• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

38-44 arası uygun fiyatlı ciciler konusunu ne alırsan 10 tl

yok hayatım ben henüz kargoma ulaşamdım ücreti ödedim...gerçi ben kendşiisine sölemiştim kargomun acelesi yok diye ama işte bu kadar geç gelebileceğini düşünememiştim ya da gelecek mi şimdi bilemiyorum.yok yok gelir benim kargom eminim.inşallah uzay arkadaşın da mağduriyetini karşılamak adına kendisiyle iletişime geçer.mutlu kız hadi ama bu sen değilsin.

ee ben de ayakkabı sordum arkadaşa bana cevap verdi.. yaa güvenemeyecek miyiz yanii...?

yorumları gördüm de hakkaten şaka gibi ya konu sahibi şuan online ve diğer konusunda soruyu cevaplıyor buraya yazmıyor :19:
uzay100 arkadaşım insanın sinirleri hoplar ne desen haklısın insanlarda utanma kalmamış bu ne rahatlık :20:

ayyyyyy sinirden çıldırıcam bu nasıl bir insanmış

araştırıyorum zaten eşimede anlattım... para değil derdim enayi yerine konmak özeldeki yazışmalarımız duruyor ...hepsini kullanıcam delil olarak isim bilgileri falan duruyor eşime verdim ben ilgilenirim dedi bakalım ...

Kesinlikle acin.
Bu konuşmalarinda ciktisini alin verin savciliga.
Ayip denen birşey var .
Diğer arkadaşada yapmis aynisini.
Demek ki huy.
Kesinlikle dava edin sakin silmeyin mmesajları..

kızlar sorun nedir?
bişey varsa muneye soyleyeım kapattıralım konuları:47:

konu sahibi arkadaş benden 3 ay önce ürün aldı hala ücretimi göndermedi ilk bir ay sürekli erteledi iki aydır da cevap vermiyor ..artık dayanamayıp satış yaptığı sayfaya yazdım yine cevap vermedi ....

arkadaşım mesajlarını görmemesi mümkün değil. sen yazdıktan sonra resim koymuş konusuna
. bence yapman gereken ip adresini öğrenip dolandırılmaktan savcılığa ver. 3 ay az zaman değil.

tabii ki görmemesi mümkün değil ..benim anlamadığım bu bayan burdan satış yapıyor hiç düşünmüyor mu insanlar kendisine güvenemeyecek bundan sonra ...eşim ben ilgilenicem dedi bakalım... bugün yarın benimle iletişime geçmezse konu sahibi gerekli işlemleri yapıcaz artık

konu sahibi arkadaş benden 3 ay önce ürün aldı hala ücretimi göndermedi ilk bir ay sürekli erteledi iki aydır da cevap vermiyor ..artık dayanamayıp satış yaptığı sayfaya yazdım yine cevap vermedi ....

Merak etmeyin bu yazılanlardan sonra satış falan yapamaz burada yuzzuslukten başka bisey değil yaptığı!

60 lira vermeyi kar sandi galiba hanımefendi
Tüm mahkeme masraflarini avukat masraflarini karsilasinda goruyum ben onu ..:ssz:

Back