• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

saçlarını kestirince hafif koyulaştı önceki resimlere bakıyorum daha bi sarıymış kuzum.kara kızını görmeyi çok istiyorum en kısa zamanda kısmetse canım. bu arada güzel duana herkes adına amin diyorum inşallah herkese böyle tatlı problemler versin allah en kısa zamanda

saol canım amin hepimizinkine

zarpdeniz canım vallahi beni ennn mutlu eden benzetmeyi sen yapıyosun. aslında kim ne derse desin ben oğlumu kendime benzetiyorum. babasına da benzesin bi sakıncası yok. ama esas güzelliğini elbetteki annesinden almış hehheh :21:
senin porselen kızın da güzeller güzeli çok duru bir güzelliği var kaderleri güzel olsun inşallah.yüzleri hep gülsün.

alkan sen sarıcak kimse arıyosun galiba bak bugün de bitti ne kaldı şurda derken bi bakmışsın 9 ay geçmiş ıngaaa diyo senin kuzun inşallah.

kızlar mertinde sizinkilerden hiçbir farkı yok. artık çıkamadığı yer kalmadı çok rahat sandalye ordan masa masadan buzdolabının yanında tel çekmecem var benim oraya da çıkıyo buzdolabının üstüne çıkarken yakaladım. minnacık tabureye bile çıkıyo. bide sürekli dönüyo arkadaşın oğlundan öğrenmiş kendi etrafında dönüyo. ütü masası yere koyuluyo açılmadan ütü alınıyo ütü yapılıyo. elektirik süpürgesi çamaşır makinası bulaşık makinası ve buzdolabı manyaklığı hat safhada. buzdolabını kapatamıyoruz. mikser vb küçük el aletleri sürekli oyuncağı halinde alınan tüm oyuncaklar boşuna masraf şeklinde. ben hala full bir şekilde emziriyorum. biberon inek sütü elini sürmüyo günde ben varsam 8 posta en az emiyo. ve maşallah benim sütüm de fazla fazla geliyo. bizim de boyumuz ve kilomuz tam eğriyle birlikte üst üste çakılmış durumda maşallah. yememiz içmemiz de güzel 13 dişimizi gördüm sanırım al sol köpek dişi geliyo. mert her şeyi yazılı sözlü taklit ediyo. kelimeleri çıkartıyo geçen ohaa dedim o a o a o a dedi. hoppidi hoppidi allah allah hala abla baba dede insanları ismiyle tanıyo şunu şuna götür diyosun götürüyo.her lafı anlıyo. banyo yapmaya bayılıyo. bizde altımızı açmaya pek tahammül edemiyoruz. ama bişi söylersen mantıklı mantıksız mesela sen tv de pepeyi seyrederken ben altını açıyım sen kitabını okurken ben altını açıyım diyince kuzu kuzu bekliyor müsade ediyor. yemek yemiyo mesela ben sen şu kaşığı ye ben sana şirin tavşanı anlatıcam diyorum yiyor. sen şu kaşığı al su vercem her kaşığın önüne bi cümle koyuyorum. açıyo ağzını. yan dönüyo mesela yememek için. bak sen şöyle dönüyosun çok komik ama sen şu kaşığı ye ki göstereyim elim boşalsın diyorumyiyo üzümlü kekim benim. tatlı çukulata falan sevmiyo ama lokumua bayılıyo her daim lokumumuz mevcut. işte böyle. bu arada çarşamba bi kız başlıyo en sonunda birini seçtim bakalım allah pişman etmesin inşallah doğru karar vermişimdir.

hadi iyi gecelerrr.
alabama maşallah seninki normal yaramazlıkta bir çocuk. batu yu ne yemek yemede ne alt açmada öyle hikayeyle kitapla oyuncakla kandıramıyorsun. hayır deyince bitti. şu ara kucakta lambaya dokunmaya taktı alt değiştirirken bak lamba kandı söndü aaa bak lamba yandı hadi uslu dur lambaya gidicez vs vs diye az oyalabiliyoruz ama zor yine de çok zor. yemek ise keyfi isterse ancak reklam bulunacak onun karşısında. bakıcını yine şirketten mi seçtin? iyi çıksın ve 3 yaşına kadar kalsın inşallah

selam
kızlar ne çok yazmışsınız ama çok güzel haberler aldım

Riuse, evimiçin, gözünüzaydın.
Badenurda bu haftalara gelmiş çok sevindim. İnşallah biraz daha sağlıkla bekler bebişleri.
Alkan İnşallah senden de güzel haberler gelir.

