38.haftada oğlumu kaybettim :(

funda&sxixla

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2008
24
0
86
44
Kayseri
merhaba arkadaşlar..4 kasım 2009 da 38. haftamın sonunda bebeğimi kaybettim.37. haftama kadar oğlumun hiçbir saglık problemi olmadıgını söylüyordu doktor herşey o kadar normaldiki yada biz öyle sanıyorduk :( herşeyi hazırdı hastane çantam beşigi :( tarifi imkansız bir acı bu Allah kimsenin düşmanımın dahi başına vermesin.37. haftamda doktor bebegimin kkalbinde sıvı toplanmanması ve darlık oldugunu söyledi ..defalarca yaptırmış oldugum testleri ultrason sonuçlarını kontrol etti...biz içimiz rahat etmeyerek başka bir doktora gittik belkide kendi doktorum yanılmıştır diye..çünkü 37. haftama kadar hiçbir problem yoktu..tek dilegim doktorumun yanılmış olmasıydı..2. gittigim doktorsa kalbinde sıvı ve kalbin sol tarafında darlık oldugunu boynunda 3 yerde kordon dolanması oldugunu fakülteden başka yerde dogum yapamayacagimi söyledi..dogumda kalp doktoru olması gerektigini dogar dogmaz müdahele edilmesi gerektigini söyledi..dünya başıma yıkılmıştı sanki o an.. fakülteye gittik ordada aynı şeyleri söylediler..bebegin gelişimi çok iyi kilosu iyi 1 hafta sonra kontrole gel dediler..salı günü kontrole gidecektim.pazartesi akşamı bebegin oynamadigini hissettim..belki ben yorgunumdur kafam dalgın hissetmiyorum diyerek yattım ama gece boyunca hiç uyku girmedi gözüme acaba hareket edecek mi diye :( sabah doktora gittigim de nst de kalp atışlarını bulamadı tabii ultrasondada :( o an herşeyin sonuna geldigimi anlamıştım..hastanede suni sancı vererek normal dogum yaptırdılar.bebeğimi görmedim sadece sag ayagını gördüm havluya sarmışlardı..o küçücük bembeyaz ayagı ne zaman gözümü kapasam başımı yastıga koysam gözümün önüne geliyor..şimdi otopsi raporunu bekliyorum..şu an sa tek istegim bebeğimi alıp bir an önce onu defnedebilmek..dilerim Allah kimsenin başına vermez çünkü çok zor..:((

:( offf canım benim çok büyük geçmiş olsun ve ALLAH rahmet eylesin ....meleğin melek olmuş ....ne diyeceğimi bilimyorum ama biliyorum ki çok zor ....üzülme desemde tselli etsemde biliyorum nafile...yaşaman gereken bi acı var ve yaşadıkça hafifleyecek acın...ALLAH bir daha yaşatmöasın ne sana ne de bi başkasına canım ...

:gitme:inan okadar uğraştım ki hamile kalmak için.tam 3.5 sene..en sonunda hamileyim ama senin bu durumun beni çok üzdü.sen okadar büyüt herşeyini hazırla.biranda seni terkediversin.allahım sana sabır versin.sana nasıl teselli veririm bilmiyorum.sözler bile yetmez suanda...:gitme:

Allah sabır versin.Gözyaşlarımı tutamadım okurken.19 haftalık hamileyim ben de ilk gebeliğim boş gebelik nedeniyle 8 haftalıkken sonlandırıldı.Onda bile ne kadar üzüldüm acı çektim.Sizinki acıların en büyüğü.Şimdi tek duam sağlıkla kucağıma almak.Allah kimseye düşmanıma bile evlat acısı vermesin.Allah size tekrar sağlıklı bir bebek nasip etsin inşallah.Teselli cümleleri çok gereksiz biliyorum Allah'ın takdiri demekten başka bişey yok maalesef.

başın saolsun canım.insanın başına gelecek en büyük felaketlerden biri.benzerini yaşadım ama bu daha beter.Allah sana çok büyük sabırlar versin.inşallah yakın zamanda sağlıklı bir bebeğin olurda acın biraz hafifler.

ben okuduklarimdan duydugum aciyi tarif bile edemezken, yasadiklarini tahmin bile edemiyorum, yavrun melek olmus, basin sagolsun, Rabbim hayat boyu baska hicbir aci yasatmaz Insallah sana.

