39 kilodan 51 kiloya ...

dml20

Guru
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2010
64
6
286
İstanbul
merb bu kilo sorunu çocukluğumdan beri var herkesin ay sana yemek vermiyolar mı ,çok kurusun cılız sın daha neler neler ben çok iştahı olan biri değilm şuan yaşım 22 boyum 158 lisedeyken bu daha çok takıntı hale geldi sütlü muz içtim her gece 2 3 kilo aldım ama sonra oda durdu sonra bıraktım üni bitti ben hala çok zayıfım çeşitli ürünler kullanmaya başladım aktardan karışım aldım burdan isim veremiyorum birçok ürün denedim ama ne yazıkki hiçbi işe yaramadı diyetisyene gittim öyle bi liste verdiki zaten ben okdar yesem kesin kilo alırıdm bu zamana kadar, hiçbir sağlık problemimde yok çok şükür bütün testleride yaptırdım ama bunu hırs haline getirdim kalorisi yüksek besinler yemem gerekiyordu buda normal besinlerele karşılayamıyordum bi avmde bir firma ile karşılaştım ordan bir ürün aldım bir ay kullanıp 100 gram bile alsam kardır diyordum 1 ayın sonnda 1.5 kilo aldım ve şok oldum yaklaşık 4 ay falan düzenli kullandım 39 dan 44 e çıktım bu ürünü aldım yere bildirdim şanslı oldumu sölediler çünkü herkesde aynı etki yapmıyormuş sonra bikaç aydaha kullandım 47 oldum hayatımda ilkkez bu rakamı gördüm sonra bıraktım ürün 1.5 yıl ithal edilemedi stoklarda yokmuş 47 den 44 e düştüm ürünün geldğini öğrernnce tekrar başladım şuan 51 kiloyum ve 60 a kadan devam etmeyi düşünüyorum artı birde şu karşık kuruyemişlerden herakşam bi avuç yiyiroum onunda faydası cok bence ürün ismi yazmaıdm reklama girer diye ancak burda okyorum bu kadar kişi kilo almak istiyor bunu bilğim için bu yaşadıklarımı paylaşmak istedim hepinize iyi şanslar ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…