37 yasindan sonra ögretmen olmak

dilaraela

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2011
643
155
123
Merhaba 37 yasindan sonra ogretmen olunur mu 2 cocugum var 11 senedir ucretli ogretmenlik yapiyorum 2yillik mezunum tekrar unv okunur mu bu yastan sonra yoksa cok mu gec kaldim ne olur yardjm edin yapabilirmiyim cevrem bana birakiyor ve ben isin icinden cikamiyorum ogretmen olup atanmak hep hayalim ve bunu bunca sene gerceklestiremedim ne yapmam gerek

Merhaba 37 yasindan sonra ogretmen olunur mu 2 cocugum var 11 senedir ucretli ogretmenlik yapiyorum 2yillik mezunum tekrar unv okunur mu bu yastan sonra yoksa cok mu gec kaldim ne olur yardjm edin yapabilirmiyim cevrem bana birakiyor ve ben isin icinden cikamiyorum ogretmen olup atanmak hep hayalim ve bunu bunca sene gerceklestiremedim ne yapmam gerek
okumanın ve öğrenmenin yaşı yok canım Hayallerini gerçekleştir içinde ukte kalmasın.

4 sene okul sürse hadi 1 sene kpss çalışma 42 yaş aslında çok yaşlı değil ama devlet memeurlugunda yas sınırını bir arastir yasin uyuyor mu?uymuyorsa özelde C alisabilirsin.

2 yıllığı dgs ile 4 e tamamlayabiliyor musun? İstedikten sonra yaparsın Allah'ın izniyle. Bildigim kadariyla da ogretmenlikte yas sınırı yok artık. Hayırlısı olsun hakkinizda...

aynen benim de bende seneye sınavlara giricem yaş 34 .... bırakma bence bu işin peşini.... öğretmenlikte yaş sınırı yok...

Bir şeyi geç yapmak, hiç bir şey yapmamaktan iyidir.
O sebeple evde oturmak daha iyi bir alternatif olmadığına göre hayallerinizi gerçek yapın gitsin.

Desteginiz icin cok ama cok tesekkur ediyorum inanin nasil yapicam nasil ders calisicam bilmiyorum fakat hayal ya gerceklesmek istiyor artik tutamiyorum kendimi basarmak icin de sanirim biraz destek gerek

2 yıllığı dgs ile 4 e tamamlayabiliyor musun? İstedikten sonra yaparsın Allah'ın izniyle. Bildigim kadariyla da ogretmenlikte yas sınırı yok artık. Hayırlısı olsun hakkinizda...
Canim bilumumden gecis sadece 2 unv var onlarda sehir disinda gitme imkanim yok mecbur ist okumam gerek

uzaktan öğretim yada açıköğretimden bölümler bakabilirsin..bildiğim kadarıyla açıköğretim fakültesinde İngilizce öğretmenliği ve okul öncesi öğretmenliği var..bir kısmı örgün bir kısmı açıktan oluyor..

Back
X