Doğuma Hazırlık 37 haftada normal doğum işaretleri

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

bebeto

aşksın sen cansın sen
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2008
482
63
arkadaşlar 37 haftamdayım belim baçak aralarım çok ağrıyo idrara öyle sıkışıyorumki ah minik kuzum sanki zaman durdu geçmiyor seni öyle merak ediyorumki

bebetocum ben de 37.haftama girdim bugün ve ben de aynı dertlerden muzdaribim...artık ağrılar,batmalar hissediyorum aşağıda...dediğin gibi tuvalet ihtiyacı hat safhada...sanki saatlerce lavaboya gitmemişim gibi sıkışıyorum,bebeğim ağırlaştı kasıklarıma baskı yapıo,oturup kalkmak zor oluo...bel ağrısnı en çok geceleri hissediyorum...ellerim ve ayaklarımdaki şişlikler gitmio..doğumumuza az kaldı sanrırım:KK43:((

mrhmh o asık yüz ne öle bakim :// ne güsel işte azcık kaldı .. benim kuzum da sabırsız davrandı 37. haftada kucağıma geliverdi şimdi 15 günlük oldu ve nasıl geçti anlmadım accık sabır kızlar bu mucizeye tanıklık etmek muhteşem bişey.. bu arada bendeki son belirtiler sık idar bazen sonunda acıma yanma oluyordu ayak bileklerim ve yüzüm son 2 günde bi anda şişti ve çok çok yoğun akıntım vardı...
hayırlı doğumlar kızlar..

arkadaslar doktorumda bana 37 haftayken bebegini bekle dedielr ama suan 38 hafta 3 gunlukum ayni sorunalr bendede vardi akinti bel agrisi aksik agirsii ama bu hafta dahada cogaldi atim vekasik agrim tuvaltten cikmiyorum hep cisim geliyor ama az bisey abski yapiyor doktordan geldim az once bebegi bekliycez diyor hayirlisi bakalim

mrhmh o asık yüz ne öle bakim :// ne güsel işte azcık kaldı .. benim kuzum da sabırsız davrandı 37. haftada kucağıma geliverdi şimdi 15 günlük oldu ve nasıl geçti anlmadım accık sabır kızlar bu mucizeye tanıklık etmek muhteşem bişey.. bu arada bendeki son belirtiler sık idar bazen sonunda acıma yanma oluyordu ayak bileklerim ve yüzüm son 2 günde bi anda şişti ve çok çok yoğun akıntım vardı...
hayırlı doğumlar kızlar..

ayyy nhltlgcmmm doğumuma az kaldı dediğin gibi kendimi hazır hissediyorum ama bi taraftan da korkmaya başladım,kısmetse normal doğum yapıcam,o an bişeyler ters gider diye korkuyorum aklıma saçma sapan şeyler takılıo...bazen sezeryan mı olsam diyorum ama ben de sezeryanın bir kurtarma operasyonu olduğuna keyfi yapılmaması gerektiğine inananlardanım.....bakalım artık...maşallahh bebeğine :nazar:,dünyaya gelen çok çabuk büyüyo:)))

bende aynı şeyler var ama benim karnım bazen çok sert oluyor bazende yumuşacık oluyor sanki karnım da yağ var sadece 38*4 oldum.sanki bebek gelmicek gibi sanki zaman geçmiyor....

X