37 haftalık hamileyim, özel bölgem enfeksiyondan deli gibi yanıyooorr. ACİL YARDIM..!

hulen

Hülya / MİRAY
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2009
2.486
3
41
Hamileliği boyunca enfeksiyondan kurtulalamış bi gebe olarak, son 2 gündür doruk noktasını yaşıyorum. akannehir doktorumun antibiyotiğe başlamasına rağmen, mide bulantısının yanı sıra özel bölgemde dayanılmaz yanma başladı ve bi türlü geçmek bilmiyor.

benim durumumda olan yada yaşamış birileri var mıdır acaba???

bir hal, çare bilen..??? :uhm:

kıyamam yaa...mafoldumben
bebek pudrası, arko nem vs sürsen ,bepanthen vs ..

doktorunu haberdar et başka bir tedaviye başlayabilir ama bu arada sana tavsiyem bol bol su iç, abart yani.. bana doktorum öyle tavsiye etmişti... ne kadar çok idrara çıkarsan o bölge daha fazla temizleniyor.. bir de çok fazla yıkama o bölgeyi, çok hijyen de enfeksiyonu arttırıyor.. geçmiş olsun canım en kısa zamanda atlatırsın inşallah ama doktorunu mutlaka haberdar et, bak sonlara gelmişsin, enfeksiyon yayılmasın..

kıyamam yaa...mafoldumben
bebek pudrası, arko nem vs sürsen ,bepanthen vs ..

doktorunu haberdar et başka bir tedaviye başlayabilir ama bu arada sana tavsiyem bol bol su iç, abart yani.. bana doktorum öyle tavsiye etmişti... ne kadar çok idrara çıkarsan o bölge daha fazla temizleniyor.. bir de çok fazla yıkama o bölgeyi, çok hijyen de enfeksiyonu arttırıyor.. geçmiş olsun canım en kısa zamanda atlatırsın inşallah ama doktorunu mutlaka haberdar et, bak sonlara gelmişsin, enfeksiyon yayılmasın..

çok sağolun. evet ben bugün bi doktorumla tekrar görüşeyim. olmayacak böyle. mafoldumben

enfeksiyon normal doguma engel diye biliyorum ben...bu haftaya kadar gecmemesi sanssizlik olmus...doktorunu aramak en mantiklisi

canım çok geçmiş olsun..bende de vardı şuan 35 haftalık hamileyim çok şükür rahatım..ben fitil kullandım,suyu abartıım yani şişeyle gezdim ama her tuvalete gidişimde oh bira daha iltihap gitti diyordum..bir de artık iç çamaşırlarımı ütüleyip giyiyorum..çok kaşıntım olduğunda ılık suya batırdığım pamukla temizledim,yine pamukla nazikçe kuruttum bepanten merhem sürdüm rahatlatmıştı çünkü kaşıntıdan mahvolmuştu orası..umarım rahatlarsın hemencik

cok gecmıs olsun. su tuketimin nasıldı, az içincede oluyor diye bılıyorum.. ben gunde en az 3 lt su içiyorum 2 gun ıcmesem hafıf yanma baslıyor..

Ben de de cok kasıntı oluyo arkadaslar bende doktora soyeldım fakat hangı doktora gıtsem antıbıyotık vermedı hep kasıntı ılacı trosyd fılan bır de fıtıl kullandım bı kere ıyı geldı ama ara ara oluyo.

X