• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

38.Hafta Ama Bebek Hala Aşağı İnmedi :)

Bonadea

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2007
765
17
96
Gaziantep
Kızlar. Bugün itibarı ile 37+6 oldum ama bebek hala karnımın üst kısmında :) Doktorum sezeryan için 38+4'e gün verdi. O güne kadar bebiş hala yukarıda olursa sezeryan ertelenir mi? Cevap yazan herkese şimdiden tşkler.

Son düzenleme:
karnımın üstü demişsin ya ters mi duruyo makat duruşuu diyor doktor
öylese pek beklenmez herhalde artık sezeryanla rahat rahat soğum olur problem olmazki canım normal mi istiyordun ?

karnımın üstü demişsin ya ters mi duruyo makat duruşuu diyor doktor öylese pek beklenmez herhalde artık sezeryanla rahat rahat doğum olur problem olmazki canım normal mi istiyordun ?

Yok canım sezeryan istiyorum ama bebek doğum kanalına inmedi henüz. Bebiş yukarıda olduğu için mide yanmalarım devam ediyor. İdrara sık çıkma gibi bir sorun da yok :)

canım bu konuda bir bilgim yok ama seni görünce yazmak istedim..
forumlardan hatırlıyorum seni..
Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin..

canım bu konuda bir bilgim yok ama seni görünce yazmak istedim..
forumlardan hatırlıyorum seni..
Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin..

Canım çok teşekkürler. a.s.
Senin prenslerini de Allah bağışlasın. Sevdikleriyle sağlıklı ve uzun bir ömür nasip etsin.

canım benim benimde bebğim yukardaydı dogum kanalına yani aşagıya inmedi bende sezeryan oldum hiç bi anormallik olmuyo merak etme allah kucağına almayı nasip etsin canım benim olusum şidi 5. ayını doldurucak masallah

bebek ters değilse sadece yukarda diye endişeleniyorsan benim bebeğimde yukardaydı.doğum anına kadar aşağı inmedi.ama normal doğum yaptım sadece biraz karnımdan bastırdılar insin diye.ben ıkınırken bi doktor da sedyeye çıktı ve dirseklerini karnıma bastırdı....:)

Back