Çocuk Hastalıkları 39.5 ateşle uyuyan bebek

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

leylacv

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2017
453
131
103
32
Bebeğimin ateşi çıktı 39.5 az önce ölçtüm iki saat önce ateş düşürücü vermiştim şu an uyuyor ne yapmalıyım uyandırıp ilaç mı vereyim???

Soyun sadece beziyle kalsın bir müddet sonrasında yine düşmezse ılık suyla bakın özellikle söylüyorum ılık suyla yıkayın sakın soğuk suya sokmayın şoka girer Allah korusun

Kaç aylık ya da yaşında mı? Sanki biraz yüksek gibi geldi bana ama. Tedbiri elden bırakmamak lazım ılık suyla yıkayın inşallah düşer ama yarım saate düşmezse acile götürmekte fayda var. Rabbim korusun şifa versin geçmiş olsun.

Bebeğimin ateşi çıktı 39.5 az önce ölçtüm iki saat önce ateş düşürücü vermiştim şu an uyuyor ne yapmalıyım uyandırıp ilaç mı vereyim???
duser canim da ama cok giydirmeyin. mendille hafif hafif islatip vucuduna sur eger dusmeae 1 saate kadr dokktora kotr

Iki saat önce ates dusurucu vermissin atesi halen böyle yüksekse bence hemen acile götürün
malesef bu konuda kötü tecrübelerim oldu allah göstermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…