38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

bebitocum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2008
157
0
MERHABA,,
BENDE 38 YAŞINDAYIM VE ANNE OLMAYA ÇALIŞIYORUM,,İLK MİKRO DENEMEM NEGATİF :KK43:( ŞİMDİ 2.DENİCEM KISMETSE,,
UMUT TÜP BEBEK MERZ.DÜŞÜNÜYORUM,,
YAŞ İLERLEYİNCE ŞANS DA AZALIYO MALESEF,,
YUMURTALARDA AZALIYOO,,ŞU YUMOŞLAR İÇİN ARTIRMAK İÇİN NE YAPMALI NE ETMELİ,,NE YEMELİ ,,NE İÇMELİ ?Çok üzgünüm çoook

selam canım bende varım ..........ben de kırkıma gırmeye iki ayım var..... hayırlısı benım tedavıyle bı oğlum var bi aşılama üç mıkro denemem var son deneme yapmayı düşünüyorum..........hayırlısı senın ilk bebiş mi inş rabbım verır cumle isteyenler.. benım herşeyım çok iyi dedi doktorum ama kırkıda geçirme dedi bakalım.........

MERHABA,,
BENDE 38 YAŞINDAYIM VE ANNE OLMAYA ÇALIŞIYORUM,,İLK MİKRO DENEMEM NEGATİF :KK43:( ŞİMDİ 2.DENİCEM KISMETSE,,
YUMURTALARDA AZALIYOO,,ŞU YUMOŞLAR İÇİN ARTIRMAK İÇİN NE YAPMALI NE ETMELİ,,NE YEMELİ ,,NE İÇMELİ ?Çok üzgünüm çoook

selam bende 38 yaşındayım ilk denemem negatifti,şimdi tekrar giricem ama merkez hakkında kararsızım hiç üzülme arkadaşım 50 yaşında hanımlar doğuruyorda bizmi doğuramayacağız,moralini yüksek tut sevgiler yerimseniben

MERHABA,,

öncelikle stres etme yaşım geçiyor diye vücudunda ona göre kendini ayarlıyor bol bol folik içeren besinleri tüket beslenmene dikkat et

Son düzenleme:
Günaydınlaarrr,,
arkadaşlar,,canlarım yaaa hepinize teşk.ederim,,bana moral verdiniz,,
evet benim ilk bebişim olucak inş.(rabbim nasip ederse),,merkez konusunda da bende tereddütlüyüm o yüzden burada yazılanları okuyorum,,

ahh keşke bi kafamdan atabilsem,,bi stressiz olabilsem :KK43:(

Kızlar bana yardımcı olursanız sevinirim,,
hergün folik asit içicem bugünden itibaren,,
herhalde bi sakıncası yoktur
29 kasımda da randevu aldım umut tüp...den bi görüşim bakalım ,,hayırlsıı

canım inş herşey çok iyi olacak inş sen de kavusursun bebişine.....ben de ataşehırdeyım yakınız inş herşey gönlune gore olur stres etmemeye elbette ,imkan yok ama azaltmak lazım...canım haı hayırlıs..............

Günaydınlaarrr,,
arkadaşlar,,canlarım yaaa hepinize teşk.ederim,,bana moral verdiniz,,
evet benim ilk bebişim olucak inş.(rabbim nasip ederse),,merkez konusunda da bende tereddütlüyüm o yüzden burada yazılanları okuyorum,,

ahh keşke bi kafamdan atabilsem,,bi stressiz olabilsem :KK43:(

bebitocum günaydın sanada, negatif bir sonuç yaşadığımız için ister istemez stres yapıyoruz,bütün kalbimle içtenliğimle buradaki bütün insanlara dua ediyorum bu kadar çabalar güzel sonuç bulsun inş,ben bu konuda kendimi motive edecek şeyler yapmaya çalışıyorum ve etkiside oluyor inan sevgiler

Moteta canım neler yapıyosun mesela ?
Ben çalışıyorum ,,ama çalışırken bile aklımdan çıkmıyoo

buradan kısmetse bütün gelişmeleri yazıcam,,

bugün cuma ve şuan tam cuma saati,,
rabbim inş.tüm anne olmak isteyenlere tez vakitte bekletmeden verir meleklerini ,,,amiiiinnnn

ben 42 yaşındayım 10 kasımda mikroenjeksiyon oldumsonucunu bekliyoruz yumurtalarım çok iyi diyor doktor 30 yaşındakilerde bile böyle yok diyoröncelikle stres etme yaşım geçiyor diye vücudunda ona göre kendini ayarlıyorbol bol folik içeren besinleri tüket beslenmene dikkat et

merhaba inş güzel haberlerini alırız ,canım nelere dikkat ettin?neler yedin içtin?..vs bunları bizimle paylaşırsan sevinirim,ben folik asit tabletleri alıyorum vit takviyesi alıyorum sevgiler

Moteta canım neler yapıyosun mesela ?
Ben çalışıyorum ,,ama çalışırken bile aklımdan çıkmıyoo

buradan kısmetse bütün gelişmeleri yazıcam,,

bugün cuma ve şuan tam cuma saati,,
rabbim inş.tüm anne olmak isteyenlere tez vakitte bekletmeden verir meleklerini ,,,amiiiinnnn

bebitocum ,ben kendimi negatif duygular içinde bulduğum zaman (bu sefer herşey yolunda gidecek allahım yardım eder)diye basbas bağırıyorum evde geçmiş geçmişte kaldı diyorum geçmişteki duygulara takılı kalmamaya çalışıyorum

hadi bakalım kızlar kaydirigubbakcemile5 bizi bir tane kesmez ikiz üçüz olsun inş:Saruboceq:

canım inş rabbım bu cuma gunu bu guzel cuma saatı dualarımızı makbul eylesın gonullere göre versın inş kısa zamanda hamış kalalım inş zamanımız dar bızım rabbım bekletmesın ..........herkese versın canımmmmmm

Bende yapabiliriiiiiimm
bende anne olucaaammmmm,,allahım banada melek vericeekkkk

(bunu hep tekrarlıcam ,,ne olursa olsun birgün bende anne olucam )inş.

X