• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

yok gülüm ben bıraktım gibi.sağlığım elvermiyor.şu altı ayı bir geçireyim tedavi sürecimi.sanırım bir kız bebek edineceğim.

Herşeyin hayırlısı sağlığına kavuşacağına inanıyorum bu kadar pozitif enerjin varken bunu bize yansıtabiliyorsan bence iyi olcak herşey.
Bugün hastanede kalıcam hep yatayımmı zorunlu ihtiyaçlar dışında ne dersiniz

Herşeyin hayırlısı sağlığına kavuşacağına inanıyorum bu kadar pozitif enerjin varken bunu bize yansıtabiliyorsan bence iyi olcak herşey.

sağolasın.o senin güzelliğin.transferden sonra en fazla yarım saat yatırıyorlardı.ama memorialde nasıl prosüdür onu bilmiyorum.inşallah sürgü verirler.zorluk çekmezsin.vermezlerse de sen iste..ben çok zahmet çekmiştim bu konuda.bence ilk 3 gün ağır hiçbir iş yapma.3 5 kiloluk bile birşey kaldırma.vc ne git.yemeğini ye.arada kalk şöyyyle bir evi dolaş.sonra yan gel yat osman.gelince sakın hemen banyo filan yapayım deme .sıcak diye.bir iki gün kokuşursun en fazla.şimdi ıslak mendiller var.silinirsin.ton balığı duymuştum tutunmaya faydalı diye.ne kadar doğru bilemem. ben hergün yedim.bi mok olmadı.:roflol:ama sen ye seviyorsan.hem zarar da gelmez.kesin bende vardı bi mokluk.hadi Allah yardımcın olsun.çek eüzübesmeleni gir transferine.kov kör şeytanı.Allah seninle olsun.tüm bu yolda olanlarla olsun.

cans teşekkür ederim iyi eğlenceler iyi tatiller kendini yakmadan kapkara ol

Siz merak edersiniz diye labı aramadım onlar beni aradı arkadaşlarınız merak eder diye :)

bugün 3 te transferim var döllenen ikisi transfer olcak 3. tembellik yapmış döllenmemiş halbuki ben ne kadar çalışkanım şimdi patlıcan konservesi yapıyorum :)

ne yapalım boşver üçüncüyü zaten 2 tane bize yeter. ben hiç yatmadım ilk 1 saat dışında. eve döndüm. dolaştım yemeğimi aldım vs. ikinci gün dışarı çıktım biraz yürüdüm arkadaşımla oturdum. yani çok yorulmadan herşeyi yaptım. tuttu ama kalbi durdu kromozom bozukluğundan. devamlı yatmak da iyi değilmiş. ilk gün hastanede dinlen, orada yatma dışında zaten yapacak bir iş yok. sonrası hafif hafif dolaş. ufak işlerini yap. sıkılırsan kendini yormadan dışarı da çık. sadece ne yapıyorsan kendini yormadan ufak ufak yap ve çok ağır kaldırma. inşallah tutacektır. :Saruboceq:

selam kizlar
bikac gundur giremedim. hasta oldum bogazlarim sisti klima carpti anlayacaginiz :( simdi biraz daha iyiyim ama hapsirikve nezleye dondu. neyse gecmisi tam okuyamadim sadece waters dogurmus onu biliyorum.

Waters canim allah anali babali buyutsun kizina kavusmussun cok sukur saglikla mutlulukla ailenle uzun omurler dilerim canimm. Darisi tum kizlara insallah.

birazgecmise bakimm simdi

Waterss'cim canım, bebeğine kavuşmuşsun. Güle güle büyüt bebeğini. Tebrik ederim canımmm...
Baharnaz canım inşallah başarılı geçer transferin. Sıkı sıkı tutunurlar sana. Herşey gönlünce olsun.
Erverdi canım sen de iyisin umarım... Oh valla yemek tarifleri filan ne güzel ya...
Alabama'cım ve Deniz'cim siz neler yapıyorsunuz bu sıcaklarda. Allah size kolaylık versin.
Merye, Zarpandit, Absynth, Kinders ,Hülya sizler nasılsınız? Hepinizi öpüyorum...

cans teşekkür ederim iyi eğlenceler iyi tatiller kendini yakmadan kapkara ol

Siz merak edersiniz diye labı aramadım onlar beni aradı arkadaşlarınız merak eder diye :)

bugün 3 te transferim var döllenen ikisi transfer olcak 3. tembellik yapmış döllenmemiş halbuki ben ne kadar çalışkanım şimdi patlıcan konservesi yapıyorum :)

