38 Hafta 0 Sancı

Bircan91

Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2015
142
62
18
33
bizim gibi olanlar burada mı? :(
Sizce Doğum yaklaştı mı belirtileriniz var mı?

Bende ki belirtiler şöyle
-Kasık/Bel/Sırt ağrısı
-Akıntının çoğalması
-uykusuzluk
-ishal
-karnımın aşağı düşmesi
-bebeğin Doğum kanalına girmesi
-Rahim ağzının yumuşaması

Ama nişan falan gelmedi henüz.
Benimle aynı olanlar sizde bu belirtileri yaşıyor musunuz?
Ve kaç kilo aldınız? Ben 17 kilo aldım Bebek 3 kilo 50 cm.

Çok yoruldum artık bi doğsa :/

Tatlim benim kizim kirkinci haftada dogdu. Panik yapma ama tabiki son günler gecmek bilmez. Ben toplamda dokuz kilo aldim. Kizim kilo dogdu malesef. Kimisi sanci cekmeden pirt diyedoguruyo:KK46:ben bir ay hep "aha simdi bebek geliyo."diye kocami yedim.:KK45:

Kızlar bide doğsak Uykusuzluktan ıkınmaya gücüm kalmadı yarın doktora gidip sezeryan istemeyi düşünüyorum ne dersiniz? Ciddi anlamda bitkin düştüm bu iki hafta.

Bu yorgun halinle bide sezeryan acısı yükleme kendine Doğumda acayip enerji geliyor insana Doğum yapınca bi uyursun ohh

Bu yorgun halinle bide sezeryan acısı yükleme kendine Doğumda acayip enerji geliyor insana Doğum yapınca bi uyursun ohh

Gerçekten mi? :( ben hiç sezeryan taraftarı değilim aslında imkan varsa normal olmalı derim hep. Ama öyle bitkinim ki kafamı kaldıramıyorum artık uykusuzluktan ve uyuyamıyorum yine de :(

Gerçekten mi? :KK43: ben hiç sezeryan taraftarı değilim aslında imkan varsa normal olmalı derim hep. Ama öyle bitkinim ki kafamı kaldıramıyorum artık uykusuzluktan ve uyuyamıyorum yine de :KK43:
Sancı gelsin Allah'ın izniyle enerji doluyo insan . Normal i dene sonuna kadar . Sezeryandan sonrası var bide bebişin sorumluluğu dalan zor yani

Sancı gelsin Allah'ın izniyle enerji doluyo insan . Normal i dene sonuna kadar . Sezeryandan sonrası var bide bebişin sorumluluğu dalan zor yani
Ay doğru diyorsun :( aslında sabırlı bir insanım ama en başından beri bana, ilk haftaları kanaman oldu erken gelir bebeğin, kanında ve idrarında enfeksiyon var erken gelir, şekerin var erken gelir diye diye beni buna şartlandırdılar sanırım. Şimdi günüm dolmaya yaklaştıkça sabırsızlanıyorum :) sizin de daha baya haftanız varmış :)

Gerçekten mi? :KK43: ben hiç sezeryan taraftarı değilim aslında imkan varsa normal olmalı derim hep. Ama öyle bitkinim ki kafamı kaldıramıyorum artık uykusuzluktan ve uyuyamıyorum yine de :KK43:

Doğumdan önce enerji patlaması yaşamamız gerekiyormuş. O patlama gelirse kendini temizlik, alisveris veya baska seyler ile heba etme dinlen tadını çıkar doğuma gidince işine yarayacak.

