39_40 numara az kullanilmis ayakkabilara buyrun

eslem4112

Guru
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2012
2.054
101
363
32
Kocaeli
1- 40 numara 1 kere giyildi
2- 40 numara
3- 39 numara
4- 39 numara
5- 39 numara
6- 40 numara
7- 39 numara
8- 39 numara
9- 39 numara
10- 39 numara
11-39 numara

slmmm hanimlarrr ayakkabilarimi sonunda aldimmm fotograflarini zar zor koydumm ins begenirsinizzz fiyatlarda yardimci olucamm fiyat bilgilerini ozelden goruselimm

Son düzenleme:
canım güzelmiş ayakkabıların ama benim beğendiklerim topuklu
ben topuklu hiç giymem, düzleri de beğenmedim..üzüldüm..hayırlısı bakalım..iyi satışlar dilerim..

canım güzelmiş ayakkabıların ama benim beğendiklerim topuklu
ben topuklu hiç giymem, düzleri de beğenmedim..üzüldüm..hayırlısı bakalım..iyi satışlar dilerim..

saol cnm bende bu yuzden satiorumm cok seviorum topuklu ama belim tutuluo giyince bu ayakkabilarimida cok seviorum ama artik giyemiorumm:26:

saol cnm bende bu yuzden satiorumm cok seviorum topuklu ama belim tutuluo giyince bu ayakkabilarimida cok seviorum ama artik giyemiorumm:26:

bende hiç giyemiyorum canım, hem boyum uzun hemde giymeyi hiç beceremem kırarım bileğimi kesin..
gelinliğimin altına bile düz giydim düşünebiliyomusun
ama alanlar olur çünkü güzellermiş, hayırlı satışlar..

benimde boyum 1.67 ama esim 1.85 ona yetismek icin ilk evlendigimde hep topuklu giyiyodum ama artik giymiorum babetlerle rahat ediorumm tesekkurler taliplerini bekliorumm artikkk

1 numara 25 tl
2 numara 10 tl
3 numara 10 tl
4 numara 10 tl
5 numara 15 tl
6 numara 15 tl
7 numara 20 tl
8 numara 25 tl
9 numara 20 tl
10 numara 20 tl
11 numara 15 tl

ilgilenen olursa coklu alimlarda indirim yaparim arkadasla cogu cok a/ ggiyilmis

9 numaranin fiyati nedir. Metal sari olan

cnm 20 lira demistim ama 15 e veririm tasinda 2 tane dusmus ama takilir tutturma yerleri var izmitin abiye magazasi benandan cok pahaliya almistim benan marka ayakkabi nisanimda ve kina gecemde iydim sadece altinda adettendir bi kac isim yazio ama giydiginde disardan gozukmez
metal sarisi nasil oluyo bilmiorum benim deyisimle bu ayakkabi altin sarisi

Son düzenleme:
kizlarr begendiginiz ayakkabiya indirim yapicam ptt den hesabimi actim kapida odemeyle hemen honderebilirim

39 numara bi iki kere giydim biraz ayagimi sıktı yuzden belki 38 e de olur sadece 10 lira ya veriyorummm

Son düzenleme:
39 0lmaz bana eğer kalıpları darsa ayağım 38siyah ve sarıdan 2 tane indirimli alabilirim ne diyorsun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…