Merhaba hanımlar, nihayet döndüm. Pazar günü sabah 7 de çıkıp, şantiyelere uğraya uğraya gelince gece 1 de evdeydim. Arabayla, çile şeklinde geldik. Bugün de işbaşı olunca uzak kaldım epey.
Arkadaşlar gerçekten de nem ne kadar fazlaysa, o kadar çok bunaltıyor. Doğuda daha az bunaldık biz. Mümkün olduğunca dışarı çıkmamak lazım. Aman dikkat edin.
Erverdi, ilacın böyle bir
estetik etkisinin olması çok hoş tabi, sevindim. Sende aynı şeyi söyleyince teyid edilmiş oldu. Ne beceriklisin kız,

bana hayal gibi geliyor, çok sevmeme rağmen hiç beceremem ben tarhana filan yapmayı.
Kinder, hoşgeldin. Yumurta zaiyatına üzüldüm yav. Benimde öyle oldu herhalde, seyahatteyken hissettim çatladığını, kaçırdık yani. Benimki 19.günde çatladı galiba, çok geç değilmi? Normal mi? kafamçokkarıştı
Cans, geçmiş olsun, sonuçlardan haberdar et bizi de.
Zarpandit, az kalmış artık ama bunaltmıştır seni epey. Gidişat hakkında birşey diyor mu doktorlar?
Alabama, KK da biraz garip uygulamalar var maalesef. Senin şansına da böyle bir aksilik çıkmış, geçmiş olsun. Dönemene sevindim.hihoyyyt
Patikler, hiç haberim olmadı bu kaza olayından. Dünyayla bağlantım kesilmiş bu son üç gün. Geçmiş olsun.
Baharnaz, sende marifetliymişin, ne güzel ya.

Ben tembelim biraz valla, nasıl üşenirim böyle salça filan yapmaya anlatamam. Sonra da doğalını bulacağız diye organik pazar aşındırırız.
Uhde, baharnaz, süprizim, deniz, waters, merye, altınyunus, hulya, vanilya selamlar. opuyorumnanaktan
Arkadaşlar madem yoğun istek var, şu nicki "absint" yapayımmı ne dersiniz? CADIARZU