Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bende de neler var neler etek bluz pnt tunik elbiseler..sadece bi kaç parça bişi ekledim bakablirsiniz detaylı ve diğerlerine de bakmak isterseniz watsup tan görüşebiliriz
ben 40tl düşünmüştüm ama anlaşabiliriz yine siz ne düşünüyorsunuz..yanında elbisenin içindeki renkten koyu nar çiçeği rengi gibi hiç kullanılmamış şalı da var ikisi birlikte..
ben 40tl düşünmüştüm ama anlaşabiliriz yine siz ne düşünüyorsunuz..yanında elbisenin içindeki renkten koyu nar çiçeği rengi gibi hiç kullanılmamış şalı da var ikisi birlikte..
Uygunmuş fiyatı ama şu an hiç param yok.Satılmazsa 2-3 hafta içinde sorarım yine,satmamış olursanız anlaşırız.Valla çok güzelmiş.1.59 boyum,54 kiloyum,dar olmaz herhalde ?
Uygunmuş fiyatı ama şu an hiç param yok.Satılmazsa 2-3 hafta içinde sorarım yine,satmamış olursanız anlaşırız.Valla çok güzelmiş.1.59 boyum,54 kiloyum,dar olmaz herhalde ?