Baharnaz, Bol sanslar canim!a.s. Artik lab'dekiler de anladi desene! Transfer sonrasi zaten 1-2 saat yatirirlar sanirim, oradaki proseduru bilmiyorum. Bol bol dua et, icini ferah tut. Zaten en fazla iki embriyo veriyorlar, o yuzden ucuncusu icin uzulme lutfen. Umarim tum emeklerinizin karsiligini bu tedavi sonunda hayirlisiyla alirsiniz.
Transfer oncesi ve sonrasi hastanaede yasadigin tecrubeleri detayli yazar misin lutfen? Bizimki de Memorial olacak ama Atasehir subesi, sanirim prosedur aynidir.
Yarin da bence cok yatma ama kendini de yorma. Kanin vucudunda dolasmasi gerekiyor, surekli yatarsan kan dolasimina cok yardimci olamaycaksin. Bol su ic, ac kalma, komik DVD'ler izle, her saat basi derin bir kac nefes al, yeni yaptigin patlicandan biraz ye.zemuszemus Bol sanslar tekrar, haberlerini bekliyoruz.opuyorumnanaktan

kızlar hepiniz bir yıkamadan bahsetmişsiniz ama benim başıma öyle birşey gelmedi uyuturken yapmadılarsa eğer :)

Baharnaz, seninkini uyuttuktan sonra yapmislardir. Benim esas sordugum, idrara sikisik iken transfer yapilmadan onceki dezenfekte-yikama islemiydi, nesye bakalim yarin bir gun yazarsin sanirim. Umarim her sey yolundadir.opuyorumnanaktan:Saruboceq:

gunaydın herkese...
baharnaz tedavın hayırlı olsun canım .. inşallah bugun 3. mınık de katılır aralarına ...
waterss dogum yapmış allah analı babalı saglıcakla buyutmeyı nasıp etsın
benım tatıl de cok guzel gıdıyor zarpandıt antalyada degılım çeşmedeyım .. guneş cok yakıyor .. kapkara oldum .. kız arkadaşlarla cok eglenıyoruz .. cogu bekar ..evlılık falan da dusunmuyorlar..
herkese tekrar çok selammm

Cans, ohhhhh gel keyfim gel...Tatil bitsin bu enerji ile artik esine bir ziyaret yaparsin.bayanssulusmile Bence kiz arkadaslarin bir an evlenip bebek yapsinlar, soylemeden edemedim. Onceleri dusunulmuyor ama su anki halimizi dusunecek olursak....akannehir

selam kizlar
bikac gundur giremedim. hasta oldum bogazlarim sisti klima carpti anlayacaginiz :( simdi biraz daha iyiyim ama hapsirikve nezleye dondu. neyse gecmisi tam okuyamadim sadece waters dogurmus onu biliyorum.

Waters canim allah anali babali buyutsun kizina kavusmussun cok sukur saglikla mutlulukla ailenle uzun omurler dilerim canimm. Darisi tum kizlara insallah.

Alabama, gecmis olsun canim. Klima serinletirken iyi de, ondan sonra nasil carpildigimizi anlamiyoruz. Simdi ilac da alamazsin, bol bol sebze meyve takviyesi ile umarim cabuk atlatirsin. Ilik dus iyi gelebilir, burnuna tuzlu su cekmek iyi olur mu acaba? Normalde bana cok iyi gelir ama hamileler icin durum nasil bilmiyorum. Umarim cabuk toparlanirsin.:Saruboceq:

Waterss'cim canım, bebeğine kavuşmuşsun. Güle güle büyüt bebeğini. Tebrik ederim canımmm...
Baharnaz canım inşallah başarılı geçer transferin. Sıkı sıkı tutunurlar sana. Herşey gönlünce olsun.
Erverdi canım sen de iyisin umarım... Oh valla yemek tarifleri filan ne güzel ya...
Alabama'cım ve Deniz'cim siz neler yapıyorsunuz bu sıcaklarda. Allah size kolaylık versin.
Merye, Zarpandit, Absynth, Kinders ,Hülya sizler nasılsınız? Hepinizi öpüyorum...

Patikler, iyiyim canim. Umarim sen de iyisindir.opuyorumnanaktan

Deniz, toxoplazma bilgisi icin tekrar tesekkurler, umarim bagisikligim vardir. Sonuc haftaya Pzt. belli olacak.

Ayyy evet, bebegin, bebeklerimiz cok kiymetli bebekler olacaklar. Sana ve Alabamaya Allah once saglikla kucagina almayi nasip etsin, sonrada gule gule buyutun. Bu arada hanginiz ilk sirada?bilmiyorumkismile

Absynth, isler cok sanirim.gamyoncuiremsu

Kinder, tatile mi gittin yine?kaydirigubbakcemile4

Merye, nasil gidiyor, bulantilarin azaldi mi? Bak, becerikli Erverdi ile Baharnaz, kisa acaip hazirlik yapiyorlar, toplu olarak kisi onlarda gecirelim.cokacimcoook:içelim:

Hulya, islerini toparlayabildin mi?

