375 cc ve üstü taktıranlar kaç beden sütyen kullanıyorsunuz?

Benim boy 164 kilo 51 idi gögüs dokum çok az derim ince olduğu için doktorum kas altı yuvarlak yüksek profil 275 düşünüyorum demişti ileride elle hissedilmesin dokum derim anca örter diye ben 350 istedim 350 taktı yarın tam 14. günüm ileride tam şekillenince kaç beden sütyen takacağımı çok merak ediyorum

Sütyen bedenininiz ameliyat önce 80 ise 80 kalır ameliyatla cup değişir sadece a ise b c veya d olur cc cupu etkiler,380 cc takıldı bana şu an 80-b bazı sütyenlerde 80-c kullanıyorum

Sütyen almaya ne zaman başlamalıyız ölçü çok değişiyor mu ya ben kas üstü 375 cc oldum eskiden 75 a oluyor muydu onu bile bilmiyorum şimdi ne oldum ne olacam hiç bir fikrim yok zaman geçsin artık yaa

Ben ağustos 10 da ameliyat oldum 400cc HP çok az dokum vardı. Büyük istiyorum demiştim doktoruma oda 400 uygun gördü ve küçük istesende yapamam fiziğime en uygun bu cc demişti. Bende küçük istemediğim için efsane Bi sonuç yaşadım. Hiçte öyle abartı bir büyüklük değil 400cc kızlar. 350cc altında yaptıranlar hep mutsuz burada okuduğum kadarıyla ve bende de burada ki yorumları dikkate alarak ne istediği netleştirip bilinçli bir şekilde gittim doktorumun karşısına ve 400cc 450cc bence gögüs hasretinde olanları tatmin edici bir boyut. Benim ki kas altı yapıldı. Çok çok memnunum şuan iyiki araştırıp bilinçlenip bu ameliyata öyle girmişim. Ne istediğini bilmek ve doktora doğru bir şekilde aktarmak çok önemli kızlar. Önceden 80 a destekli sütyen kullanıyordum şimdi 80 c desteksiz sütyen kullanıyorum. 1. 60 53 kiloyum. Çok ağrılı bir ameliyat sonrası sürecim olmasına rağmen ağrı eşiğim hayli düşükmüş. Sabrettim o zor günleri atlattım. 1 hafta sonra güzel günlerime merhaba dedim ve şimdi kendimi daha kadınsı hissetmenin tadını çıkartmaktayım. Hayatımda verdiğim en doğru kararlardan biriydi. :)

Sizin adınıza çok sevindim bende 12 şubata randevu aldım ama kaç cc taktıracağıma tam karar veremedim küçük olmasını istemiyorum fakat çok büyük olmasında istemiyorum 58 kg 1.72 boyum. Bide siz hangi doktora ameliyat oldunuz acaba

Ben ameliyattan bir ay sonra 80b takiyodum ama sonrasinda kücük gelmeye baslayinca 80c ye gectim
Bir şey sormak istiyorum. İlk zamanlar sıkı oluyor ya ve ödemli, onlar geçince ve silikon kendini bırakıp göğüs dokusu halini alınca daha mı büyük duruyor ilk ameliyatlı halinden?

Bir şey sormak istiyorum. İlk zamanlar sıkı oluyor ya ve ödemli, onlar geçince ve silikon kendini bırakıp göğüs dokusu halini alınca daha mı büyük duruyor ilk ameliyatlı halinden?
Evet aynen kaslar kendini birakinca gögüsler hem büyüyo hemde dogallasip yumusuyo benim resmen bi beden büyüdü
Bazilarida tam tersini diyo ama bende anlamadim

hayır ödemler gidince gözundede kücülüyor normalde de küçülüyor bende öyle oldu 300 cc istedigim boyut olmadı o açıdan odemli boyutu istedigim boyuttu ): ):

85 takarsin

400 cc istiyorum de sen memnun kalirsin sinra pisman olma ben bugun tekrar olsam 400 cc yaptiririm

Selam kızlar benim de boyum 1.60 kilom 55 doktor 375 HP yuvarlak dedi büyük bi göğüs istemiyorum dedim ideali bu dedi büyük değil mi ölçüme sizce korkuyorum sonra göğsümü şaklamak isterim diye

90 beden zaten hiç takamazsın o göğüs çevresi ölçüsü biraz kalıplı olman lazım benim göğüs çevrem 75 80 arası a anca doluyordu şimdi 80 C oldum 400 cc kas altı koydurttum çok büyük ve diriler memnunum açıkcası

yok canım daha büyük olmuyo ameliyatliyken ödemler var ondan goze büyük geliyo

Merhaba nerede ve hangi doktora ameliyat oldunuz şuan nasıl memnun kaldınız mı doğal duruyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…