Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
39 da oldum. Sancım falan çıkmadığı için rahattık. Daha da beklerdik de eşimin izni yüzünden erkene gün almak zorunda kaldık. Ben hatta 38 de direk alalım hocam dedim içerde kalsın daha iyi deyip beni bekletmişti. Bence sizin de sancı falan çıkmıyorsa bekleyin. Emme refleksi bile gelişiyor.Kızlar merhaba benim doktorum 38+1 de sezaryen yapmaya karar verdi zaten bende normal doğum düşünmüyordum ama şöyle ki bana biraz erken geldi açıkçası en azından 39.haftayı beklesek daha iyi olmaz mıydı siz kaçıncı haftada sezaryen oldunuz?
Sancı çıkmadı ufak tefek kasılmalar var sadece dedi kilosu falan da iyiydi ama ben yine de erken olduğunu düşünüyorum39 da oldum. Sancım falan çıkmadığı için rahattık. Daha da beklerdik de eşimin izni yüzünden erkene gün almak zorunda kaldık. Ben hatta 38 de direk alalım hocam dedim içerde kalsın daha iyi deyip beni bekletmişti. Bence sizin de sancı falan çıkmıyorsa bekleyin. Emme refleksi bile gelişiyor.
Bence de erken ya herşey yolundaysa.Sancı çıkmadı ufak tefek kasılmalar var sadece dedi kilosu falan da iyiydi ama ben yine de erken olduğunu düşünüyorum
Ben ilk sezaryeni 39. haftada oldum. Şimdi gittiğim devlet hastanesindeki bütün doktorlar 38. haftaya gün veririz diyor ama bu da yine 39. hafta olsun istiyorum.Kızlar merhaba benim doktorum 38+1 de sezaryen yapmaya karar verdi zaten bende normal doğum düşünmüyordum ama şöyle ki bana biraz erken geldi açıkçası en azından 39.haftayı beklesek daha iyi olmaz mıydı siz kaçıncı haftada sezaryen oldunuz?
Ben de 38+0 da olmuştumKızlar merhaba benim doktorum 38+1 de sezaryen yapmaya karar verdi zaten bende normal doğum düşünmüyordum ama şöyle ki bana biraz erken geldi açıkçası en azından 39.haftayı beklesek daha iyi olmaz mıydı siz kaçıncı haftada sezaryen oldunuz?
Kontrole gittiğimde günü değiştirtmeye çalışayım bakalım doktor ne diyecekBence de erken ya herşey yolundaysa.
Arkadaşım 38+2 de doğum yapmıştı. Sorun olmaz 38 ideal ama ne kadar içerde durursa kar. Bence bekleyin ya zaten hastane çok mu uzaktır sanki en ufak birşeyde gidersiniz hemen. Doğum dediğiniz 1 saatte olup bitmiyor ki
Bi sorun yaşadınız mı pekiBen de 38+0 da olmuştum
Benimki özel devlet değil ama benim doktorum da 38 daha mantıklı diyorBen ilk sezaryeni 39. haftada oldum. Şimdi gittiğim devlet hastanesindeki bütün doktorlar 38. haftaya gün veririz diyor ama bu da yine 39. hafta olsun istiyorum.
Yok canım sıkıntısız gectı her şey. Ben erken değil mi deyince 38 haftalık olmıycak mısın demişti o tarih için. Demek normal bir tarihBi sorun yaşadınız mı peki
Küvez muhabbeti falan olursa diye çok korkuyorum işte bende malum haberlerden sonraYok canım sıkıntısız gectı her şey. Ben erken değil mi deyince 38 haftalık olmıycak mısın demişti o tarih için. Demek normal bir tarih
Evet ben de ilki özelde oldum zaten doğum şeklini size bırakmıyor devlet hastaneleri. Sırf vajinal doğum fobimden dolayı özele gitmiştim ilkinde şimdi ikinciyi devlet hastanesi mecbur sezaryen yapacağı için gerek yok dedim özel hastaneye. Ama bu 38. haftada diretilmesi benim de kafamı karıştırdı bebeğin gelişimi açısından. Ama bir de şu var ben o zaman 39. haftaya gelene kadar inşallah erken doğum başlamaz diyordum. Çünkü bebek kanala inince sezaryen yapılamazmış. Şimdi de aynı korku var 38e kadar bekleyebilirim inşallah diyorum.Benimki özel devlet değil ama benim doktorum da 38 daha mantıklı diyor
Benim de sancım yoktu 38+2 de yatılımı yaptım suni sancı başladık ertesi gün hiç açılmam olmayınca acil sezaryen dedi meğer bebeğim kaka yaş ak üzeriymiş panik olmamam için bana söylememiş doğduğu anda kakasını yaptı. Belki doktorunuzun bir bildiği vardır kendisine güvenmeniz en doğrusuKızlar merhaba benim doktorum 38+1 de sezaryen yapmaya karar verdi zaten bende normal doğum düşünmüyordum ama şöyle ki bana biraz erken geldi açıkçası en azından 39.haftayı beklesek daha iyi olmaz mıydı siz kaçıncı haftada sezaryen oldunuz?
Aa bunu bilmiyordum o zaman hiç diretmeyeyim en iyisi kanala girmeden doğsun çünkü ben normal doğum yapamam çok korkarımEvet ben de ilki özelde oldum zaten doğum şeklini size bırakmıyor devlet hastaneleri. Sırf vajinal doğum fobimden dolayı özele gitmiştim ilkinde şimdi ikinciyi devlet hastanesi mecbur sezaryen yapacağı için gerek yok dedim özel hastaneye. Ama bu 38. haftada diretilmesi benim de kafamı karıştırdı bebeğin gelişimi açısından. Ama bir de şu var ben o zaman 39. haftaya gelene kadar inşallah erken doğum başlamaz diyordum. Çünkü bebek kanala inince sezaryen yapılamazmış. Şimdi de aynı korku var 38e kadar bekleyebilirim inşallah diyorum.
Sağlıkla gelsin de zaten şu an benim için en önemli olan şey o doktoru dinleyeceğim evet sanırımBenim de sancım yoktu 38+2 de yatılımı yaptım suni sancı başladık ertesi gün hiç açılmam olmayınca acil sezaryen dedi meğer bebeğim kaka yaş ak üzeriymiş panik olmamam için bana söylememiş doğduğu anda kakasını yaptı. Belki doktorunuzun bir bildiği vardır kendisine güvenmeniz en doğrusu
Yani tam olarak 'kanala inme' tabiri mi emin değilim ama doğum süreci başladıktan sonra bir noktaya gelince sezaryene alınamıyor diye biliyorum. Hani olur da doğum erken başlar da gecikirsem diye korkum vardı şimdi daha çok korkuyorum ikinci olduğu için. Mesela vajinal doğum isteyip doğum esnasında doktordan sezaryene almasını isteyenler hep doğumun o son anlarında istiyor. Doktorlar bunu kabul etmiyor çünkü zaten bebek rahim ağzına kadar inmiş oluyor.Aa bunu bilmiyordum o zaman hiç diretmeyeyim en iyisi kanala girmeden doğsun çünkü ben normal doğum yapamam çok korkarım![]()
Aşkum benim 37de oldu tam