Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
erverdi hep hayırlısını istedik
şu an burada yazmıyorum ama son zamanlarda başıma gelen maddi manevi bazı olaylardan sonra hep soruyorum kendime acaba bebek iyi midir doğru muydu olması diye ama sonra da diyorum ki hep hayırlıysa olsun dedim bebek varsa vardır bunda da bir hayır. olmayacaktıysa onda da bir hayır olacaktı. rabbim inşallah güzel yazılar yazmıştır. her sıkıntıdan sonra elbet şafak doğar boshayallersmilehepimiz için inşallah :Saruboceq:
selam kızlarr kızı istedik verdiler geldik. nasılsınız iyi misiniz? geçmişe bakayım.
erverdi bişi demiyorum afiyet olsunn.
kinder deniz selam kızlar.
görüşürüz
denizbulut sana katılıyorum canım
allah her şeyin hayırlısını versin çok istediğimiz bi şey belkide bizi çok mutsuz edecek bilemiyoruz ki olumunekankayizsmile
allah gücümüzü eksik etmesin yaşam sevincimiz sağlığımız ve sevdiklerimizi vereliniortak
allah bugünlerimizi aratmasınn :içelim:
canım zaten doktor o testleri istiyo hamile kalınca sen merak etme. ben yaptırdım malesef kedilerle muhatap olmamam gerekiyo. kayınvalidemin bahçesinde 9 evinde 2 tane var. allahtan bahçedekiler yaklaşmıyo ama evdekilerle çok içli dışlı olduğum için biraz zorlanıyorum köşe bucak kaçmaca.ayy kızlar 12. günse eğer yarın doluyor. Gidip yaptırsammı ki test??????
Bu arada toxoplazma testi yaptırmam da lazım kediden dolayı, Deniz sen yaptırmış mıydın?
yok canım ben karışmıyorum nasıl istiyolarsa öyle yapsınlar. ama ben doğursaydım bari karnı burnunda da olmaz ki şekerim.Alabama, birak canim hemen evlenip ondan sonra da bebek yapsinlar, ne olur ne olmaz ama degil mi? Dualar icin cok tesekkurler.
çok heyecanlıyım kan testi yaptırdın mı? kaç ta alcan sonuçlarını?Merhaba arkadaşlar,
Dayanamadım test yaptırdım bugün ama sonuçlar daha çıkmadı.
Esteryaya hayırlı doğumlar dileyeyim bende, kolaylıkla, sağlıkla alsın bebişini kucağına..
Erverdi, birşey demiyorum, tez zamanda ferahlıklar dilerim...
Alabama, hayırlı olsun, allah tamamına erdirsin...
herkese selamlar...
evet sonuç geldi :bbo:
hCG (Total) 1.10 mIU/mL
Test tekrarlanarak sonuc teyit edilmistir.
benim nazlı bebenin şarkısı " tutunamadım... tutunamadımmm..."
hay allahım ne diyeyim, kısmet...
tüh üzüldüm canım allah henüz kısmet etmemiş demek ki ama yılmak yok dimi? testi şimdi sen kaçıncı gün yaptırmış oldun. belki tekrarlaman gerekir. hani geç döllenme falan olmuş olmasın.
Alabama, çok bozuğum şu an. Şok gibi birşey. Bugün aşılamadan sonra 13.gün.
Keşke ağlayabilsem rahatlarım aslında...
Bir daha denesekmi, denemesekmi kararsızım. Şu kontrollerimi yaptırırım, o arada da onkoloğa bir daha sorarım durumu herhalde...
Uzadıkça cesaretim kırılıyor. "Kanser kanser senin neyine bebek!" düşüncesi ağır basıyor.
Bari yarın gideyim de kontrol röntgeni, testler başlatayım adet gelmeden önce...
Yetinmeyi bilir misin?
Sana verdiği kadarıyla hayatın
Hoş
Bilsen de bilmesen de
Yara bere içinde bu yollardan geçeceksin ...
Kazanmayı isterdim kaybetmeyi değil
Ama olmadı yar
Direndi bu can ne bitmelere
Giderim alışığım gitmelere
Gerek yok isyan etmelere
Bir daha denesekmi, denemesekmi kararsızım. Şu kontrollerimi yaptırırım, o arada da onkoloğa bir daha sorarım durumu herhalde...
Uzadıkça cesaretim kırılıyor. "Kanser kanser senin neyine bebek!" düşüncesi ağır basıyor.
Bari yarın gideyim de kontrol röntgeni, testler başlatayım adet gelmeden önce...
Yetinmeyi bilir misin?
Hoş
Bilsen de bilmesen de
Ama olmadı yar
Gerek yok isyan etmelere
Yetinmeyi bilir misin?
Hoş
Bilsen de bilmesen de
Ama olmadı yar
Gerek yok isyan etmelere
Yetinmeyi bilir misin?
Hoş
Bilsen de bilmesen de
Ama olmadı yar
Gerek yok isyan etmelere