Doğuma Hazırlık 38 haftadayim ve dogumdan cok korkuyorum :(

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Yaaa Allah yardımcınız olsun 🙏🏻
Hareketler yapıyor musunuz?
Ya da açılmayı kolaylaştıracak bazı besinler varmış mesela ahududu çayı,hurma gibi .ne kadar etkili oluyo bilmiyorum ama genelde bu besinlerden bahsediyolar
Hurma yiyom ama cayi icmedm acilmam yok

Hurma yiyom ama cayi icmedm acilmam yok
İlk gebeliklerde çoğu zaman bu süreç erken başlıyo o yüzden korkmayın. Biz de ikincisini rahat dogururuz ☺️🙏🏻
Açılma olmuyor diye düşünüp üzülmeyin açılacak o bebek o kucaga gelecek🙏🏻 o mis kokusu içe çekilecek

bnde korkuyorum ıns normal dogum olur dıgerını 16saatte dogurdum devlette ama aynı gun cıktım oglum kuvezde kaldı ama normal dogum ıyı tarafı bnm gbı yaknnda aılen oturmuosa hemen ayaklanman normal hayata donmen ondn normal ıstıyorum
Merhaba normal dogum istiyorum bende 30 haftalik gebeyim ama cok korkuyorum.anlattiklari kadar kotu sancili bir sirecmi oluyo acaba sizede sormak iatedim

Bugün doktora gitim dogumun bugun yarin olabilir dedi altan muaneden bile korkan bir insanim lutfen ne yapsam aciklik da yok nst de sancim var ama açılma yok ne yapim :KK17: :KK43::KK43::KK57:
Öncelikle korkma oğlumu 41 haftalık di kızım 38 haftalık oldu sancin varsa yavaş yavaş açılma olur birden olmaz sen bol bol dua et hafif yürüyüşler yap

Öncelikle korkma oğlumu 41 haftalık di kızım 38 haftalık oldu sancin varsa yavaş yavaş açılma olur birden olmaz sen bol bol dua et hafif yürüyüşler yap
bnm oglum 39+3 de dogdu ama bunda okdr beklermı bılmem baya zorluo salı gunu bakalım ne dıyeckler

bana 16 saat verdıler sunı sancı oda 3-4 cm acıklıkla gtmsdm ama ıkıncıde kız oglumda zorlandm ama ıns bunda rahat olur dogum allahm bır avazda kurtarsn bnm oglumda 5 yasnda

Sakin olun ,kontrolü ve mantığınızı kaybetmeyin ki en önemlisi bu sanırım .. yatıp da sancı açılma beklemeyin nacizane tavsiyem.. Yürüyün hareket edin dus alin kontrol sizde olsun

Back
X