Sadece sakın olmanı onerebılırım ve bol bol hareket et artı bol su ıc. Ben 40. Haftada dogum yaptım ve suyum nısanım geldıgı halde sancım falan yoktu. Acılma olduktan sonra 2 saat ıcınde dogum yaptım. Bol bol hareket et. Kolay dogumlar sımdıden ;)

Üstteki arkadaşa katılıyorum sıfır sancı ile 5 cm açılmam vardı duş al sıcak hareket et kendini yormadan eşinle yürüyüş yap ki açılman olsun. Bende iki saatlik sancı ile Doğum yaptım

Üstteki arkadaşa katılıyorum sıfır sancı ile 5 cm açılmam vardı duş al sıcak hareket et kendini yormadan eşinle yürüyüş yap ki açılman olsun. Bende iki saatlik sancı ile Doğum yaptım

Ay inşallah benim de öyle olur :) 40. Haftadayız ama hala Doğum ve belirtisi Yok. Sabırlıyımdır askında ama insanlar bunaltıyor beni. Doğurmadın mı diye yazan o kadar çok insan var :/

Ay inşallah benim de öyle olur :) 40. Haftadayız ama hala Doğum ve belirtisi Yok. Sabırlıyımdır askında ama insanlar bunaltıyor beni. Doğurmadın mı diye yazan o kadar çok insan var :/
Açilman oldu mu hiç? Telefonları sen açma eşin açsın ben öyle yapmıştım. Strese gerek Yok o çabuk öylede böylede çıkacak dışarı

Açilman oldu mu hiç? Telefonları sen açma eşin açsın ben öyle yapmıştım. Strese gerek Yok o çabuk öylede böylede çıkacak dışarı

3 cm dedi Perşembe günü doktorum. Eşim Türkiye de maalesef ben açmak zorunda kalıyorum o yüzden :( çok zor oluyor mu Doğum :(

3 cm dedi Perşembe günü doktorum. Eşim Türkiye de maalesef ben açmak zorunda kalıyorum o yüzden :KK43: çok zor oluyor mu Doğum :KK43:
Can'ım 3 cm az değil emin ol. Otur kalk hareketi yap o çok faydalı. Ve sıcak duş al beline tut suyu

Kızlar selam bende 39+4 günlük hamileyim ve oglum sanirim coook rahat icerde bazen sürekli olarak bel ağrım ve kasık ağrım oluyo ama gelip giden devamlı bi sancı yok normal doğum tabiiki istiyorum nasipse ama gecen hafta carsamba günü bebeğin başının sol kasıkta olduğunu söylemişti doktorum yarın 12de randevum var acaba doğum kanalına kafasını sokmuşmudur meraktan çatlıycam nolur dua edin benim içinde :( eğer kafası kanala girdiyse suni sancı alıcam yok eğer girmediyse 12 ocakta günüm doluyo sezeryana giricem sanırım :( hepimize hayirli ve saglikli dogumlar

Kızlar selam bende 39+4 günlük hamileyim ve oglum sanirim coook rahat icerde bazen sürekli olarak bel ağrım ve kasık ağrım oluyo ama gelip giden devamlı bi sancı yok normal doğum tabiiki istiyorum nasipse ama gecen hafta carsamba günü bebeğin başının sol kasıkta olduğunu söylemişti doktorum yarın 12de randevum var acaba doğum kanalına kafasını sokmuşmudur meraktan çatlıycam nolur dua edin benim içinde :KK43: eğer kafası kanala girdiyse suni sancı alıcam yok eğer girmediyse 12 ocakta günüm doluyo sezeryana giricem sanırım :KK43: hepimize hayirli ve saglikli dogumlar
Sen de durumlar nedir canım? Hemen hemen aynıyız. Belli olmaz sol kaşığa kadar baya düşmüş bence kanala girmiştir girmediyse de bir hafta daha bekle haber ver bize de. :)

Sıcak su acayip açıyor gebelikte ilk zamanlar yasak biliyorsun açılma olmasın diye :-)

Ay kız başladı sanırsam :)))
8 dakika da bir süresi 40 saniye süren sancı giriyor. Karnım önce sertleşiyor ardından belimi kesiyorlar gibi onun hemen peşinden kasıklarımı sıkıştırıyorlar sanki. Bu böyle 40 saniye sürüyor :)) ay çok heyecanlandım

Back
X