- 14 Temmuz 2021
- 1.591
- 1.077
- 30
başınız sağolsun Allah sabır versin unuttursun inşallah sağlıklısınız tekrar olur sağlıkla dünyaya gelsin inşallah okurken çok kötü oldum sizi düşünemiyorum...5 yılın sonunda hamile kalmıştım. O kadar özenli geçirdim ki hamileliğimi eğilip yerden çöp almadım. Sürekli kontrol altında geçti hamileliğim doktorlar ne dediyse yaptım bebeğim hep 2-3 hafta önden gidiyordu. Çok sağlıklı çok hareketli bir bebekti. 39. Haftada doktorum sezaryan planladı 3 gün sonra doğuma girecektim 4 kilo 150 gram çok sağlıklı bir bebeğim vardı. Bir gece önce kıpır kıpır bizim konuşmalarımıza tepki veren bir bebekti. Sabah uyandım hareketsizlik hissettim doktorumla konuştum hemen çağırdı gittim ve kalbinin durduğunu öğrendim. Tüm hayallerim umurlarım kaydı gitti ellerimden. 1 ay oldu şimdi doğsa 1 aylık olacaktı. Hala psikolojik tedavi görüyorum. Toparlanamıyorum. Allahım kimseye yaştmasın böyle bir acı. 9 ay karnımda yaşıdım konuştum hissettim onu. Kalbinin durduğunu bile bile sancılar çekerek doğurdum. Yüzünü bile göremedim bi kere olsun dokunamadım. Çok istedim çok sevdim çok özendim. Yapamadım. Olmadı..