38-44 arası uygun fiyatlı ciciler konusunu ne alırsan 10 tl

ee ben de ayakkabı sordum arkadaşa bana cevap verdi.. yaa güvenemeyecek miyiz yanii...?

ayyyyyy sinirden çıldırıcam bu nasıl bir insanmış

Kesinlikle acin.
Bu konuşmalarinda ciktisini alin verin savciliga.
Ayip denen birşey var .
Diğer arkadaşada yapmis aynisini.
Demek ki huy.
Kesinlikle dava edin sakin silmeyin mmesajları..

kızlar sorun nedir?
bişey varsa muneye soyleyeım kapattıralım konuları

konu sahibi arkadaş benden 3 ay önce ürün aldı hala ücretimi göndermedi ilk bir ay sürekli erteledi iki aydır da cevap vermiyor ..artık dayanamayıp satış yaptığı sayfaya yazdım yine cevap vermedi ....

ayyyyyy sinirden çıldırıcam bu nasıl bir insanmış
arkadaşım mesajlarını görmemesi mümkün değil. sen yazdıktan sonra resim koymuş konusuna
. bence yapman gereken ip adresini öğrenip dolandırılmaktan savcılığa ver. 3 ay az zaman değil.

arkadaşım mesajlarını görmemesi mümkün değil. sen yazdıktan sonra resim koymuş konusuna
. bence yapman gereken ip adresini öğrenip dolandırılmaktan savcılığa ver. 3 ay az zaman değil.

tabii ki görmemesi mümkün değil ..benim anlamadığım bu bayan burdan satış yapıyor hiç düşünmüyor mu insanlar kendisine güvenemeyecek bundan sonra ...eşim ben ilgilenicem dedi bakalım... bugün yarın benimle iletişime geçmezse konu sahibi gerekli işlemleri yapıcaz artık

Merak etmeyin bu yazılanlardan sonra satış falan yapamaz burada yuzzuslukten başka bisey değil yaptığı!

60 lira vermeyi kar sandi galiba hanımefendi
Tüm mahkeme masraflarini avukat masraflarini karsilasinda goruyum ben onu ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…