Merte Maşallah.
Deniz Bulut Batunun yaptıklarına inanamıyorum ya Maşallah diyeyim :)
Tayf senin yakışıklılarda büyüyorlar Maşallah.
Mai sonuçların güzel çıkmış hadi hayırlısı canım.
Zarpdeniz süslüne Maşallah canım dişleride çıkar yakında Enesinde geç çıkmıştı, birden emeklemeyede başlar.
Denizgeldi süslün zamanının çoğunu alıyor ama yinede uğramayı başarıyorsun canım ben bugünlerde zor gelebiliyorum eskiden açıp okuyabiliyordum bugünlerde onuda zor başarıyorum.
Cans herşey yolunda sağlıkla gelsin bebişin ve diğer hamişlerimizin bebişleri
Merye uğramıyor artık?
Kartopu sevgiler.

Bizde haberler ise Enes bugünlerde nezle, iştahsız ve neşesiz yine dişmi gelcek diye düşünüyorum.

ismini unuttuğum arkadaşlara da sevgiler

geçmiş olsun canım. enes yürüdü mü? emekliyor mu? yürümesi neyse de tırmanmaya başladıktan sonra çok zor söyleyeyim :)

günaydın sevgili dostlar günaydın hepinize bugününüz diğer günlerden daha güzel olsun inşallah herşeyin başı sağlık hepimizin sağlığı yerinde olur inşallah....
çok güzel haberler var gerçekten insan sevincinden ağlıyor... seni tebrik ederim riuse allah inşallah mükafatını verecek iyiki o doktorun sözünü dinlemedin canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah....
alkan canım inşallah güzel haberlerini bekliyoruz...
tayf allah kolaylık versin arkadaşım olsun bak bir taşla iki kuş vurdun sağlıklı olsunlarda varsın yaramaz olsunlar .....
toana ve evimiçin artık hamileliğinizin en güzel dönemlerindesiniz inşallah sağlıkla kucaklarınıza alırsınız. allah banada gösterir inşallah bu güzel duyguyu tattırır...
bahar geçmiş olsun hastaymış enes... canım benim kıyama bir an önce düzelir inşallah...
denizgeldi minik kızınla iyi yapmışsın kaykaydan kaymakla ohh sefan olsun....kime ne ıııhhhh....
denizverdi maşallah clarissa bebek artık bir genç kız olmuş... minik eteğinin altından o bezin görünmesi yokmu yaktı beni mahvetti:9:
alabama , denizbulut ve altınyunus sizinkilerin en zor zamanları merakla herşeyi kurcalamak ve öğrenmek için ellerinden geleni yaparlar dimi... arkadaşımın 18 aylık oğlu var annesi bir şeyi yapmaması için kızdığında gelip aklı sıra bize şikayet ediyor... ellerini aça aça bize annesini yada babasını gösterip ıhhh ıhhh diyor tabi bizde haklı olduklarını söyleyince gidip sinirinden kafasını nereyi bulursa oraya çarpıyor şaşkın....
badenur u her ne kadar tanımasamda allah sağlık versin de sağlıkla iki üç hafta daha geçirip öyle gelsinler dünyaya....
benden şimdilik bu kadar unttuğum arkadaşlar varsa affola...

çok güldüm bu ufaklığa. demek size gelip şikayet ediyor. batu ya annen sana ne dedi nasıl kızdı dendiğinde hohohöööö gibi yüksek sesler çıkararak benim taklidimi yapıyor :))

badenur bu haftaki muayeni bekliyordu ama artık çok zorlanıyormuş. sdamarları sıvı almıyormu, heryeri şişmiş, böbrekler zorluyormuş vs vs. hani neredeyse yeter alın kurtulayım modunda. inşallah daha zorlanmadan 30. haftayı da bitirir

gunaydin arkadaslar..rabbim kimseyi cumlemizide korktugumuza ugratmasin..ve hic birimizide darda koymasin..

rabbim bade nurun yuzune baksin biran once sag selim yavrularini kucagina alsin insallahh ..dardan kurtarsin insallahh..

Evimicin..canim gecmis olsun..insallah hersey yolunda gider ..ben dr umdanda duymustum kanamalar olabilir korkmayin diye..insallh dinlenirsen hersey daha guzel olucak..bak annesi oglusun iyiymis dua et ve hic kalkma..rabbim buyuk..bir evladi dunyaya getirmek kolay degilmis napalim..can beden sagligiyla insallah hepimiz yavrularimizi kucagimiza alicaz inaniyorum arkadasim uzulme..ALLAH BUYUK..:16:

MAIUMUT ..senin tedavin ne alemde canim insallah bu defa ..bu defa olacak ..RABBIM BUYUKSUN..

selam

Badenurda bu haftalara gelmiş çok sevindim. İnşallah biraz daha sağlıkla bekler bebişleri.

Merte Maşallah.
Zarpdeniz süslüne Maşallah canım dişleride çıkar yakında Enesinde geç çıkmıştı, birden emeklemeyede başlar.
Denizgeldi süslün zamanının çoğunu alıyor ama yinede uğramayı başarıyorsun canım ben bugünlerde zor gelebiliyorum eskiden açıp okuyabiliyordum bugünlerde onuda zor başarıyorum.
Merye uğramıyor artık?
Kartopu sevgiler.

