38 beden tesettur elbise ariyorummmmmmmm

merff

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2014
435
21
38
Kütahya
Kizlar 23 yasndaym ona gore cok abartli flan olmayack ni tesettr elbise ariyrm elnde olanlar resm birakablr mii acil lazm da

dize kadar vizon rengi altindan pant.giyebilcegin tarzda olur mu bn bir iki defa giydim dar oluyo bana

Merhabalar
1. Setrms triko elbise bordo renkli 40beden kol altı ölçü 45cm boy ölçü 98 cm 20tl

Parantezin yine triko elbisesi var Dar kalıp Üzerinde yeleği var ikisi birlikte 30 Tl boy ölçüsü 130 cm bikaç defa giyildi sadece

Son düzenleme:
Saten, kolları şifon siyah abiye elbise dar kalıp kol altı ölçü 46cm boy ölçü 90 cm hiç giyilmedi 30 tl (fotoğraf ta renk açık görünüyor saten parlamış kendi rengi koyu siyahtır)

Mebline çiçekli triko elbise 44 beden dar kalıp kuşak ayarlamayapılabilir 105 cm bel ölçü 43 cm 25 tl

Setrms payet şifon asimetrik elbise ipleriyle bel ayarı yapılabilir 30 tl

Eğer elbisenin dışında gömlek tunik geniş kesim pantalon vede etek düşünürsen konuma bakabilirsin ilgilendiklerin olursa tekrar görüşürüz

Kizlar yaa alemsiniz kiz 38 beden demis 23 yasindayim demis siz sirf satis olsunda nasil olursa olsun diye her bedenden her tenden urun eklemissiniz yapmayin boyle karsidaki insanin yerine kendinizi koyun

Kizlar yaa alemsiniz kiz 38 beden demis 23 yasindayim demis siz sirf satis olsunda nasil olursa olsun diye her bedenden her tenden urun eklemissiniz yapmayin boyle karsidaki insanin yerine kendinizi koyun

38 bedeni hiç farketmemişim direk tesettüre odaklandım herhalde ilk mesajında da abartısızı okudum kusura bakma cnm vaktini aldım hayırlı alışverişler....

Bunlar canım renkleri çok soluk çıkmış ama soluk değiller ve çok kırışıklar kusura bakma :) hepsi 38 beden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…