cnm siyah bottie olan topuklun cok hoşmuş keşke 39 olupta azcık daha ucuz olsaymış bol satışlar olsun
benm ayagmda 39 cnmda o ayakkabıda 38tam gelmstı . vala fıyatı ,aldgım fiyata göre gayet uygun cnm.sanada bol berektlı satıslar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm siyah bottie olan topuklun cok hoşmuş keşke 39 olupta azcık daha ucuz olsaymış bol satışlar olsun
benm ayagmda 39 cnmda o ayakkabıda 38tam gelmstı . vala fıyatı ,aldgım fiyata göre gayet uygun cnm.sanada bol berektlı satıslar
herseferinde kemeri tak çıkart olmasa bende beğendm kalın kemerliyi
Eki Görüntüle 983952 bu sekılde canm.gayet hoş
Eki Görüntüle 983953 Eki Görüntüle 983954 tarz ayakkabılarmdan biri.30lira.bu fiyata böyle ayakkabı yok tarz yaratmak ve topuklusevenler icin
güzelmiş fiyatta bi indirm yapabilirmisiniz.birde benim bilekler biraz kalın.kemeri sıkar mı diye düşündüm.sizin bilekler kaç cm mezura varsa ölçebilir misiniz.
buda güzelmiş ama topuk yüksek yine sanırım.
sen esas son ekledgımı gor tarzı yasa:)39 no
cnm inanki son fıyat,20den düsürmüstm zaten.öbür trlü satmama degmıcek.fotoda gördgn gbi benmde bileklerm ınce sayılmaz:) gnede ölctm icin raht etsin 25 cm .ayrıca dhada kalınsa bıle bılek tarfnda delik var bi genisten takarsın gene olur yani.
benimde bilekler 25 olur o zaman.20 den düşürmüştüm yazmışsınız.ama 20 yazıyor zaten fiyat düşürmemeşsiniz.15 olursa alayım.tamam derseniz özelden görüşelim ödemeyi
bu kemerli ayakkabının topuğu nasıldı arkadaşım
benimde bilekler 25 olur o zaman.20 den düşürmüştüm yazmışsınız.ama 20 yazıyor zaten fiyat düşürmemeşsiniz.15 olursa alayım.tamam derseniz özelden görüşelim ödemeyi
Eki Görüntüle 983938 erbil süel marka 39no az topuklu bilekten tokalı hoş bi ayakkabı taba rengıne yakın. 20tl
Eki Görüntüle 983939 erbil süel marka 39 no az topuklu süet ve rugan bi arada,siyah klasik dışı bi model.25tl
ikisini alana indirim yaparm