38 kilo oldumm yardım edin :((

Canim TSH çok calisiyordur baktirdin mi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tsh derken ? Kan verdim degerlere falan bakldi canm troid falan kan sekerim dusuk cikmisti canim bide demir ekskligi anemisi demislerdi

ben çok uğaştım alabilmek için .kndimi halsiz yorgun hissettim tnsiyonum hep düşük ayakta duramıorum.insanlar ne böle kolların kopçak rüzgarda taş koy fln iyice geriliyordum.çok zorladım kendimi dahada almak istiyorum.sende alırsın cnım dediğimi ap sabah kahvalısı çok önemli onu hiç atlama sabah erken kalk normal kahvaltını yap peynir yumurta gibi sağlıklı yiyecekler ye.azimle alıcksın 4 değil 45 bile olursun

Ins olurum 45 olsam havalara ucucam bana da derler bu ne zyflk falan gecen sene sirf bu yuzden denize girmedim sort giymedim o sicaklarda pantlnla esortmanla evde oturdum .. dediklerinize uyucam sbh kahvaltisi ara ogunler falan ins. Sizde istedgnz kiloya ulasrsnz

nasıl oldun o kadar canım

Ben zaten kilosu normal biri degildm en fazla 41.8 olmustum canim zamaninda 36larid gormustum tabi ama 15 16 yasndaydm amdi 18 yasmdaym 40dm 40 asagi inmiyorum diye seviniyodum gecen meznyt icin elbise aldm olculerme gore yaptrmstm elbiseyi bi gydm bol hemen tartldm bende bi baktm ki 38 olmusum istahsiz ama yemem degismedi neden 2 kiloyu verdim anlamadm oyle yanii

inşallah canım buraya yazarsın inşallah istediğin kiloya ulaşıp... iyi geceler canım bn yatar sabah iş var

inşallah canım buraya yazarsın inşallah istediğin kiloya ulaşıp... iyi geceler canım bn yatar sabah iş var

Ins canim inss iyi gecelerr :) yorumlarin icin tesekkur ederim :*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…