Bizde haberler ise Enes bugünlerde nezle, iştahsız ve neşesiz yine dişmi gelcek diye düşünüyorum.

zor da olsa fırsat buldıukça nete ya da buraya kaçıyorum.burda olmasam ya kitap okuyorum ya araştırıyorum canım.. ne yapalım canım..canlar bizim...deniz bizim.kocadan da zılgıt yiyorum ama çok ta tın..haklı tarafları var.tamam dinlenmeliyim .ancak ne kadar bu konularda sürtüşsek te ,gözlerim uykusuzluktan acısada sabah evde hortlak gibi gezsem de ben ancak böyle ben olabiliyorum.ara sıra kaliteli deriiin bir iki saat uyudum mu düzeliyorum...geçecek...geçecek..bu günler de geçecek...hortlaklıktan çıkacağım elbet...bak... sen bile gelemiyorsun..
enes nasıl oldu bu arada.....daha iyi mi.....sen ne yaptın...kilolar....

tv de Üstün Hocam başlamış.Küçük Şeyler...tüm kitaplarını okudum ama..haydi kaçtım herkese sevgiler kızlar...az da ona bakayım:3:

Selam kızlar, ben bugün hayatımın en güzel haberini aldım.Biliyorsunuz bu hafta ikinci bir doktora daha görünüp kürtaj olmayı planlıyordum. Yeni doktorum eski ultrason görüntülerime bakıp pek sağlıklı görünmüyor ama Allah'tan umut kesilmez gel bir bakalım hem de onların cihazları pek bi eskiymiş dedi.Bir baktık ki 2 kese :))) Birinde bebeğim ve kalp atışları hem de gümbür gümbür.Diğeri biraz daha küçük bir keseydi ama içinde embriyo yoktu.Muhtemelen daha önce sonlanmıştır dedi.Ben ağlamaktan nefes alamıyordum inanamıyordum gördüklerime ve duyduklarıma.Oysa ki bu 3 hafta ben neler yaşadım.Her kontrolümde kanaman yok mu diye sordu doktorum.Umutsuz,hayattan beklentilerini yitirmiş depresif biri haline getirdiler beni.Allahından bulsun bana bunları yaşatanlar.Allahım sağlıkla kucağıma almayı nasip ettiğinde inşallah bunların hesabını hukuki olarak de soracağım.Ayrıca doktorum şunu da söyledi bugün ölü bebek teşhisiyle gelip canlı olduğunu öğrendiğimiz 5. kişisiniz dedi.Düşünün hayatımız kimlerin elinde!
alkan tek yumurtana güzel davran sev onu benim yaptıklarımı sen yapma ve lütfen seni üzmelerine izin verme.Güzel haberlerini alacağız eminim dualarımdan hiçbirinizi eksik etmedim.Allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.
evimicin hadi senden de güzel haberler alalım inşallah :nazar:
Hepinize varlığınız için çok teşekkür ederim.Kocaman öpüldünüz :54:

canımm çok sevindim haberine,ben umudumu kesmemiştim zaten.RABBİM sağ salim kucağına almanıda nasip eder inşallah.canım ben nasip olursa nisanda tekrar denemeyi düşünüyorum,tüp tedavisi için gittiğin doktorun adını ve sana bu harika haberi veren doktorun adını yazarmısın?bende tercihimi ona göre yapayım.seni ve mucize bebeğini çok öpüyorum.

Herkese hayirli, guzel haftalar olsun. Bende haberler biraz can sikici. Ikigundur cok siddetli kanamam var. oyle ki sanki adetimin en yogun gunlerinden farki yok. Ilk farkettigimde sabahin 2 siydi. Acile gittik. Bebek, kese plesenta hersey normal gorundu. Ertesi gunu doktoruma gittim. Plasentanin asagida olmasindan dolayi bir kanama diye teshis koydu. Rahim agzi kapali, rahim agzi kalinligi cok iyi dedi. Dusuk yok yani. Cvs den dolayi da olamaz dedi cunku uzerinden nerdeyse 5 gun gecti. Peogestandozunu arttirdi, yatak dedi. Kanamanin siddetinin dusukle alakasi yokmus. Cok kanayip dusuk olmaz, iki damla kanayip dusuk olabilir dedi.
Ne bu ya simdi????? Bir rahat nefes alamayacakmiyim? Moralimi tutmaya calisiyorum ama cok canim sikkin.
Allah yavrularinizi korusun, bekleyenleri de artikcok bekletmesin, bize de verdigi hediyesini bagislasin. Bebegim cok bekledim, benimle kal ne olur........

