37 no ayakkabı arıyorum! !!

• Konu Sahibi Konu Sahibi dzm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

dzm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2013
256
15
48
Merhaba kızlar. Süslü bayanlar 36 37 numara topuklu ayakkabı veya cizme yada şık babet arıyorum.

Son düzenleme:
Merhaba kızlar. Süslü bayanlar 36 37 numara topuklu ayakkabı veya cizme yada şık babet arıyorum.

canım bende giyilmemiş lacivert parlakımsı babet var bir de 5 tl ye arkadaşım indirimli babet satmıştı bana ama dar geldiler onlar var.
Bende 2 tane 37 no çizme var siyah ve gri..yine 37 ama kalıbı geniş mor püsküllü çizme var,yarım bot var 37 yazıyo ama kalıbı geniş sayfamda paylaştım
bak istersen ucuzlar

canım bende bu var 37 no internetten almıştım özel tasarım taş işlemeli bak bakalım beğenecek misin

Eklentiler

• $Resim 140.jpg
    37,6 KB · Görüntüleme: 80
  • $Resim 136.jpg
    31,1 KB · Görüntüleme: 75
  • $Resim 139.jpg
    42 KB · Görüntüleme: 73

Cnm pek topukku giyen biri degilim aldim ama hic giymedim sifir duruyor arowdan 80 tlye aldm 2 ay once begenrsen fiyatti knsurz
37 numara

Eklentiler

• $20140314_022413.jpg
    23,9 KB · Görüntüleme: 75
  • $20140314_022405.jpg
    28,4 KB · Görüntüleme: 70
Cnm pek topukku giyen biri degilim aldim ama hic giymedim sifir duruyor arowdan 80 tlye aldm 2 ay once begenrsen fiyatti knsurz
37 numara

Teşekkür ederim canım sen fiyat belirt karsilastirma yapıyorum çünkü.

Bulamadım arkadaşım ben ya mail atsan fotolarini olmazmi?

Kuzum bu en alttaki gri topuklu rengi tam nasıl? Fotografta boyle değişik çıkmış yada kumaşı değişik. Tam anlamadim:) ben kotlarimin altina giymek için sade arıyorum.
Cnm o simli abiye ayakkabisi..kotlarin altina giyilmez cnm

canım bendeki çizmeler de bunlar beğenirsen yollarım kargoda benden.

canım bunun fiyatı 25 tl

canım bunun fiyatı da 25 tl

Kedili babet var 37 numara. baykuşlunun da 37 si var, bunlar sıfır. Bir de beyaz ayakkabı var çok hoş. çok az giydim. 15 tl.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…