Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
38-44 arası uygun fiyatlı ciciler konusunu ne alırsan 10 tl
yok hayatım ben henüz kargoma ulaşamdım ücreti ödedim...gerçi ben kendşiisine sölemiştim kargomun acelesi yok diye ama işte bu kadar geç gelebileceğini düşünememiştim ya da gelecek mi şimdi bilemiyorum.yok yok gelir benim kargom eminim.inşallah uzay arkadaşın da mağduriyetini karşılamak adına kendisiyle iletişime geçer.mutlu kız hadi ama bu sen değilsin.
araştırıyorum zaten eşimede anlattım... para değil derdim enayi yerine konmak özeldeki yazışmalarımız duruyor ...hepsini kullanıcam delil olarak isim bilgileri falan duruyor eşime verdim ben ilgilenirim dedi bakalım ...
yorumları gördüm de hakkaten şaka gibi ya konu sahibi şuan online ve diğer konusunda soruyu cevaplıyor buraya yazmıyor
uzay100 arkadaşım insanın sinirleri hoplar ne desen haklısın insanlarda utanma kalmamış bu ne rahatlık
araştırıyorum zaten eşimede anlattım... para değil derdim enayi yerine konmak özeldeki yazışmalarımız duruyor ...hepsini kullanıcam delil olarak isim bilgileri falan duruyor eşime verdim ben ilgilenirim dedi bakalım ...
konu sahibi arkadaş benden 3 ay önce ürün aldı hala ücretimi göndermedi ilk bir ay sürekli erteledi iki aydır da cevap vermiyor ..artık dayanamayıp satış yaptığı sayfaya yazdım yine cevap vermedi ....
arkadaşım mesajlarını görmemesi mümkün değil. sen yazdıktan sonra resim koymuş konusuna
. bence yapman gereken ip adresini öğrenip dolandırılmaktan savcılığa ver. 3 ay az zaman değil.
arkadaşım mesajlarını görmemesi mümkün değil. sen yazdıktan sonra resim koymuş konusuna
. bence yapman gereken ip adresini öğrenip dolandırılmaktan savcılığa ver. 3 ay az zaman değil.
tabii ki görmemesi mümkün değil ..benim anlamadığım bu bayan burdan satış yapıyor hiç düşünmüyor mu insanlar kendisine güvenemeyecek bundan sonra ...eşim ben ilgilenicem dedi bakalım... bugün yarın benimle iletişime geçmezse konu sahibi gerekli işlemleri yapıcaz artık
konu sahibi arkadaş benden 3 ay önce ürün aldı hala ücretimi göndermedi ilk bir ay sürekli erteledi iki aydır da cevap vermiyor ..artık dayanamayıp satış yaptığı sayfaya yazdım yine cevap vermedi ....