evimicin,benimde kanamalarım olmuştu ve hatta buradan yazmıştım kızlara aşılamam tutmadı regl oldum diye..sonrasında ilk üç ay kanamalarım devam etti hayatım,neredeyse hamileliğimin tamamını yok kanama,yok redüksüyon,yok amniyo,yok serklaj,yok rahim ağzı sinyal veriyo diye diye yatarak geçirdim...kanamaya en güzel çare progestan ve yatmak oldu ayrıca haftada bir pruloton iğne.....insanın morali çok bozuluyor ama içini rahat tut,bişeycik olmaz...

günaydın sevgili dostlar günaydın hepinize bugününüz diğer günlerden daha güzel olsun inşallah herşeyin başı sağlık hepimizin sağlığı yerinde olur inşallah....
çok güzel haberler var gerçekten insan sevincinden ağlıyor... seni tebrik ederim riuse allah inşallah mükafatını verecek iyiki o doktorun sözünü dinlemedin canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah....
alkan canım inşallah güzel haberlerini bekliyoruz...
tayf allah kolaylık versin arkadaşım olsun bak bir taşla iki kuş vurdun sağlıklı olsunlarda varsın yaramaz olsunlar .....
toana ve evimiçin artık hamileliğinizin en güzel dönemlerindesiniz inşallah sağlıkla kucaklarınıza alırsınız. allah banada gösterir inşallah bu güzel duyguyu tattırır...
bahar geçmiş olsun hastaymış enes... canım benim kıyama bir an önce düzelir inşallah...
denizgeldi minik kızınla iyi yapmışsın kaykaydan kaymakla ohh sefan olsun....kime ne ıııhhhh....
denizverdi maşallah clarissa bebek artık bir genç kız olmuş... minik eteğinin altından o bezin görünmesi yokmu yaktı beni mahvetti:9:
alabama , denizbulut ve altınyunus sizinkilerin en zor zamanları merakla herşeyi kurcalamak ve öğrenmek için ellerinden geleni yaparlar dimi... arkadaşımın 18 aylık oğlu var annesi bir şeyi yapmaması için kızdığında gelip aklı sıra bize şikayet ediyor... ellerini aça aça bize annesini yada babasını gösterip ıhhh ıhhh diyor tabi bizde haklı olduklarını söyleyince gidip sinirinden kafasını nereyi bulursa oraya çarpıyor şaşkın....
badenur u her ne kadar tanımasamda allah sağlık versin de sağlıkla iki üç hafta daha geçirip öyle gelsinler dünyaya....
benden şimdilik bu kadar unttuğum arkadaşlar varsa affola...

kangurum özletmiştin kendini,hoşgeldin tekrar...haberler gerçektende çok güzel inşallah darısı başına olsun da sen bir taşla diil iki üç beş allah ne verdiyse vurursun artık...gitme artık biyere gel böyle hep,yazamasamda okuyorum mutlaka kızları,senden de haberler almak hoş oluyor doğrusu :)

gunaydin arkadaslar..rabbim kimseyi cumlemizide korktugumuza ugratmasin..ve hic birimizide darda koymasin..

rabbim bade nurun yuzune baksin biran once sag selim yavrularini kucagina alsin insallahh ..dardan kurtarsin insallahh..

Evimicin..canim gecmis olsun..insallah hersey yolunda gider ..ben dr umdanda duymustum kanamalar olabilir korkmayin diye..insallh dinlenirsen hersey daha guzel olucak..bak annesi oglusun iyiymis dua et ve hic kalkma..rabbim buyuk..bir evladi dunyaya getirmek kolay degilmis napalim..can beden sagligiyla insallah hepimiz yavrularimizi kucagimiza alicaz inaniyorum arkadasim uzulme..ALLAH BUYUK..:16:

MAIUMUT ..senin tedavin ne alemde canim insallah bu defa ..bu defa olacak ..RABBIM BUYUKSUN..

toana napıyo bakalım senin danalar :))

selam

Merte Maşallah.
Merye uğramıyor artık?
Kartopu sevgiler.

baharnaz süpermanımı öpppp benim için,bayılıyorum ööyle yumruk havada :))) seninde keyfin yerindedir umarım...

evimicin,benimde kanamalarım olmuştu ve hatta buradan yazmıştım kızlara aşılamam tutmadı regl oldum diye..sonrasında ilk üç ay kanamalarım devam etti hayatım,neredeyse hamileliğimin tamamını yok kanama,yok redüksüyon,yok amniyo,yok serklaj,yok rahim ağzı sinyal veriyo diye diye yatarak geçirdim...kanamaya en güzel çare progestan ve yatmak oldu ayrıca haftada bir pruloton iğne.....insanın morali çok bozuluyor ama içini rahat tut,bişeycik olmaz...

