canım benım ılk bebegım olacak sonra ıkıncıyı dusunecegımı sanmıyorum.Bende senın tersıne 3 kardes olduk da ne oldu dıyorumGünaydın canım, benim de durumlar biraz seninkine benziyor yalnız ben bir çocuk annesiyim. 38 yaşındayım 2 yılı aşkın 2. çocuğu düşünüyoruz. Mesela bende de olmadı bende çok takıyorum bu yaş meselesini. İstiyorum ki doğal yolla tekrar bir bebek sahibi olayım. Allah nasip etti 2019 Aralık ayında kürtaj olmak zorunda kaldım. Kalp atışları durduğu için. Ama bunu doktor hiç yaşa bağlamadı. sebepsiz olduğunu söyledi. Şimdiki gebeliklerin 3 de 2 si doğumla sonuçlanmıyor çok doğal bir şey bu dedi. Bende bir kaybın ardından bebek isteme düşüncesi daha da arttı. Ama kısmet tabi vakti zamanı vardır elbet. Yaşım biraz daha genç olsaydı bu kadar acele etmezdim belki bende. Bebekler olur dünyaya gelir büyür ama benim bir diğer düşüncem de acaba egoist mi davranıyorum diyorum kendi kendime. Yani doğan bir bebeğe sağlıklı bir gelecek verebilecek miyim. Çocuğum olsa doğsa 10 yaşına gelse ben olacağım 50 yaşında vs.. bu tür düşünceler sarıyor beni. Oğlumun yalnız kalmasını istemiyorum bu dünyada bir dayanağı olsun istiyorum bizden sonra.. Tekrar o annelik duygusun tatmak istiyorum.. Bakalım şimdiye kadar ben hep araştırma hastanesine gidiyordum bu ay adet olunca özele gideceğim bir doktor ismi buldum birde onda denemek istiyorum şansımı.
Sende biran önce tedbirlerini al canım. Dokoruna git güzelce o seni zaten yönlendirir. Bir yerden başlamak lazım. Adet olursan bu ay ki inşallah gerek kalmaz. Adetin 3. günü doktora gidip kan testi vererek horman testlerine baktır. LH- FSH-PROLAKTİN VS bu testlere bakyıorlar kandan. AMH yumurta rezervine baktır. Ama bunun için sanırım belli bir gün veriyorlar o zaman gidiliyordu tam hatırlamadım şimdi. Adetlityken bakmışlardı bana alttan ultrasonla. Folikasitini al sen şimdiden.
Uzun uzun yazdım kafanızı şişiremek istemem. ama olursa bir sorunuz ben buralardayım.