375 cc silikon kullananlar

Svnc75

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2019
33
3
49
Merhaba arkadaşlar. 375 cc mentor silikon taktı doktorum. Ben abartılı bir duruş ve büyüklük istemedim. Öncesinde olduğu gibi istediğim her kıyafeti rahatça giyebileyim dedim. Hatta ameliyat öncesi kendisine birkaç fotoğraf gösterdim böyle olmasın diye. o gösterdiklerimden daha büyük gögüslerim oldu. Bugün 7. günüm ve mutsuzum. 1.68 boy ve 60 kiloyum. geniş omuzluyum kaldırırırım mantığıyla bana 375 cc büyük göğüs yapmış. Tek beklentim küçülmesi. Ama ne kadar küçülebilir ki. Bu gögüs ile istediğim kıyafet olmaz ve dekolte giyen biri olduğumu da belirttim. benimle aynı ölçüde silikon deyimi olan var mı ya da farklı boyutta olup da sonradan şu oranda küçüldü diyebilecek olanlar. Görüş ve deneyimlerinizi paylaşır mısınız.

Biraz önce dekolteli kıyafetlerimdem birini denedim. Gögüs kısmı oturdu ama fermuar kapanmadı. 10 cm açık kaldı. Yani ben kendime kıyafet bulamayacak mıyım. Belden basenden oturan elbiseler göğüsten olmayacak. Sizler ne yağıyorsunuz.

Acaba gerçekten çok mu büyük durdular sende özel den resim atabilirmisin canım

Merhaba öncelikle güle güle kullanın, benim de bugün 6. Günüm ben de 1.68 boy 61 kiloyum vücut yapılarımız benzer muhtemelen, 325-350 cc mentor kondu bana da , şu an çok şiş gerçekten ben de böle kalsın istemiyorum ve çok yukardalar, sizin de öle mi? Doktora sorduğumda 1 aya kadar ödemin yüzde 80 i geçer dedi . İnşallah çabucak atarız ödemleri

Merhaba vücüt yapımız benzer olmalı hala çok şiş ve yukarıda

Onlar iniyor. Bena 11 ay önce 360 cc takildi ve ilk haftalar cok yukarda duruyorlardı. Sonradan oturdular. Şimdi standart göğüslerim var.

el

Onlar iniyor. Bena 11 ay önce 360 cc takildi ve ilk haftalar cok yukarda duruyorlardı. Sonradan oturdular. Şimdi standart göğüslerim var.
İnşallah dediğiniz gibi olur sabırla bekliycem o günleri bir de çok yorgun hissediyorum siz de de olmuşmuydu

6 ay sonra tatmin edici bir şekilde küçüldü mü. Ödem de gidince normal görünüyor mu

6 ay sonra tatmin edici bir şekilde küçüldü mü. Ödem de gidince normal görünüyor mu

Bende fazla ödem olmamıştı zaten (her kadinda olmuyor) fazla küçülmedi ama yumuşadı ve kendini saldi. İlk aylardaki gibi füze gibi değiller. İyice yumuşadılar ve görünüm olarak doğallar (doğal dediğim, sexy genc kiz göğüsü) yani bilmeyen anlamiyor.

Bu kadar büyük bir göğüs genç kız değil de torun sahibi babaanne göğsü gibi geliyor. Hantal gelmiyor mu size.

Bu kadar büyük bir göğüs genç kız değil de torun sahibi babaanne göğsü gibi geliyor. Hantal gelmiyor mu size.

Yok canim. Benimkiler hantal değil. Benim kendi göğüsüm zaten yoktu şimdide C oldular. Öyle acayip bir göğüs olmadi. Cok cok normal oldular.

Senin alışman daha sürer. Bende ilk haftalar yabancilik cektim. Önceden kuş gibi göğüsüm vardi sonucda...
Sen bir 5 - 6 ay sonra değerlendir. Ben bazen daha büyük olsamiydi bile diyorum

Bana 375 cc taktı ve beni çok üzdü. Farklı bir doktor da, 300 cc sana iyi demişti. Her kıyafeti sorunsuz gitmek istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…