Umarim, insallaah birsey olmaz bebegime. Bir de regl gibi geliyo, yani regl psikolojisine de girdim hamilelik psikolojisinden cikip. Bilmiyorum arkadasim ya gercekten ne dusunecegimi bilmiyorum. Bana bu kadar aci veren , uzuntu veren varligi nasil sevicem ben ? Nasil sevinecegim?
Sacmaliyorum iste boyle.....

acele acele yazayım derken (tam da müdür ve şef karşımda demek istedim) yanlış alıntı yaptım.bu arada şef müdür yardımcısı gibi birşey.

işe başlamışsın ne güzel..kahraman oğluşun ne alemde,işteyken sensizliğe alıştı mı acep?çalışan anne olmak çok zor hem anne hem çocuk için ama napalım bebişler de böyle böyle büyüyecekler...bakalım ben ne zaman başlayacağım işe...sevgiler,oğluşunu öpüyorum kocaman..

tedaviniz hayırlı olsun allah tamamına erdirsin alkan senin tedavinde hangi ilaç kullandınız sorun hemen hemen aynıda..allah yardımcımız olsun güzel hayırlı haberleriniz duyarız işallah burdan

canımm çok sevindim haberine,ben umudumu kesmemiştim zaten.RABBİM sağ salim kucağına almanıda nasip eder inşallah.canım ben nasip olursa nisanda tekrar denemeyi düşünüyorum,tüp tedavisi için gittiğin doktorun adını ve sana bu harika haberi veren doktorun adını yazarmısın?bende tercihimi ona göre yapayım.seni ve mucize bebeğini çok öpüyorum.

arkadaşlar umarım ikiniz için de en kısa zaman da en hayırlısı olur..bol şansssss...

TAYF..hosgeldin arada giriyon bak bilgilerine ihtiyacim var kele arada yaz olurmu..benim danalar en son gordugumde iyilerdi teyzesi..ama simdi icerde noluyo nolmuyo bilmiyorum ama simdilik birsey yok cok sukur.:16:.belim agriyor mide bulantilarim devam ediyor..sag selim dogsunlarda hayirlisiyla..senin danalarda maasallah buyuyor .:nazar::nazar:.rabbim bagislasin sana ve esine..darisida bize..ahh ahh ogunleri bizlerde gorucezmi acaba..okadar uzuyorki bana daha yolun basindayken..allahim sabir vericek insallahh..op yakisikli danalarini..:54:

evimiçin....bnce de saçmalamışsın.arkadaşlar da yazmışlar.çoğu bayan hamilel,klerinde böyle durumlarla karşılaşabiliyor.senin bebeğin iyiymiş.sık sık dr a gidersinkontrole için daha rahat eder...

tayf....kız...danaların anası:))hep yazılarını okudukça tayfı unutmuşum diyorum:17:ara sıra danaların yeni fotolarını koy da unutmıyayım...çekerim onları ben:1:

deniz...batuya yeme konusunda bir iki şey....yemekte nazlandığı şeyi sen ağzına al yarısı senin ağzında olsun(tabiii katı şeyler için geçerli)yarısını ona uzatsan.hem çok gülüyor benim kız,hem oyun oluyor hem de yiyor...

bir kavanozun içine(benimki boş nutella kavanozuydu.o derinlikteydi.)küp küp salatalık at.teker teker..çatalla önce sen batır ye..zaten izler seni.yani umarım.sonra sen de yapmak istermisin de.yardım et.birlikte saplayın.batırdıııııııı,bastırdııııııı çıkardııııı hammmm...ben kaşarla da denemiştim.ne yedirmek istiyorsan onu deneyebilirsin.sahi süt alerjiniz geçtimi kaçırdım mı...artık süt ürünleri alıyormu

çubuk krakerle de yapıyoruz.aklıma geldikçe yazarım

herkese selam...denizin yatağının içindeki sandalye üzerinde yazdım..heh he.artık yalancı çığlıklarını atmaya başladı.pis numaracı.

