39 no siyah şık ayakkabı 38 bdn elbise arıyorum!

Castefella

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2008
1.852
88
39 no yüksek incecik topuklu şık siyah ayakkabi stiletto

38 bdn siyah beyaz şık elbise abartili olmasin beyaz gömlek siyah kalem etek olabilir

Pudra ve siyah renk 37, 5 - 38 ayakkabı topuklu

Siyah şık kart bölmesi olan kaliteli cüzdan kullanılmamış

38 bdn s-m kaliteli üst bluz triko Zara bershka stradivarius tarzi siyah tayt dar kesim pantolon ariyorum.

Lutfen bol basit duran ürünleri onermeyin arkadaşlar simdiden tesekkurler.

Son düzenleme:
Merhaba, ürünlerim;

Eklentiler

• Ekran Resmi 2015-02-01 01.14.33.png
    145,7 KB · Görüntüleme: 90
  • Ekran Resmi 2015-02-01 01.19.47.png
    160,9 KB · Görüntüleme: 82
  • Ekran Resmi 2015-02-04 02.15.59.png
    472,6 KB · Görüntüleme: 82
  • Ekran Resmi 2015-02-04 02.12.56.png
    421 KB · Görüntüleme: 92
Tawsi Tesekkurler ilk resim ve ikinci resim cok dekolte penye olanlar uygun degil farklı ürünler olursa onlara bakarim ilginiz icin sağolun.

Vaktinizi harcamamak adina Sayfanıza ait bilgi verip linki atarsaniz ben de bakabilirim buraya resim atmaniza gerek kalmaz arkadaşlar:)

Merhaba bu ayakkabıdan aldım netten 39 numara benim ayağım biraz enli dar geldi geri iade edeceğim ama ilginizi çeker düşünürseniz diye göstermek istedim

Bir de bu cüzdan var hiç kullanılmadı hediye geldi, santa barbara polo&racquet club markası

Marks and Spencer dan almıstım hıc gıyemedım hamıle kalınca...suandada olmuyor artık kılodan dolayı
Istersenız cok sık duruyor ayakta...50 tl verırım

Eklentiler

• image.jpg
    71,7 KB · Görüntüleme: 90
  • image.jpg
    104,2 KB · Görüntüleme: 88
  • image.jpg
    66,2 KB · Görüntüleme: 82
Cüzdanda kullanılmamıs bol kartlıklı derı
Pelle marka amerıkadan hedıye geldı..markasına ve fıyatıda ebay dar ulaşabilirsiniz.
30 tl den verıcem ben..

Eklentiler

• image.jpg
    167,1 KB · Görüntüleme: 99
  • image.jpg
    149,1 KB · Görüntüleme: 88
  • image.jpg
    137,8 KB · Görüntüleme: 88
Bunlarda 38 beden tertemızler...bankada çalışıyordum cok fazla bu tur kıyafetım var..
Koton marka etekler gömlek koyu pembe ama cok sık dıye ekledım
Beyaz gömlekte dar kesim sık duruyor markası kesılmıs...ama kalıtelı...
Begendıgınız olursa konuşuruzkonuşuruz

Eklentiler

• image.jpg
    125,4 KB · Görüntüleme: 69
  • image.jpg
    83,1 KB · Görüntüleme: 67
  • image.jpg
    121,4 KB · Görüntüleme: 73
  • image.jpg
    178,9 KB · Görüntüleme: 90
  • image.jpg
    164,6 KB · Görüntüleme: 70
  • image.jpg
    112,5 KB · Görüntüleme: 71
  • image.jpg
    112,9 KB · Görüntüleme: 83
  • image.jpg
    80,4 KB · Görüntüleme: 73
  • image.jpg
    137,7 KB · Görüntüleme: 81
Cuzdan ve ayakkabiyi begendim en son oluru nedir? Bir de nerdesiniz kargo acisindan onemli, ist. Olursa elden alirim super olur:)

Son düzenleme:
Ya sizden bi haber gelmeyince ayakkabiyi iade icin gonderdim. Cuzdan 15 tl hic kullanilmadi. Bahsettigim urunleri de gostereyim kargo zaten en fazla 7 falan tutar

Cüzdanda kullanılmamıs bol kartlıklı derı
Pelle marka amerıkadan hedıye geldı..markasına ve fıyatıda ebay dar ulaşabilirsiniz.
30 tl den verıcem ben..
Cuzdan guzel ama pahali geldi ve biraz daha bakayim tum ürünlere teşekkür ederim

Ya sizden bi haber gelmeyince ayakkabiyi iade icin gonderdim. Cuzdan 15 tl hic kullanilmadi. Bahsettigim urunleri de gostereyim kargo zaten en fazla 7 falan tutar

Ayakkabiyi inceledik bambu sitesibde 49 tl indirimdeydi geri yollamakla iyi yapmissiniz:) Sevgililer gunune ozel cok kmpnya varmış ama 2 cuzdan arasinda kararsiz kaldim biraz daha inceleyeyim pazar donecekmissiniz ekleyeceklerinizi de bekleyip son karara varirim Teşekkürler

Cnm bendede bunlar var beyenimesaj atarsın tm

Eklentiler

• 2015-01-13 16.25.19.jpg
    457,7 KB · Görüntüleme: 58
  • 949806-ba4e3b3ea03707bb5b05eac32752ee3d.jpg
    3,8 KB · Görüntüleme: 68
Evet tabi canim ben.bilerek soyledim zaten netten aldigimi yani ayni fiyata verecektim cuZdani falanda alirsaniz kargoda daha karli olurdunuz ama degisim icin gonderdim geri büyük numarasiyla :) guzel ayakkabi tavsiye ederim yani.. Diger urunleri de gidince gonderirim.

Evet ben de cok begendim guzel gunlerde kullanin. Bekliycem iyi geceler.

Evet ben de cok begendim guzel gunlerde kullanin. Bekliycem iyi geceler.
Sagolun size de iyi geceler de ben seyi anlamadim simdi aklima geldi. Siz 39 yazmissiniz once sonra 37,5 38 demissiniz. Baskasi icin de bakiyorsunz sanirim. Benim evde diye bahsettigim 38 numara da o yuzden soruyorum karisiklik olmasin sonra diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…