38 beden tesettur elbise ariyorummmmmmmm

Canım ilk ikisini 45 den veririm kahverengi 35 liradan :)

ben de bu elbise var canım pudra rengi.sadce bir defa kullandım.ayak bileklerine kadar uzanıyor.

Eklentiler

• 2015-01-11 21.28.01.jpg
    134,3 KB · Görüntüleme: 82
  • 2015-01-11 21.27.23.jpg
    66,3 KB · Görüntüleme: 69
Atayım canm watsap varsa özelden numaranı yazar mısın daha rahat olur

bende de neler var neler etek bluz pnt tunik elbiseler..sadece bi kaç parça bişi ekledim bakablirsiniz detaylı ve diğerlerine de bakmak isterseniz watsup tan görüşebiliriz

ben 40tl düşünmüştüm ama anlaşabiliriz yine siz ne düşünüyorsunuz..yanında elbisenin içindeki renkten koyu nar çiçeği rengi gibi hiç kullanılmamış şalı da var ikisi birlikte..

Uygunmuş fiyatı ama şu an hiç param yok.Satılmazsa 2-3 hafta içinde sorarım yine,satmamış olursanız anlaşırız.Valla çok güzelmiş.1.59 boyum,54 kiloyum,dar olmaz herhalde ?

Uygunmuş fiyatı ama şu an hiç param yok.Satılmazsa 2-3 hafta içinde sorarım yine,satmamış olursanız anlaşırız.Valla çok güzelmiş.1.59 boyum,54 kiloyum,dar olmaz herhalde ?

benim de boyum 1.58 kilom 53-54. istediğiniz diğer ölçüleri de ölçerim.satılmazsa görüşürüz yine ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…