Son düzenleme:
Bıraktığım yerden okudum Allaha şükür topikte bir problem yok herkes iyi.
Evimcim yazdıklarını endişeyle okudum ama drunun iyi şeyler söylediğini okuyunca ohhh dedim.Aman bebeğimize birşey olmasın Allah onu korusun sana bağışlasın.İçini rahat tut.Tecrübeli arkadaşlar da zaten yazmışlar kanamalar doğal diye.Bizim bir akrabamız aynı zamanda yazlıktan da komşumuz.3 yıl önce tüp bebek yapmıştı kızını bekliyordu.Her ay normal adet olur gibi kanaması oluyor ve salya sümük ağlıyordu.Bütün bir yaz boyunca adet dönemi geldiğinde üç beş gün kanaması oluyordu.I'm bu işlerden bi haber tecrübesiz...Diyordum Alla allaaa ne tür işler var bu hayatta.O tür işleri şimdi bizzat kendim ve siz dostlarımda birlikte yaşayıp duyunca artık her şey çok normaaaaal kızım diyorum.Sen de öyle de içini ferah tut,Allaha emanet ol...
Bir arkadaş tedavimde hangi ilaçları kullandığımı sormuş.yazmıştım yine yazayım.Adetimim 3.günü 2 toz bir su menogon iğne göbekten.5.günden itibaren de setrotayt(yazılışı böyle okunuşu değil)o da göbekten.Önce menogon bir saat sonra da setrotayt.7 gün sürdü iğneler,8.günün akşamı çatlatma iğnesi.10. gün toplama 12.gün transfer.Tedavinin en güzel yanı kalçadan hiç iğne olmadım hepsi göbişten.Öncekilerde popom kevgire dönmüştü oturamıyor yatamıyordum.Benim tedavi nasıl sonuçlanırsa sonuçlansın ben merkezden ekipten özellikle de Semra hanımdan son derece memnunum.Yeni tedaviye başlıyacak olan arkadaşlarıma da kesinlikle tavsiye ederim.Maddi olarak da Hiç bir yerden daha pahalı değil.Bilmeyenler için yazayım eğer her hangi bir tarihte bir devlet hastanesinde heyete girip ilaç ya da tedavi raporu almış iseniz 400 euro indirim yapıyorlar.Geçen şubat ayında yumurta takibi ve aşılama için sadece menogon ve çatlatma iğnelerini almak için benim burdaki drum beni heyete sokmuştu.Devlet iğnelerin bir kısmını karşılamıştı.Neyse işte,merkezde her hangi bir tarihte almış olduğunuz bir raporunuz varsa getirin dediler.Aklıma hemen aldığım rapor geldi ama ben onu ya yırttım attım ya da eczaneye verdim bilmiyorum.Ablacığım gidip hastaneden dosyadan buldurdu aldı.Tam 400 euro az mı.Neredeyse ilaçların parası bedavaya geldi.Okuyan arkadaşlara bilgi olsun diye yazdım.
Bu gün transfer gününü de sayarsak tam 9 gün bitti.Yarın sabah Allah izin verirse kalkıp gidip kandan hcg ye baktıracağım.Gerçi bir torba test almıştım eczaneden ve 5 gündür her sabah yapıyorum Fosssssss yazmıyo ama tek çizgi o anlama geldiği için öyle değerlendiriyorum.yArın 10. gün ve bağlasalar durmıycam gidip baktırıcam ki bitsin bu çile.Sevgili arkadaşlarım siz beni tanısaydınız bu güne kadar gidip her gün kandan nasıl baktırmadığıma şaşardınız.Çünkü ben öyle canı dar,beklemeyi,sabretmeyi bilmez bi insanım.Bazen eşim bana telefon açar hazırlan şuraya gidicez şu zamanda gelicem aşağıya in diye.Daha adam teli kapatmadan ben hazır asker aşağıya inmiş bekliyor olurum.Beklerim beklerimmm beklemekten köpürürüm ,üşürüm,ıslanırım,yeniden yukarıya çıksam mı acaba derimmm falan işte.Eşşşek kafam, adam sana geleceği zamanı söylemiş ne iniyorsun.Evde durup bekleyemem ki napiim. .Bunları neden yazdım şimdi yarın test günüm değil ya,olur da gitme arkadaşım daha erken, negatif çıkar boşuna üzülürsün test gününü bekle falan diye kalbinizden geçirecek olursanız söyliim,bekleyemem artıkkkk... neredeyse orta yerimden çatlıycam.Denizgeldi,şu 9 günde eşime ablalarıma ve son 2 gün anneme yaptıklarımı bir bilsen bana sadece deli yazacakmışsın ya canım,yanına bence daha başka şeylerde eklerdin. hiç fena olmazdı.Çünkü Sadece Deli kelimesi beni tarif edemez canım..
Herkesi çok öpüyorum sevgiler...

BENİ HATIRLAMASIN BİLİYORUM GEÇEN SENE TÜP BEBEKTE KAÇ KİŞİYIZ YAZARDIM BENDE .......BENDE 2 TÜP BEBEK DENEMESİ GEÇİRDİM 1 KİMYASAL GEBELİK DÜŞÜKLE SONUÇLANMIŞTI 2 DENEMEMDE BAŞARISIZ OLDU. BENİM İÇİN TÜP BEBEK VE:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: BEBEK KONUSU KAPANMIŞTI TAM 9 AY GEÇTİ BEN DOGAL YOLDA.... HAMİLE OLDUMU ÖRENDİM .....RABBİM BUYUK VERENDE O ALANDA O.....SANA GELİNCE ÇOKKKKK TEBRİK EDİYORUM RABBİM KORUSUN BEBİŞLERİNİ......HAMİLELİK NASIL GEÇİYOR KAÇ HAFTALIK OLDUNUZ.....BEN 13 OLDUM ...MİDE BULANTISI ÇOK ÇEKTİM....BU HAFTA RAHATLADIM BİRAZ.....2 BUYUK KANAMA GEÇİRDİM....ŞUAN İYİMM...SENDE İYİSİN UMARIM......HER ŞEY BEBİŞLERİMİZ İÇİN ........GECEN SENE TÜP BEBEKTE KAÇ KİŞİYIZ??... BABY1234 DİYE BİR KIZ VARDI HATIRLADINMI???? MERAK EDİYORUM NAPIYOR ACEBA? BENİM BİR TRANSFERİM ONUNLA BERABER OLMUŞTUR.....:nazar::emir_bebek::nazar::emir_bebek:

