- 23 Ekim 2018
- 633
- 915
Merhabalar hanımlar. 37 haftalık hamileyim. Geçen aya kadar kilo alımım ve bebeğin de kilo alımı iyi gidiyordu. Ama 7. Ayda 1 ay içinde 5 kilo aldım diye doktor telaş yaptı neden böyle oldu iyi gidiyordun deyip beni hemen diyetisyene yönlendirdi tansiyonunun yükseliyor dedi oysaki sadece bir kere 13-8çıkmıştı. Ben de diyetisyene gittim. 1 ayda 1 kilo verdim. Bebeğim de 600 gram almıştı. Ama bu son kontrolde(37 haftalık) ben 100 gram vermişim bebeğim ise 2300 dü 2400 olmuş. Kilosu haftasında olması gerekenden 400 gram daha düşük. Doktor da dedi ki bu çok büyük bir bebek olmayacak. Doğuma kadar en çok 2500 gr olur. Zaten kendin de minik bir kadınsın dedi. Hiç böyle şeyler söylememişti şimdiye kadar.
Aslında bebeğim hep gelişiminde ayına haftasına uygundu ama şu diyeti yaptım yapalı bebeğin gelişimi yavaşladı. Önümde 2 hafta var. Bu mevzuyu çok kafaya taktım. Şu ana kadar toplamda 12 kilo aldım.
Doğuma kadar bebeğimi 3000gr a çıkarmak istiyorum. Neler yapmalıyım. Çevremdekiler de diyet yaptım diye ileri geri konuşuyor. Aslında bunları takmam ama şu an psikolojim bunları kaldırmıyor. Kendimi hiç iyi hissetmiyorum. 2 haftada bebeğime kilo aldırabilir miyim. Neler yemeliyim. Sizlerden tavsiye istiyorum
Aslında bebeğim hep gelişiminde ayına haftasına uygundu ama şu diyeti yaptım yapalı bebeğin gelişimi yavaşladı. Önümde 2 hafta var. Bu mevzuyu çok kafaya taktım. Şu ana kadar toplamda 12 kilo aldım.
Doğuma kadar bebeğimi 3000gr a çıkarmak istiyorum. Neler yapmalıyım. Çevremdekiler de diyet yaptım diye ileri geri konuşuyor. Aslında bunları takmam ama şu an psikolojim bunları kaldırmıyor. Kendimi hiç iyi hissetmiyorum. 2 haftada bebeğime kilo aldırabilir miyim. Neler yemeliyim. Sizlerden tavsiye istiyorum