Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba kızlar. Süslü bayanlar 36 37 numara topuklu ayakkabı veya cizme yada şık babet arıyorum.
Merhaba kızlar. Süslü bayanlar 36 37 numara topuklu ayakkabı veya cizme yada şık babet arıyorum.
Cnm pek topukku giyen biri degilim aldim ama hic giymedim sifir duruyor arowdan 80 tlye aldm 2 ay once begenrsen fiyatti knsurz
37 numara
canım bende giyilmemiş lacivert parlakımsı babet var bir de 5 tl ye arkadaşım indirimli babet satmıştı bana ama dar geldiler onlar var.
Bende 2 tane 37 no çizme var siyah ve gri..yine 37 ama kalıbı geniş mor püsküllü çizme var,yarım bot var 37 yazıyo ama kalıbı geniş sayfamda paylaştım
bak istersen ucuzlar
Cnm o simli abiye ayakkabisi..kotlarin altina giyilmez cnmKuzum bu en alttaki gri topuklu rengi tam nasıl? Fotografta boyle değişik çıkmış yada kumaşı değişik. Tam anlamadim:) ben kotlarimin altina giymek için sade arıyorum.