37.haftada doğum

Sefes01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2020
873
360
53
Kizlar 35 haftalik hamileyim. 2 hafta önce bebegimde 3 haftalik gerilik olduğunu öğrendim. Bu haftada yani 35.haftalik bebegim 31 haftalik olarak gözüküyor. Gelişimi yavaşlamış ve geriye düşüyor. Kilosu da 2100. Doktorum 37 haftada doğum yapacagiz. 37 de gelisimini tamamlasin hemen alalim işi riske atamayiz dedi. 37.haftada doğum yapan ve geriligi olanlar yorum yapabilir mi. Korkuyorum. Kilosu düşük hafta olarak geriye düşmüş ve 37 hafta erken. Birilerinin destegine ihtiyacim var.

Merhaba sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah 37 hafta gayet iyi bir hafta ve kilosuda 2 kilonun üstünde korkma dua et Allahın izniyle bir sıkıntı olmaz
Ben 34. Haftamda gelişim geriliği ile doğum yaptım suyumda da azalma vardı riske atmamak için doğuma aldılar bebeğim 1500 gram doğdu çok minikti çok şükür bir sağlık sorunu yoktu kilo alsın diye 20 gün yoğun bakımda kaldı 2200 gram olunca taburcu oldu ve şuan 6bucuk aylık kucağımda uyuyor senin bebeğinin kilosu iyi 2 haftaya inşallah biraz daha alır hayırlı doğumların olsun sağlıkla kavuşun inşallah 🤲🤲🤲

Kizlar 35 haftalik hamileyim. 2 hafta önce bebegimde 3 haftalik gerilik olduğunu öğrendim. Bu haftada yani 35.haftalik bebegim 31 haftalik olarak gözüküyor. Gelişimi yavaşlamış ve geriye düşüyor. Kilosu da 2100. Doktorum 37 haftada doğum yapacagiz. 37 de gelisimini tamamlasin hemen alalim işi riske atamayiz dedi. 37.haftada doğum yapan ve geriligi olanlar yorum yapabilir mi. Korkuyorum. Kilosu düşük hafta olarak geriye düşmüş ve 37 hafta erken. Birilerinin destegine ihtiyacim var.
Canım ben 36 haftalık doğum yapmıştım

Merhaba sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Benim bir arkadaş 37 haftalık Doğum yapmıştı. Ama bebeğin gelişimi 31 haftada durmuştu. Bebek doğduğu zaman 1900 du. Hiç bir sağlık sorunu çıkmadı küveze girmedi. Şu an 8 yaşında gayet sağlıklı bir çocuk gelişimide yaşıtları ile aynı.

33 haftalıkken gebelık kolestazı nedeniyle doguma alındım.. 1820 dogdu, 25gun kuvozde kaldı.. Şimdi 3 yaşını geçti yaşıtlarıyla aynı🙏 37 hafta da erken degıl, yani tabı 40 haftada dogum yapmak en guzeli ama 37 hiç erken degıl bence.. Kendinizi yıpratmayın, sadece Allaha guvenın.. Doguma girerken de guzel seyler düşünün ve bol bol dua edin🙏 inşallah bişeycik olmaz, kucagınıza saglıklı sıhhatli alırsnz🙏

Back
X