Beyaz, nasil durumlar?

Erverdi, ooooo guzelim her sey hazir gibi...Eskiden domatesler kaynatilirdi, salcalar yapilirdi. Domatesler kaynarken icine sivri biber atilirdi ve afiyetle yerdik. Aaayyy canim acaip istedi. Burada dogru duzgun domates yok ki biraz kaynatsam, icine de biber atsam?
Bu kis geldigimde bir komsum nar eksisi yapmasini ogretecek bana, yada O'nu yaparken izleyecegim, sonra yaptigindan biraz alacagim..ohaoldumsmile Biraz zahmetli bir ismis anlatti ama yapmak farkli bir sey sanirim.Salatada bayilirim nar eksisine ve bahcemizdeki narlari kullanmayi planliyorum. Eski degerlerimizi gitgide kaybediyoruz sanirim, cok hazira alistik cokkkkk. Isimize de gelmiyor degil hani...akannehir

Alabama, gecmis olsun canim. Klima serinletirken iyi de, ondan sonra nasil carpildigimizi anlamiyoruz. Simdi ilac da alamazsin, bol bol sebze meyve takviyesi ile umarim cabuk atlatirsin. Ilik dus iyi gelebilir, burnuna tuzlu su cekmek iyi olur mu acaba? Normalde bana cok iyi gelir ama hamileler icin durum nasil bilmiyorum. Umarim cabuk toparlanirsin.:Saruboceq:
canim cok saol aynen ilac alamiyorum sadece minoset icebiliyoru bide bepanten pastil dedi doktorum. bol dus aliyorum ve dedigin gibi saglikli beslenme.
deniz ile benim aramda iki gun var. ben iki gun sonrayim ama dogumda hangimiz once olacak bilemiyorumm kismet. bende normal dogumdan vazgectim sezeryan dusunuyorum epidural. tarih ne olacak bakalim.

patikler canim iste nezle durumlari klima carpmasi ugrasmaca sen nealemdein alistinmi rutin hayata

baharnaz insallah bebelerin tutunur ananas yemeni ilk gun dinlenmeni sonrasinda da hep yavas hareket etmeni bol dua etmeni ozellikle yasin oku bol bol allahtan saglikli ve hayirlisini istemeni tavsiye ederim. insalah mutlu haberlerini aliriz.

erverdi canim kolay gelsin hazirliklar son gaz su sicaklar gecsin bende yapcam bi hazirliklar allah izin verirse.

selam kizlar

geçmiş olsun dikkat et canım. doktoruna sordun mu ilaç alıyor musun? Klimasız da olmuyor klimalı da. beni de ishal yapmıştı birkaç gün.

Deniz, toxoplazma bilgisi icin tekrar tesekkurler, umarim bagisikligim vardir. Sonuc haftaya Pzt. belli olacak.

Ayyy evet, bebegin, bebeklerimiz cok kiymetli bebekler olacaklar. Sana ve Alabamaya Allah once saglikla kucagina almayi nasip etsin, sonrada gule gule buyutun. Bu arada hanginiz ilk sirada?bilmiyorumkismile

Absynth, isler cok sanirim.gamyoncuiremsu

Kinder, tatile mi gittin yine?kaydirigubbakcemile4

Merye, nasil gidiyor, bulantilarin azaldi mi? Bak, becerikli Erverdi ile Baharnaz, kisa acaip hazirlik yapiyorlar, toplu olarak kisi onlarda gecirelim.cokacimcoook:içelim:

Hulya, islerini toparlayabildin mi?

Beyaz, nasil durumlar?

Erverdi, ooooo guzelim her sey hazir gibi...Eskiden domatesler kaynatilirdi, salcalar yapilirdi. Domatesler kaynarken icine sivri biber atilirdi ve afiyetle yerdik. Aaayyy canim acaip istedi. Burada dogru duzgun domates yok ki biraz kaynatsam, icine de biber atsam?
Bu kis geldigimde bir komsum nar eksisi yapmasini ogretecek bana, yada O'nu yaparken izleyecegim, sonra yaptigindan biraz alacagim..ohaoldumsmile Biraz zahmetli bir ismis anlatti ama yapmak farkli bir sey sanirim.Salatada bayilirim nar eksisine ve bahcemizdeki narlari kullanmayi planliyorum. Eski degerlerimizi gitgide kaybediyoruz sanirim, cok hazira alistik cokkkkk. Isimize de gelmiyor degil hani...akannehir

