38 beden kıyafetlerim,nişanlığım,eşimin damatlığı ve takım elbiseleri satılıktır :)

Filiz_87

Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2013
72
1
16
İstanbul
36-38 beden kıyafetlerim birçoğu sıfır ve diğerleri sıfırdan farksızdır.ilk defa satış yapacağım :)Bu konuda tecrübesizim.fiyat konusunda konuşup anlaşırız :)Takasa açığım,benim için önemli olan evde kullanılmayanların yer tutmaması ve ihtiyacı olana ulaşabilmesi...
İstanbul içi elden teslim edebilirim.Kıyafetlerimin her biri kendi markalarının orjinal ürünüdür.

Son düzenleme:
:) teşekkürler
Ben koyayımda mutlaka vardır diye düşünüyorum.
Özel dikim,italyan kumaşı bulüzüm her bedene olur geniş bir model hiç giymedim.
Kumaş italyadan sipariş olduğundan değerlendirmek istedim diktirdim ama bir kez dahi giymedim.Fikir verdiğin iyi oldu o model 40 bedenede olur :))

öncelikle hayırlı satışlar bol kazançlar.
Elinizde başka elbise var mı? Heryy pantolonunuz dar paça mı? fiyat olarak ne düşünüyorsunuz? bir de taba renkli üstü çiçekli elbise için ne kadar düşünüyorsunuz?

Teşekkürler :)
Herry düz paça yani aşağıya doğru darlaşmıyor,aynı boyutta iniyor.Ne geniş ne dar yani.Sıfır,hiç giyilmedi-25TL süper bence :)
Krem rengi önü fırfırlı elbisemi sözüm için almıştım ama giymedim hiç butik ürünü sıfır,kemerli-30 TL
Önü çiçek desenli olanı mı soruyorsunuz-25 TL 2 kez giydim.kayınvalidemle ilk tanışmaya gittiğimde :)))
Başka elbise ne tarz düşünüyorsunuz bi karıştırayım..

Teşekkürler :)
Herry düz paça yani aşağıya doğru darlaşmıyor,aynı boyutta iniyor.Ne geniş ne dar yani.Sıfır,hiç giyilmedi-25TL süper bence :)
Krem rengi önü fırfırlı elbisemi sözüm için almıştım ama giymedim hiç butik ürünü sıfır,kemerli-30 TL
Önü çiçek desenli olanı mı soruyorsunuz-25 TL 2 kez giydim.kayınvalidemle ilk tanışmaya gittiğimde :)))
Başka elbise ne tarz düşünüyorsunuz bi karıştırayım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…