Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canm ben testtr derken bilege kadr elbise kast edttm :) teskkr ederm ynedeSaten, kolları şifon siyah abiye elbise dar kalıp kol altı ölçü 46cm boy ölçü 90 cm hiç giyilmedi 30 tl (fotoğraf ta renk açık görünüyor saten parlamış kendi rengi koyu siyahtır)
Eki Görüntüle 1381597 Eki Görüntüle 1381603
Kizlar 23 yasndaym ona gore cok abartli flan olmayack ni tesettr elbise ariyrm elnde olanlar resm birakablr mii acil lazm da
Fiyat nedr canm cok yuksk deglse olablrCanim elbise degilde bende de parduse var hic giyilmedi etiketli boyu dahi kisaltimadi eger dusunurseniz Eki Görüntüle 1381754 Eki Görüntüle 1381755
Canm ozelden fiyat belrtr msn cok hosmsCanim elbise degilde bende de parduse var hic giyilmedi etiketli boyu dahi kisaltimadi eger dusunurseniz Eki Görüntüle 1381754 Eki Görüntüle 1381755
Kizlar yaa alemsiniz kiz 38 beden demis 23 yasindayim demis siz sirf satis olsunda nasil olursa olsun diye her bedenden her tenden urun eklemissiniz yapmayin boyle karsidaki insanin yerine kendinizi koyun
özeline ben de gönderdim canımFiyatlar nedr canm