umarım toksoplazma bağışıklığın vardır hiçbirşeye dikkat etmen gerekmiyor. ama evdeki aşılı bakımlı kedilerden (geçmişleri sokak da olsa) kapmak pek kolay değil. ben sokak kedileriyle de fazla haşır neşir olduğum için kaptım galiba. eğer bağışıklık yoksa da fazla takma. dikkat edersin olur biter.
alabama ile aramızda sat a göre 3 gün var. inşallah vakitlerini beklerlerse peşpeşe doğuracağız aynı gün bile olabilir yerimseniben

bu arada demin yüreğime indi. bizde kan uyuşmazlığı var. indirekt coombs testi yapılmıştı negatifti. amniosentez sonrası kan uyuşmazlığı iğnesi de yapıldı. ve bir daha muayeneye gelmeden testi tekrar edersin henüz iğne nedeniyle pozitiftir dedi ama ne zaman tekrar edeceğimi söylemedi (erkek işte doktor da olsa). ben de dün hazır waters ı ziyarete gitmişken testi tekrar ettirdim. sonuç pozitif geldi. ufak bir kalp krizi geçirdim. doktoru aradım normal o sonuç iğneden dolayı öyle çıkmıştır daha yarılanma ömrü bitmemiştir gelince anlatırım sonra testi tekrar ederiz dedi. arayana kadar herşey geçti aklımdan. yanımdaki arkadaş da diyor ki asıl bebek doğsun sen o zaman gör endişeyi.

Son düzenleme:
sordum deniz, minoset ve bepanten pastil dedi. valla insan hem sagliksiz hem de boyle sicakta tam off oluyo.aman sen dikkat et klimaya acikken direk yakin durma.

kızlar kim varsa iyi akşamlar.BAHARNAZIN transferi olmuştur.hadi hayırlısı

ALABAMA;geçmiş olsun canım.Allah şifa versin.o kadar dedim size hamileler daha dikkat edin diye:2:tekrar geçmiş olsun.haa yap..yap hazırlıklarını ama yavaş yavaş...çok yavaş.

MERYE den ses yok hiç.iyimisin merye...inşallah herşey yolundadir

KİNDER tatilde yine ...ses yok

HÜLYA ile ABCDEF TAM GAZ İŞTELER...HİÇ SES YOK.

DENİZ;girme girme krizlere.bak dr da serinletmiş içini.ama pek serinlememiş gibi.aman haa.dik dur.kriz mriz geçireyim deme.doğur şu bibiliyi.b,u kadar ezadan sonra...yüreğine ferahlık olsun.

ZARPANDİT,SEN Mİ DEMİŞTİN CANIM KIŞI BAHARNAZLA ERVERDİ DE GEÇİRELİM DİYE.BAŞIMLA BERABER.

Patikler, iyiyim canim. Umarim sen de iyisindir.opuyorumnanaktan

Kolun nasıl oldu? Umarım iyice iyileşmişsindir arkadaşım...

canim cok saol aynen ilac alamiyorum sadece minoset icebiliyoru bide bepanten pastil dedi doktorum. bol dus aliyorum ve dedigin gibi saglikli beslenme.
deniz ile benim aramda iki gun var. ben iki gun sonrayim ama dogumda hangimiz once olacak bilemiyorumm kismet. bende normal dogumdan vazgectim sezeryan dusunuyorum epidural. tarih ne olacak bakalim.

patikler canim iste nezle durumlari klima carpmasi ugrasmaca sen nealemdein alistinmi rutin hayata

baharnaz insallah bebelerin tutunur ananas yemeni ilk gun dinlenmeni sonrasinda da hep yavas hareket etmeni bol dua etmeni ozellikle yasin oku bol bol allahtan saglikli ve hayirlisini istemeni tavsiye ederim. insalah mutlu haberlerini aliriz.

erverdi canim kolay gelsin hazirliklar son gaz su sicaklar gecsin bende yapcam bi hazirliklar allah izin verirse.

Çok geçmiş olsuncanım. Tabi tabi anında alıştım rutin hayata... MECBUREN :)

Evet yakaladın valla. Gerçekten işler çok, girmeye fırsat kalmıyor yoksa hep aklımdasınız. Bir de evde 5 gündür internette bir sorun vardı. Az önce hallettik. Ben de hemen bir gireyim dedim :)

internetinde sorun çözülmüş.bu iyi.artık uğrarsın.gözleirm kapanıyor artık.kendine iyi bak.sabah çiçeklerini şimdiden göndereyim.adreste bulamam belki.iyi geceler.a.s.a.s.a.s.

Back
X