merhaba,
1 seneyi geçti ameliyat olalı. ilk gün de çok büyük olduğunu düşünüyordum hala aynı şeyi düşünüyorum
(((. bana 300cc takıldı ama ben zaten çok inceyim. belim 60cm ve sırtım çok dar. sütyende 70 takarım yani. biliyorsunuz 70-75-80 sırt genişliği için, a-b-c ise cup ölçüsü. benim önceden A idi. doktora "a-b arası bişey istiyorum, ben sporcuyum doğal dursun" demiştim, "çok büyük istemiyorum" dedim, "b+ olucak merak etme, yaptığımıza değsin, çok küçük olur, beğenmezsin yoksa" dedi. kabul ettim doktor daha iyi bilir sandım
şuan c cup oldum
( 1 senedir artık son şeklini aldı, fotodakinden daha doğal duruyor artık sütyenle. ama çıplakken hiç hoşuma gitmiyor. yani ben elbiselerde 34 beden giyerim, ama artık 34 beden elbıseler goğüs kısmından olmuyor
36 elbiseler de hep tadilata gitmesi gerekecek. kısacası yeniden ameliyat mı olsam diye düşünüyorum. memelerimin arası da çok açıktır benim, o yüzden iyice biri anyaya biri konyaya bakıyor gibi geliyor bana. hiç mutlu değilim ama 2. ameliyat olmak da korkutuyor bir taraftan
yani tshirtle, kazakla vs doğal güzel duruyor ama üzerime yapışan bir body ya da bikini vs o kadar büyük geliyorlar ki gözüme
valla cesaretimi toplasam ve derdimi anlayabilecek bir doktor bulabilsem 2. ameliyat için para biriktirmeye başlayacağım