38+0 haftalık kilosu azmiş yardım

Elf2020

Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2024
121
-76
26
Selam kızlar 3 farklı doktora gittim bir kendi kadın doğum doktoruma normal rutin kontrollerde sıkıntı yoktu kilosu azdı fakat çok ciddi şekilde değildi geçen hafta 2800 Gramdı suyun azalmış dedi kafası gövde boy herşey iyi demişti bu zamana kadar neyse 2 iç doktor hiç bir sıkıntı görmedi sadece narin bir bebek dedi
3 cu bir doktor gitmek istedim suyun normal dedi fakat kilosu bugün 2500 çıktı ve kafası küçükmüş 30 cm dedi ve normalin altındaymış beslenmesi iyi hiç bir sorun yokmuş bu tutarsızlık benim moralimi çok bozdu böyle bişey yaşayan varmı ölçümlerin tutmadığı doğumda bebeğin kilosu kafa ölçüsü vs farklı çıkan kendime çok stres yaptım

Her cihazda farklı ölçümler çıkabilir. Her zaman gittiğiniz doktor normal dediyse sorun yoktur. Haftalık kilo artışına vs bakıyorlar çünkü. Benim kızım da 38+3 de 3000 gr doğdu. Kilo alımı da azdı karnımda minyon bi bebek olacak demişti doktor. Ölçüm de aşağı yukarı aynıydı doğumla son kontrolde. Baş çevresi de şimdi baktım 35 imiş

Kendi doktorum bu zamana kadar sıkıntı olduğunu söylemedi ama iki farklı kilo çıkınca ve ölçümler korktum hangisi doğru şimdi diye kendimi strese soktum biraz ölçümler farklı oluyormuş ama bu kadar olacağını hiç düşünmemiştim teşekkür ederim rabbim kızınıza sağlıklı uzun ömürler versin inşallah :)

Amin teşekkür ederim. Siz kendi doktorunuzu baz alın. Sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah

Doğumdan 1 gün önce doktorum 2800 ölçmüştü bebeğimi doğduğunda 3400 idi. Yani makineler yanıltabiliyor.

Doğumdan 1 gün önce doktorum 2800 ölçmüştü bebeğimi doğduğunda 3400 idi. Yani makineler yanıltabiliyor.
İnşallah öyledir çok taktım kafama son zamanlarda ölçümler zor oluyor onu biliyorum yanılmalar vs ama insan yinede üzülüyor

Her gün 1 bardak ilikli kemik suyu içmenizi tavsiye ederim, bebeği aşırı geliştiren bir şey. Harika Kolajen var içinde.

her cocuk iri olacak diye bir kaide kural yok.ayrica anne babanin fiziksel ozelliklerinin ve genlerinin de etkili oldugunu dusunursek cocugun kilosu degisebilir.ozel hastanelere artik guven kalmadi erken sezeryana almak icinde yapabilirler yani guvenme arastirmaya felan git .ayrica 2500 gram cok normal bir kilo ilerde zaten cocuk olacagina varacak.kiloluda dogsa ilerde zayif birine donusuyorlar bence onemsiz boyle seylere takilma canini sikma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…