Canm bnde ayni durumdayim 39+4 olduk bugun ama hala hic bir belirti yok dun kontrole gittim sanci falan cikmadi sali bidaha gicem doktr 41 e kadr gelmzse sezeryan olrsn dedi bnmde oglum olack ins ama hic gelemye niyeti yokarkadaşlar merhaba öncelikle hayırlı ramazanlar. benim sorum şu 39.haftalık hamileyim ve doğuma dair hiç bir belirti yok nst de sancım çıkmıyor açılmam filanda yok yani en son geçen hafta gitmiştim öyleydi bir kaç gündür karnım daha çok sertleşiyor ve devamlı sağ tarafımdan tekme atıyor bu kadar çok hareket etmesi normalmi solda hiçbir belirti yok sağ taraftan devamlı sivri bişi çıkık dizimi dirseğimi anlayamıyorum ve çok sabırsızım biranönce doğsun istiyorum doğumu ne başlatır ne tetikler araştırdım ama sizlerin tecrübesine ihtiyacım var bu arada oğlum olacak inşallah erkek daha geç doğar diyorlar böyle bişi gerçekte varmı şimdiden teşekkürler :)
Bunlarn hepsiden biraz yapiyorum ama ne zamn olack bilmiyrm hala bisey yok sancm falan olmasada acilma oluyordur insÇevremdeki kişilerden şunları duydum
Bol bol hurma yemek, merdiven inmek yürüyüş yapmak, çömelme hareketi yapmak (yani deve cüce oynar gibi çömelip kalkma hareketi)
Bide sıcak suyla duş almak...
Bunlar açılmayı sağlayıp doğumu kolaylaştırıyormuş
Bunlarn hepsiden biraz yapiyorum ama ne zamn olack bilmiyrm hala bisey yok sancm falan olmasada acilma oluyordur ins
Ayy amin ins benm ve butun hamilelrn oyle olur insAblamında hiç yoktu 40+1 sabahı hafif başladı akşamına doğum yaptı. Rabbim bizlerede zamanında hayırlı kolay doğumlar nasip etsin
Bir anda baslarsa daha kolay olur herlde az az surekli cekmek daha zor galiba baklm hayrlisi ins hepimizin dogumu kolay ve zamaninda olurnst de sancı çıkmaması bir şey ifade etmez. ben 40. haftada nst ye girdim. sancım 1-4 arasında değişiyordu. o kadar yoktu. akşam sancılarım başladı. ertesi gün yani son nst üzerinden 24 saat geçmeden kızım doğmuştu bile. hayırlı doğumlar dilerim. bir anda başlayabilir her şey...
Sonucun normal cikmis canm yatay siradaki siyah cikinti sonucu gosteryo yakina gore dusuk riks cikmis bir sorun yk yanihanımlar selam 14+3 günlük hamileyim özel sektörde çalıştığımdan dolayı her zaman izin alıp devlet hastanesine gidemiyorum.Özel içinde 4.ayımı doldurmayı bekliyorum 2li test yaptırdım doktora gidemedim henüz aranızda test yaptırıp sonucumu yorumlayabilecek olan arkadaşlar bana yardım edebilirmisiniz..
Bebek iri oldugu için şekerden şüpelenmiştir doktor.Bence mutlaka gidin hamilelik şekeri sadece hamilelikte görülüyo çünkü.Benimde normal zamanda şekerim yok ama gebelik şekerim çıktıArkadaslar bnm bugun 40 hafta oldu ama hastanede 39+6 diye yazdilar bebek haftasindan iri kilosuda fazla nst de sanci cikmadi doktr yarn gel 40 hafta olsn bide aclik tokluk sekerine bakalm dedi ama bnm sekerim yok yarn tekrar gitmelimiyim
Seker yuklemesi yapildiginda bisey cikmamisti son haftalarda cikma ihtmali var mi acaba? Bebegm basindan beri iri hep 2 hafta falan onden gitti suanda 40 haftalk ama ultrsnda 40 ustu gozukuyr basndan beri bole oldugu icin genetik olbilir dediler o yuzden gitsem mi bilemedimBebek iri oldugu için şekerden şüpelenmiştir doktor.Bence mutlaka gidin hamilelik şekeri sadece hamilelikte görülüyo çünkü.Benimde normal zamanda şekerim yok ama gebelik şekerim çıktı
Hamileligin başında yapıldıysa şeker çıkmıyo 24.haftadan sonra belli oluyo varmı yokmu.24 den sonra şeker testin temiz çıktıysa ve doktorun bunu bilmiyo olabilir hatırlatıp yinede gel derse gidin bence çünkü şeker basit bişey degil normal doğum yada sezeryan doğum olacagını bile buna göre karar veriyo doktorlar.Seker yuklemesi yapildiginda bisey cikmamisti son haftalarda cikma ihtmali var mi acaba? Bebegm basindan beri iri hep 2 hafta falan onden gitti suanda 40 haftalk ama ultrsnda 40 ustu gozukuyr basndan beri bole oldugu icin genetik olbilir dediler o yuzden gitsem mi bilemedim
Evt yapilmisti ve normal cikmisti ama yinede sabah gidip yaptrcm icimiz rahat etsin diyeHamileligin başında yapıldıysa şeker çıkmıyo 24.haftadan sonra belli oluyo varmı yokmu.24 den sonra şeker testin temiz çıktıysa ve doktorun bunu bilmiyo olabilir hatırlatıp yinede gel derse gidin bence çünkü şeker basit bişey degil normal doğum yada sezeryan doğum olacagını bile buna göre karar veriyo doktorlar.
İlk öbebeginizmi cinsiyeti ne merak ettim.Benim ilki erkek 38 haftayı doldurduğu diger gün doğdu.Şimdiki kız bugün 39 haftayı doldurduk kalça ve alt katın ve bacak krampları yaşıyorum akıntım 1 haftadır yogun ve sarı ama bu kız yerinden memnun galiba tık yokKizlar dun gittim aclik tokluk sekerine baktilar normal cikti bugun 40+2 olduk hala gelen giden yok yarn yine kontrle gidcm bakalm hayrlisi artik