- 20 Haziran 2008
- 1.852
- 88
-
- Konu Sahibi Castefella
Cuzdan ve ayakkabiyi begendim en son oluru nedir? Bir de nerdesiniz kargo acisindan onemli, ist. Olursa elden alirim super olur:)Merhaba bu ayakkabıdan aldım netten 39 numara benim ayağım biraz enli dar geldi geri iade edeceğim ama ilginizi çeker düşünürseniz diye göstermek istedim
Eki Görüntüle 1400822
Bir de bu cüzdan var hiç kullanılmadı hediye geldi, santa barbara polo&racquet club markasıEki Görüntüle 1400825 Eki Görüntüle 1400826 Eki Görüntüle 1400827
Cok uzun istemiyoruz cnm hayirli satislar Teşekkürlerhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum...kinalik-alana-bi-elbise-bedava-150-tl.770401/
buradaki pembe elbise cnm
Cuzdan guzel ama pahali geldi ve biraz daha bakayim tum ürünlere teşekkür ederimCüzdanda kullanılmamıs bol kartlıklı derı
Pelle marka amerıkadan hedıye geldı..markasına ve fıyatıda ebay dar ulaşabilirsiniz.
30 tl den verıcem ben..
Ya sizden bi haber gelmeyince ayakkabiyi iade icin gonderdim. Cuzdan 15 tl hic kullanilmadi. Bahsettigim urunleri de gostereyim kargo zaten en fazla 7 falan tutar
Evet tabi canim ben.bilerek soyledim zaten netten aldigimi yani ayni fiyata verecektim cuZdani falanda alirsaniz kargoda daha karli olurdunuz ama degisim icin gonderdim geri büyük numarasiyla :) guzel ayakkabi tavsiye ederim yani.. Diger urunleri de gidince gonderirim.Cuzdan guzel ama pahali geldi ve biraz daha bakayim tum ürünlere teşekkür ederim
Ayakkabiyi inceledik bambu sitesibde 49 tl indirimdeydi geri yollamakla iyi yapmissiniz:) Sevgililer gunune ozel cok kmpnya varmış ama 2 cuzdan arasinda kararsiz kaldim biraz daha inceleyeyim pazar donecekmissiniz ekleyeceklerinizi de bekleyip son karara varirim Teşekkürler
Evet ben de cok begendim guzel gunlerde kullanin. Bekliycem iyi geceler.Evet tabi canim ben.bilerek soyledim zaten netten aldigimi yani ayni fiyata verecektim cuZdani falanda alirsaniz kargoda daha karli olurdunuz ama degisim icin gonderdim geri büyük numarasiyla :) guzel ayakkabi tavsiye ederim yani.. Diger urunleri de gidince gonderirim.
Sagolun size de iyi geceler de ben seyi anlamadim simdi aklima geldi. Siz 39 yazmissiniz once sonra 37,5 38 demissiniz. Baskasi icin de bakiyorsunz sanirim. Benim evde diye bahsettigim 38 numara da o yuzden soruyorum karisiklik olmasin sonra diye.Evet ben de cok begendim guzel gunlerde kullanin. Bekliycem iyi geceler.