Doğuma Hazırlık 37 haftalik

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

askprensesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2007
412
1
39
arakdaslar sali gunu kontrole gttim ve36 haftaliktim doktorum 37 haftalik bebek gelebilir dedi cunku bebegin gelisimini tamamlayan hafta dedi kan veya suyun gelirse ara bizi diye benim oglum olcak ama tam kac hafatda dogum yapan var geceleri sirtim cok agriyor kalkiyorum heycanlabekliyorum ama sizlerin ne zaman dogdu sagolunn

canım hazırlıklı ol tabi ama çok da heyecan yapma, geçmez yoksa günler, ben 40+6'yım hala doğuramadm, kısmetse yarın sezaryen olucam

Allah kolay doğumlar nasip etsin

slm bende 37 haftalik hamileyim, tabiki bu haftadan sonra her an gelebilir bebekler. yani hic bir hayati tehlikesi kalmadigi icin oyle diyorlar, ve bebek gelisimini tamamladigi icin..
ama ilk dogumda genellikle 40 hafta tamamlaniyor..
senin bebis dogum kanalina girmismi, benim doktorum dun kontrol etti ama henuz girmemis. cuma gunu ultrasonla bakicalar neden hala girmemis diye..

burda varmi arkadaslar 37 haftalik olupta, bebegi hala dogum kanalina girmeyen???

cnm ben 36 haftalık doğurdum ve knt.diye gittim doğuma aldılar.nst de bebeğin kalp atışlarını alamadılar kordon 3 sefer boynuna dolanmış ve kafası yukardaydı.hiç sancım yoktu ama meger doğum başlamış ben anlamamışım.yani rahim6 cm.açılmış haberim yok.yani knt.olmasa demek evde doğuracakmışım:)acil ameliyata aldılar tabiki sezeryan oldu bebeğin duruş pozisyonundan olayı.ama küçük doğdu 2300 kiloydu küveze almadılar sarılık bile olmadı çok sağlıklıydı ve çok hızlı kilo alıp yaşıtlarına yetişti.demek istediğim her an doğurabilirsin hazırlıklı ol ama panik yapma benimki kolay bi doğumdu hiç bişey anlamadım sonrasındada fazla ağrım olmadı.umarım seninde kolay bi doğum olur allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğini

sagolun arkadaslar benimki canim 2 inci coocugum ve bebek yani her doktorun baktiginda kasiklarimdaymis hep kafasi asagida diyor kontroldebendebilemiyorum erkek coocuguna hep diyorlar ya 9 ayon gun diyeo yuzden bende sordum acaba oyle erken doguran varmi diye sagolunnn

Evet ama sezeryanlıları 38 de alılar, benim bebişide 38+1 de aldılar ve ben hala erken aldılar diye düşündüm. 2700 gr doğdu ama hızla kilo aldı ve yaşıtlarına yetişti.

arkadaslar kac haftaolunca sezeryana aliyorlarki yani 37 gecincealiyorlarmi herkezi yoksa herkz icin dahil degilmi bu bide kanalina bakiyorlarmis darmi degilmi diye ona goreymis 38 hafdamiydi yanlis hatirlamiyorsan herkeze yapiliyormubu yoksa riskli olanalrmi sagolun

X