evimiçin canım geçmiş olsun.endişelenmede haklısın ama dr bakıp bebeğim ve plasentanın iyi durumda olduğunu söylemiş.sen sıkma canını vucudu germe emi bebişin rahat olsun.öpüyorum seni canım.allahın izniyle sağ salim kucağına alacaksın

sema75..sagol canim ama gercekten hatirlayamadim..evet burda gecen sene cok arkadaslar vardi ama bircok kisi gitti burayi terk etti aslinda olmamasi gerek..arada da olsa bir slm caksalr demi ama..seninde hamileliyin hayirli olsun rabbim tamamina erdirsin..benimki hesabima gore 14. haftanin icindeyim hayirlisi bakalim canim..tabi bu arada hosgeldin gec oldu ama temiz oldu herhalde..seninkinin cinsiyeti bellimi..heyirli saglikli evlat olsunda cinsiyeti onemli degil ama yinede merak..gorusmek uzere ...

Alkan..canim idrar testine guvenme onda gec cikiyor..karamsarliga kapilma..git yaptir derim ben sana cunki bizde 9.gun yaptirmistik ve cikmisti ben sok olmustum..insallah sende sok olursun dilerim allahtan..(KOTU ANLAMDA DEMIYORUM YANLIS ANLAMA)rabbim rast getirsin..guzel haberlerini bekliyoruz hep birlikte..

Bıraktığım yerden okudum Allaha şükür topikte bir problem yok herkes iyi.
Evimcim yazdıklarını endişeyle okudum ama drunun iyi şeyler söylediğini okuyunca ohhh dedim.Aman bebeğimize birşey olmasın Allah onu korusun sana bağışlasın.İçini rahat tut.Tecrübeli arkadaşlar da zaten yazmışlar kanamalar doğal diye.Bizim bir akrabamız aynı zamanda yazlıktan da komşumuz.3 yıl önce tüp bebek yapmıştı kızını bekliyordu.Her ay normal adet olur gibi kanaması oluyor ve salya sümük ağlıyordu.Bütün bir yaz boyunca adet dönemi geldiğinde üç beş gün kanaması oluyordu.I'm bu işlerden bi haber tecrübesiz...Diyordum Alla allaaa ne tür işler var bu hayatta.O tür işleri şimdi bizzat kendim ve siz dostlarımda birlikte yaşayıp duyunca artık her şey çok normaaaaal kızım diyorum.Sen de öyle de içini ferah tut,Allaha emanet ol...
Bir arkadaş tedavimde hangi ilaçları kullandığımı sormuş.yazmıştım yine yazayım.Adetimim 3.günü 2 toz bir su menogon iğne göbekten.5.günden itibaren de setrotayt(yazılışı böyle okunuşu değil)o da göbekten.Önce menogon bir saat sonra da setrotayt.7 gün sürdü iğneler,8.günün akşamı çatlatma iğnesi.10. gün toplama 12.gün transfer.Tedavinin en güzel yanı kalçadan hiç iğne olmadım hepsi göbişten.Öncekilerde popom kevgire dönmüştü oturamıyor yatamıyordum.Benim tedavi nasıl sonuçlanırsa sonuçlansın ben merkezden ekipten özellikle de Semra hanımdan son derece memnunum.Yeni tedaviye başlıyacak olan arkadaşlarıma da kesinlikle tavsiye ederim.Maddi olarak da Hiç bir yerden daha pahalı değil.Bilmeyenler için yazayım eğer her hangi bir tarihte bir devlet hastanesinde heyete girip ilaç ya da tedavi raporu almış iseniz 400 euro indirim yapıyorlar.Geçen şubat ayında yumurta takibi ve aşılama için sadece menogon ve çatlatma iğnelerini almak için benim burdaki drum beni heyete sokmuştu.Devlet iğnelerin bir kısmını karşılamıştı.Neyse işte,merkezde her hangi bir tarihte almış olduğunuz bir raporunuz varsa getirin dediler.Aklıma hemen aldığım rapor geldi ama ben onu ya yırttım attım ya da eczaneye verdim bilmiyorum.Ablacığım gidip hastaneden dosyadan buldurdu aldı.Tam 400 euro az mı.Neredeyse ilaçların parası bedavaya geldi.Okuyan arkadaşlara bilgi olsun diye yazdım.
Bu gün transfer gününü de sayarsak tam 9 gün bitti.Yarın sabah Allah izin verirse kalkıp gidip kandan hcg ye baktıracağım.Gerçi bir torba test almıştım eczaneden ve 5 gündür her sabah yapıyorum Fosssssss yazmıyo ama tek çizgi o anlama geldiği için öyle değerlendiriyorum.yArın 10. gün ve bağlasalar durmıycam gidip baktırıcam ki bitsin bu çile.Sevgili arkadaşlarım siz beni tanısaydınız bu güne kadar gidip her gün kandan nasıl baktırmadığıma şaşardınız.Çünkü ben öyle canı dar,beklemeyi,sabretmeyi bilmez bi insanım.Bazen eşim bana telefon açar hazırlan şuraya gidicez şu zamanda gelicem aşağıya in diye.Daha adam teli kapatmadan ben hazır asker aşağıya inmiş bekliyor olurum.Beklerim beklerimmm beklemekten köpürürüm ,üşürüm,ıslanırım,yeniden yukarıya çıksam mı acaba derimmm falan işte.Eşşşek kafam, adam sana geleceği zamanı söylemiş ne iniyorsun.Evde durup bekleyemem ki napiim. .Bunları neden yazdım şimdi yarın test günüm değil ya,olur da gitme arkadaşım daha erken, negatif çıkar boşuna üzülürsün test gününü bekle falan diye kalbinizden geçirecek olursanız söyliim,bekleyemem artıkkkk... neredeyse orta yerimden çatlıycam.Denizgeldi,şu 9 günde eşime ablalarıma ve son 2 gün anneme yaptıklarımı bir bilsen bana sadece deli yazacakmışsın ya canım,yanına bence daha başka şeylerde eklerdin. hiç fena olmazdı.Çünkü Sadece Deli kelimesi beni tarif edemez canım..
Herkesi çok öpüyorum sevgiler...

