375 cc ve üstü taktıranlar kaç beden sütyen kullanıyorsunuz?

Sizinle boyumuz ve kilomuz aynı ameliyat oldunuz mu kaç cc takdirdiniz memnun kaldınız mı

Merhaba nerede ve hangi doktora ameliyat oldunuz şuan nasıl memnun kaldınız mı doğal duruyor mu
Samsun Halit urgan dı doktorum. Çok çok memnunum kendi göğsümden farksız o derece diyebilirim. Eşimde gayet memnun doğal buluyor. İyiki yaptırmışım. En iyi kararlarından biri oldu bu ameliyat. Özgüvenimde artı. Kıyafetler tam hayal ettiğim gibi duruyor artık. 80 c cup oldu önceden 75 a dı. Biraz kilo aldım 80 ö yüzden a dan c ye terfi ettim tek ameliyatla. İzlerimde belli olmuyor denecek kadar az ve gögüsümün altında kaldı görünüyorum. Doktorum her ayrıntıyı çok iyi düşünmüş. Büyüklük de tam fiziğime uygun oldu. :)

Çok teşekkür ederim

10 yıl önce 375 cc taktırdım bedenim ise 34 C ancak sağ göğsümdeki silikon sorun çıkarmaya başladığı için yeniden ameliyat olacağım. sol memenden kitle aldırmıştım o yüzden olduğunu düşünüyorum ama bilmiyorum. Salı günü MR çektireceğim ve ona göre biri mi yoksa ikisi mi çıkarılacak kaç CC takılacak merak ediyorum.

Ancak şunu söyleyeyim. 170-54 kilo olarak 375 CC heves ettim ama şimdilik aklım olsa daha küçük taktırırdım. Bebek emzirdim, sorun yaşamadım ama bence çok büyük olmayan meme daha iyi. İnsanı daha hafif ve fit hissettiriyor. Eğer olursa yeni takılacakların daha küçük olmasını isteyeceğim.

Protez değiştiren varsa bana mesaj atabilirse çok ama çok sevineceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…