Canm yakalar seffef sanrm byle kullanamam tskkr ederm
yok canım içini göstermiyor ,kaliteli bir kumaşı var tertemiz sıfırdan farksızCok hosmus :) icini gostermiyr defl mi? Bir de fiyat nedr
25 tl canım fiyatı sezonunda journeyden 89 tl ye almıştım cok az giydim bir yada iki kez ,sezonunda bir hevesle alıp kullanmadıgım ürünlerden bir tanesi ürünü gördüğünde inan bana hak vereceksin sıfırdan farksızCok hosmus :) icini gostermiyr defl mi? Bir de fiyat nedr
CANM FYAT BENM İÇİN UYGN DEĞİL25 tl canım fiyatı sezonunda journeyden 89 tl ye almıştım cok az giydim bir yada iki kez ,sezonunda bir hevesle alıp kullanmadıgım ürünlerden bir tanesi ürünü gördüğünde inan bana hak vereceksin sıfırdan farksız
tmm canım :)CANM FYAT BENM İÇİN UYGN DEĞİL
38 beden lacivert ve pudra basta olmak uzere uygn fyatli gmlek aryrm. Su kesmde olmali uzun degl:)
Canm fiyatlar nedr
canm buz mavim var koyu lacvert fln varsa elnde?Eki Görüntüle 1351840 Eki Görüntüle 1351842 koton ..l yazıyor fakat s /m uyumlu..sıfır...
canım istersen bu gömleği 15 tl ye gönderyim dolabımı boşaltyorumCok hosmus :) icini gostermiyr defl mi? Bir de fiyat nedr
38 beden lacivert ve pudra basta olmak uzere uygn fyatli gmlek aryrm. Su kesmde olmali uzun degl:)
ekledigim tarz uygunsa kumaşları pamuk bele oturan tarzda başkada evden bakabilirim.3ü 10 tl sayarım.almışken tek kargo olsun dersen eve bakarım dedeigim gibi.Tskkr ederm :) ben tesettrluym de bnlar benm icn ack olr zahmt ettnz sagln :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?