Ay insallah hadi, mujdeyle gel de yuzumuz gulsun biraz. Icim sisti resmen ya...

Herkese hayirli, guzel haftalar olsun. Bende haberler biraz can sikici. Ikigundur cok siddetli kanamam var. oyle ki sanki adetimin en yogun gunlerinden farki yok. Ilk farkettigimde sabahin 2 siydi. Acile gittik. Bebek, kese plesenta hersey normal gorundu. Ertesi gunu doktoruma gittim. Plasentanin asagida olmasindan dolayi bir kanama diye teshis koydu. Rahim agzi kapali, rahim agzi kalinligi cok iyi dedi. Dusuk yok yani. Cvs den dolayi da olamaz dedi cunku uzerinden nerdeyse 5 gun gecti. Peogestandozunu arttirdi, yatak dedi. Kanamanin siddetinin dusukle alakasi yokmus. Cok kanayip dusuk olmaz, iki damla kanayip dusuk olabilir dedi.
Ne bu ya simdi????? Bir rahat nefes alamayacakmiyim? Moralimi tutmaya calisiyorum ama cok canim sikkin.
Allah yavrularinizi korusun, bekleyenleri de artikcok bekletmesin, bize de verdigi hediyesini bagislasin. Bebegim cok bekledim, benimle kal ne olur........

cok gecmış olsun .... İnşallah en kısa zamanda atlatırsın .. belkı hatırlarasın ben de 12. haftada cok sıddetlı kanama gecırmıstım 2 gun hastanede yatmıstım .. benım de yapılan muayenede bebek kese rahım agzı normaldı dr um plesentanın aşagıda yerlesmesınden ya da plesentanın ıcınden bır damarın catlamasından kaynaklanabılecegını soylemıstı . sonrasında lekelenme 3 hafta kadar surdu...Endıselenme senın bebegının sonucları ıyı cıkmıstı .. dınlenıp progestan alarsan gecer merak etme...tekrar gecmıs olsun..

Merhaba arkadaşlar aslında hepınızın hatırını tek tek sormak hepınıze ayrı ayrı yazmayı cok ısterdım ... Ama o enerjıyı kendımde goremıyorum .. maalesef bende de haberler kotu ...Hamılelıgımın basından berı sıkıntılı gözüken plesanta olması gerekenden buyuk cıktı .. nerdeyse bebegın ustune bastırmıs ve onun hareketlerını kısıtlayacak buyuklukte .. sebebi arasında sayılan nedenlerın hıcbırı ben de yok .. kan uyusmazlığı , dıabet, odem vs...ayrıntılı ultarasona gırdım .. bebegın butun olcumlerı normal ama amnıyo sıvısı sınırda yanı aza yakın.. plesantada olması gerekenden buyuk .. moralım cok bozuk ..her hafta kontrole gıdecegım ınşallah duzelır

hepınızecok selam ..dualarınızı eksık etmeyın...

Alkan sonucun olumlu cıkmasını butun kalbımle dılıyorum ınan....

Back
X