merhaba arkadaşlar..4 kasım 2009 da 38. haftamın sonunda bebeğimi kaybettim.37. haftama kadar oğlumun hiçbir saglık problemi olmadıgını söylüyordu doktor herşey o kadar normaldiki yada biz öyle sanıyorduk :( herşeyi hazırdı hastane çantam beşigi :( tarifi imkansız bir acı bu Allah kimsenin düşmanımın dahi başına vermesin.37. haftamda doktor bebegimin kkalbinde sıvı toplanmanması ve darlık oldugunu söyledi ..defalarca yaptırmış oldugum testleri ultrason sonuçlarını kontrol etti...biz içimiz rahat etmeyerek başka bir doktora gittik belkide kendi doktorum yanılmıştır diye..çünkü 37. haftama kadar hiçbir problem yoktu..tek dilegim doktorumun yanılmış olmasıydı..2. gittigim doktorsa kalbinde sıvı ve kalbin sol tarafında darlık oldugunu boynunda 3 yerde kordon dolanması oldugunu fakülteden başka yerde dogum yapamayacagimi söyledi..dogumda kalp doktoru olması gerektigini dogar dogmaz müdahele edilmesi gerektigini söyledi..dünya başıma yıkılmıştı sanki o an.. fakülteye gittik ordada aynı şeyleri söylediler..bebegin gelişimi çok iyi kilosu iyi 1 hafta sonra kontrole gel dediler..salı günü kontrole gidecektim.pazartesi akşamı bebegin oynamadigini hissettim..belki ben yorgunumdur kafam dalgın hissetmiyorum diyerek yattım ama gece boyunca hiç uyku girmedi gözüme acaba hareket edecek mi diye :( sabah doktora gittigim de nst de kalp atışlarını bulamadı tabii ultrasondada :( o an herşeyin sonuna geldigimi anlamıştım..hastanede suni sancı vererek normal dogum yaptırdılar.bebeğimi görmedim sadece sag ayagını gördüm havluya sarmışlardı..o küçücük bembeyaz ayagı ne zaman gözümü kapasam başımı yastıga koysam gözümün önüne geliyor..şimdi otopsi raporunu bekliyorum..şu an sa tek istegim bebeğimi alıp bir an önce onu defnedebilmek..dilerim Allah kimsenin başına vermez çünkü çok zor..:((

CNM BENıM BAŞIN SAGOLSUN ıNANKı YAZINI HIÇKIRARAK AGLIYARAK OKUDUM BENDE KIZIMDAN ÖNCE ıKı KARDEŞıNı KAYBETTıM KARNIMDA AMA SENıNKı KADAR BÜYÜK DEĞıLDı,LER SENı OKADAR ıYı ANLIYOMKı EVLADIN NEOLDUGUNU KAYBETMENıN NE OLDUGUNU OKADAR ıYı ANLIYORUMKı KURBAN OLUR BıR ANNE ONUN BEMBEYAZ AYKLARINA PARMAKLARINI ÖPESı GELıR ıNSANIN AMA O YAVRU MALESEF MELEK ARTIK SEN,ı CENNETTE KARŞILICAK GÜSEL BıR MELEK BAŞIN SAGOLSUN RABBıM SABIRLARIN EN BÜYÜGÜNÜ VERSıN SANA CNM BNM ÇOK KÖTÜ OLDUM YA MELEKLERıM GELDı AKLIMA ŞÜKÜR BıR YAVRUM VAR ŞUAN KOLLARIMDA AMA GıDENLERDE EVLATTI ıŞTE CANDI CANINDAN KOPAN ALLAHIM BıDAHA BÖYLE ACI YAŞATMASIN SıZE EŞıNıZLE BÜYÜK BıR YIKIM BU RABBıM KUCAGINI EVLATLA DOLDURSUN CNM BENıMMsenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

Allah başka acı vermesin sabır versin.
ne kadar canın için yanmıştır tahmin bile edemiyorum.
Yalnız hissetme kendini dualarımız seninle

Allah beterinden korusun başın sağolsun arkadaşım
dilerim sağlıklı bi şekilde başka çocuklarını kucaklar,acını hafifletirsin

BAŞINIZ SAOLSUN..
inanın boğamıza bir şey düğümlendi :(ne denir,ne söylenir bilemedim..
sabırlar versin RABBıM....

canım yaasenağlama Rabbim sabırlar versin dayanma gücü versin inş..Bu acının tarifi tesellisi yok biliyorum ve seni çok ii anlıyorum canım...Meleğin seni ve babasını cennette bekliyor olacak inş.

canım başınsagolsun allahım sabırlar versin çok zor hepimizi durumları farklı ama aynı acıya çıkıyor
en kısa zamanda melegini yerine ulaştırman dilegiyle...

boğazımda düğüm;kelimeler ise çok anlamsız..Allah bir daha yaşatmasın ve size sabır versin diyorum.dertleşmek istediginde melek anneleri olarak burdayız ve tabiki kk'nın duyarlı tüm kadınları da..

Basin Sagolsun Canim Rabbim dayanma gücü versin.....
Seni cok iyi anliyorum bende ayni senin yasadiklarini yasadim benim oglumda 38 Haftalikken ölü dogdu.
Ocak 25 te iki sene olacak onu kaybedeli.Herseyini hazirlarsin beklersin bebegim bunlari kullanacak bu besikte yatacak diye ama sonunun böyle olmasi cok aci verici.

Senin neler cektigini cok iyi anliyorum canim dertlesmek istedigin zaman bilki ben hep burdayim....

Allaha emanet ol Oglumun Cennet arkadasinin Annesi

Back
X