- Konu Sahibi funda&sxixla
merhaba arkadaşlar..4 kasım 2009 da 38. haftamın sonunda bebeğimi kaybettim.37. haftama kadar oğlumun hiçbir saglık problemi olmadıgını söylüyordu doktor herşey o kadar normaldiki yada biz öyle sanıyorduk
herşeyi hazırdı hastane çantam beşigi
tarifi imkansız bir acı bu Allah kimsenin düşmanımın dahi başına vermesin.37. haftamda doktor bebegimin kkalbinde sıvı toplanmanması ve darlık oldugunu söyledi ..defalarca yaptırmış oldugum testleri ultrason sonuçlarını kontrol etti...biz içimiz rahat etmeyerek başka bir doktora gittik belkide kendi doktorum yanılmıştır diye..çünkü 37. haftama kadar hiçbir problem yoktu..tek dilegim doktorumun yanılmış olmasıydı..2. gittigim doktorsa kalbinde sıvı ve kalbin sol tarafında darlık oldugunu boynunda 3 yerde kordon dolanması oldugunu fakülteden başka yerde dogum yapamayacagimi söyledi..dogumda kalp doktoru olması gerektigini dogar dogmaz müdahele edilmesi gerektigini söyledi..dünya başıma yıkılmıştı sanki o an.. fakülteye gittik ordada aynı şeyleri söylediler..bebegin gelişimi çok iyi kilosu iyi 1 hafta sonra kontrole gel dediler..salı günü kontrole gidecektim.pazartesi akşamı bebegin oynamadigini hissettim..belki ben yorgunumdur kafam dalgın hissetmiyorum diyerek yattım ama gece boyunca hiç uyku girmedi gözüme acaba hareket edecek mi diye
sabah doktora gittigim de nst de kalp atışlarını bulamadı tabii ultrasondada
o an herşeyin sonuna geldigimi anlamıştım..hastanede suni sancı vererek normal dogum yaptırdılar.bebeğimi görmedim sadece sag ayagını gördüm havluya sarmışlardı..o küçücük bembeyaz ayagı ne zaman gözümü kapasam başımı yastıga koysam gözümün önüne geliyor..şimdi otopsi raporunu bekliyorum..şu an sa tek istegim bebeğimi alıp bir an önce onu defnedebilmek..dilerim Allah kimsenin başına vermez çünkü çok zor..
(