arkadaşlar bundan önce de bahsetmiştim bana bebeğimizin bacak boyu kısa ama senin gibi minyon olacak bi sorun yok demişti dr um. fazla önemsemedim bende,ta kii pazartesi devlet hastanesine gidip başka bir dr görene kdr. dr bebeğiniz nerdeyse 3 hafta geriden geliyor dedi ve hemen ayrıntılı ultrason istedi,yapıldı hakikaten 36+5 olması gerekırken 33+3 çıktı şaştım kaldım nolacak ne demek bu dedim, gelişim geriliği olabilir takip etmem lazım 1 hafta sonra gel dedi,beklemedım hemn başka bir özel hastaneye gittim ordakı dr da da 33+3 çıktı 3 günde bir gel nst çekelim hareketlerini takip et dedi,dün kendi dr randevum vardı gittik, bebek 35+3 çıktı 37. haftaya girdim sat a göre,dr halaa aynı şeyi söylüyor sadece minyon olacak dıyor,bebeği de 10 temmuz gibi alalım dıyor,bu durumda kızım erken doğmuş olacak, napacam ben ,aklım karıştı,raporuma da yaşından küçük fetüs yazmış hem bunu yazıp hemde bişe yok demesi beni ikilemde bırakıyor bebeğim çok erken alınacak diye huzursuzum beklemek istiyorum en azından kendı gelişimine göre 37 haftayı doldursun istiyorum ama dr sat ına göre günü dolunca alırım dıyor.....bu durumla iligili bilgisi olan yaşayan var mı ne yapıldı,neler yaşadınız,bebeğiniz ne zaman doğdu ? cevaplarsanız sevinirim arkadaşlar...