3AA iki embriyo

cansucansucan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2022
336
153
33
28
Kızlar bugün merkezi aradım yeni transfer için embriyoların kalitesini söyledi ben iyi zannederken meğersem orta kaliteymiş transfer olup olmama konusunda kararsızım bu kalite ile gebelik elde eden var mı acaba

Embriyolarınız orta kalite olduğunu kim söyledi 3AA embriyo iyi kalite embriyordur AA olması en önemli kısım hücre dağılımını bölünmenin kalitesini belli eder 3,4,5 iyi kalite olur 3 olması biraz kabuğunun kalın olduğu anlamına gelir eğer ki 3BB gibi bir embriyo olsaydı orta kalite denilebilirdi kötü kalitesi yok beninde daha önce 2 tane 3AA embriyom vardı tutmadı ama doktorum ve embriyolog iyi kalite demişti
Kızlar bugün merkezi aradım yeni transfer için embriyoların kalitesini söyledi ben iyi zannederken meğersem orta kaliteymiş transfer olup olmama konusunda kararsızım bu kalite ile gebelik elde eden var mı acaba

Embriyolarınız orta kalite olduğunu kim söyledi 3AA embriyo iyi kalite embriyordur AA olması en önemli kısım hücre dağılımını bölünmenin kalitesini belli eder 3,4,5 iyi kalite olur 3 olması biraz kabuğunun kalın olduğu anlamına gelir eğer ki 3BB gibi bir embriyo olsaydı orta kalite denilebilirdi kötü kalitesi yok beninde daha önce 2 tane 3AA embriyom vardı tutmadı ama doktorum ve embriyolog iyi kalite demişti
Bende çok kararsızım kuzum bilmiyorum tutar mı bilmiyorum nasip

3 aa kötü değilki ortada değil iyi bir embriyo. Burada tanıdığım bir çok kişi 5/6aa larla hamile kalamazken 3 aa 3ab vsvs gibi embriyolarla kaldılar .

Benim 5aa 5bb 4bb genetikten negatif gelirken, 3ab 3bb pozitif geldi ☺️ ne embriyolog ne doktorum kotu bir embriyo genetik bakmayalim bile demedi oyle soyliyeyim. Tabikii en harika grade degil ama saglikliysa neden tutmasin🩷

Bu işler embriyo sağlıklı olmasına bakıyor embriyo kaliteniz gayet iyi ben 3 tane 5AA transfer oldum tutmadı bence sizin embriyolarınız güzel transfer olun
Bnde daha önce kimyasal yaşadım hep kuzum kaliteli embriyolar ile diyorum onlar olmadı bunlar mı olcak diyorum nasip ama kafamı toparlayamıyorum

Back