39.hafta gebelik doğum ne zaman????

arkadaşlar merhaba öncelikle hayırlı ramazanlar. benim sorum şu 39.haftalık hamileyim ve doğuma dair hiç bir belirti yok nst de sancım çıkmıyor açılmam filanda yok yani en son geçen hafta gitmiştim öyleydi bir kaç gündür karnım daha çok sertleşiyor ve devamlı sağ tarafımdan tekme atıyor bu kadar çok hareket etmesi normalmi solda hiçbir belirti yok sağ taraftan devamlı sivri bişi çıkık dizimi dirseğimi anlayamıyorum ve çok sabırsızım biranönce doğsun istiyorum doğumu ne başlatır ne tetikler araştırdım ama sizlerin tecrübesine ihtiyacım var bu arada oğlum olacak inşallah erkek daha geç doğar diyorlar böyle bişi gerçekte varmı şimdiden teşekkürler :)
Bana doktorum evi çömelerek sil demişti. Doğumdan iki gün önce silmiştim.

Ilk bebk cnm erkek bebegm
İlk öbebeginizmi cinsiyeti ne merak ettim.Benim ilki erkek 38 haftayı doldurduğu diger gün doğdu.Şimdiki kız bugün 39 haftayı doldurduk kalça ve alt katın ve bacak krampları yaşıyorum akıntım 1 haftadır yogun ve sarı ama bu kız yerinden memnun galiba tık yok

Ben dogum yaptm kizlar dun kontrole gelmstm bebegn suyu azalmis diye yatis verdiler gece 12 ye dogru sezaryan oldm bebegm braz tombisti o yuzdn sezaryana aldilar

X