39 no siyah şık ayakkabı 38 bdn elbise arıyorum!

Marks and Spencer dan almıstım hıc gıyemedım hamıle kalınca...suandada olmuyor artık kılodan dolayı
Istersenız cok sık duruyor ayakta...50 tl verırım

Merhaba meslektaş sayılırız ben de bir bankanın iç denetimindeydim, bebek molasindayim:) Ayakkabi guzel ama 39 no icin siyah ariyordum, hayirli satislar.

Sagolun size de iyi geceler de ben seyi anlamadim simdi aklima geldi. Siz 39 yazmissiniz once sonra 37,5 38 demissiniz. Baskasi icin de bakiyorsunz sanirim. Benim evde diye bahsettigim 38 numara da o yuzden soruyorum karisiklik olmasin sonra diye.
Evet ayri ayri bir yakinim icin:)

Canm bendede bu elbise var siyah uzerine beyaz puanli.sifir ankarada besimden aldim.kisa oldugu icin goyinemedim

gümüş çizgi detaylı omuzdan işleme ve zincir detaylı elbise 10 tl

tulum şekilli elbise 36-38 beden 10 tl

lacivert beyaz elbise keten kumaşlı 38 beden 8 tl

38 beden elbise arkadan bağlanıp beli ayarlanabiliyor 15 tl

38-40 beden 10 tl

5 tl lacivrt renkli sıfır kalem değil pileli 36-38 beden

saten kalem etek 38-40 beden

s-m beden beyaz keten etek pileli 5 tl

krem siyah elbise 8 tl

37,5-38 no ayakkabı da var gerçek yılan derili ama koyu ve açık kahverengi tonlarında beyaz gömlek ve birçok bluz var konumda tplu alımda indirim de var iyi satışlar

Bambi ayakkabı 39 dar geldi 40 yanlardan bol geldi internet sitelerinden alıp almamakta kararsız kaldım 39 açılır mı giydikçe 40 bollaşır mı? Elinde yukardaki gibi siyah stilettosu olan var mı?

Bir de siyah kartlık kısmı şık olan kullanılmamış cüzdan bekliyorum.

Birinci siyah olan saten 1 kez mezuniyette giydim 35 tl, ikinci sifir hic giyilmedi 50 tl, 3. kadife gibi 1 kez giyildi daha yuksek gizli platform var 50 tl. Hepsi 37,5 uyumlu 37 yaziyor ama.
bunlar 37,5 numara mı şayet öyleyse fiyatları nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…