375 cc ve üstü taktıranlar kaç beden sütyen kullanıyorsunuz?

375cc taktıran war mı ki hiç duymadımmm bilmiyorumkismile genelde 300 350cc üstü tercih edilmiyo bildgm kadaryla

evet genelde öyle doğal durmaz diyor doktorlar taraftar değil, bir iki arkadaş var galiba. Bu protezlere doktorlar çok büyük diyorlar ya onun için merak ediyorum kaç beden sütyen taktıklarını yani benim ölçüme göre çok büyük 95-100-105 beden gibi bedenler geliyor aklıma ama benim 325 mesela 375 olsaydı arada 50gr fark edecekti doktoruma sorduğumda daha büyüğü balon gibi durur yapay olur diyor 50gr ın neyi yapay duracak ya da balon gibi olacak ben de bunu bir türlü anlayamıyorum. Protezlerin çaplarına bakınca aralarında gözle ayırt edilemeyecek bir milim farkı var sacede bu farkın neyi yapay duracak anlamıyorum 40 gün sonra randevum var gidince doktoruma bunları aktaracağım çünkü çok merak ediyorum bu konuyu ???

canım ben 325 cc taktırdım 80 b takıyorum ama şişlikler gidince bayağı küçüldü kafamçokkarıştı doktor kontrole gittiğimde dediki keşke 350 cc talsaydım ..yani benim tavsiyem 350 cc den aşağı protez taktırmayın

senin war olan göğsünlede ilgili biraz her 300 cc takılan aynı sütyen ölçüsünü kullanmıyor mesela bana 300 cc konuldu 85b kullanıorum

gizeml meme dokun varsa o yüzden 300 diyo olabilir. benim boyum ve kilom senden az mesela. ama doktor görünce sana 300 cc den az koymayalım anlamına çıkan bir şey dedi.

meme dokum hıc olmadıgı ıcın 375e 350 hıgh profıl yuvarlak yaptı doktorum.kucuk olmasından korkuyodum ama doktorum saolsun en uygununu yapmıss.dolgun dolgun duruyolar :)bunlarda o kadar abartı buyuklukte degıl..en ıısıne doktorlar karar verır ama benım gıbı meme dokusu cok kucuk olanlara tavsıye edebılcegım protez 350 yada 375 .

Son düzenleme:
arkadaşlar bu anladığım kadarıyla göğüs dokusunun varlığı ve yokluğuyla çok yakından ilişkili:) çünkü ben 163 cm 50 kilo ağırlığındayım. dün doktora gittim ben 250 den fazla demez sanıyordum. bana 320 den aşağı takamam dedi. göğüs dokum az olduğu için bu. ısrarla bari 300 olsun dedim küçük olur dedi. 80A dan 80 B ye çıkacakmiş. bir de göğüs kafesinin genişliği de önemli..

boy ve kilo ile mutlaka orantılamak acısından ilgisi vardır takılacak protezin ama tamamen bununla alakalı da oldugunu sanmıyorum.
örnekleyecek olursak ;
göğüs büyütme ameliyatı olan bir arkadasım aşağı yukarı 1.65-1.67 arasında... (arada da pek bişi yok :p ) ve 34 beden... doktoru ona 300cc taktı gogus dokusu oldugu icin de su an 90beden sutyen kullanıyo.. ben de aa ne güzel 90 beden olurum 300cc ile diyerek doktora gittim bugun.. boyum 180..kilom 58 bedenim de üst 36 alt 38..
ama hiiiiiiç göğüs dokum yok hiç :)
ve 300 bende sanki destekli 75 beden sutyen takmısım gibi durdu..
doktor 300'den sonra elime 400 verdi.. denedik. abartılı büyük geldi...
ve 350-375'de anlaştık....
belki bu haliyle bile ben 90 takamıcam ama bunun tamamen gogus dokunuzla alakalı oldugunu bilmenizi isterim..
doktor 375 derken boyun kemiklerimle-gogus ucum arasndakiı mesafemi vs ölçtü...

neyi ne kadar taktıracagınız ne istediginizi bilmekle ve mutlaka bir doktora gitmekle anlaşılabilir.

göğüs altı genişliği bi nevi göğüs kafesi genişliğini veriyo sanrm ve sonuçta çok büyk göğüs,dar olan bi göğüs kafesinde sığamıcak diye düşünülüyo sanırm...bende ocakta gidicem muayeneye öğrenicem detayları

benimde meme altı çevrem 70-71 cm. boyum 167 kilom 48.bende sutyen içinde silikon denedim ve en güzel 340 cc durdu.330 ve 375 ccleri de denedim ama 375 bile istemem . 330 cc de istemem.340 cc tam benim istediğim boyut oldu.yuvarlak high profil bi silikondu.bence pazardan seçmeceymiş gibi ben 375 istiyorum ya da 300 istiyorum gibi yargılarla gitmeyin doktora.çünkü herkeste farklı duruyor silikonlar.bende büyük duran,bi başkasına küçük,ya da bana küçük olan bi başkasında çok büyük durabiliyor.

375 cc kasustu yuvarlak hıgh profıl takıldı oncesınde gogus dokum bıraz vardı sımdı dolu dolu 80c takıyorum oncesınde tam dolu olmasada 80 b dı

Bende 420 cc var.gogus alti 72 cm.gogus ucundan olcu 88 cm.75 c cup kullaniyorum.onceden 495 cc vardi.o zaman da 75 d cup kullaniyordum.gogus ucu 93 cm geliyordu

X