Gebeliğe Hazırlık 37.haftada bebek kilosu

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

istanbulaski

La tahzen innallâhe meane
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2018
1.371
1.802
133
Kızlar gebelik şekerim var sınırda çıkmıştı, arada bir çikolata falan yiyorum sadece. Bugün 37.haftadayim, kilosu 3040 kg dedi. doktor bebek haftasıyla uyumlu dedi ama merak ettiğim bir şey var. Normal doğuma yakınım baş aşağı maşallah da, şimdi son haftalarda çok hızlı kilo alir mi? İri bebek olup çok yırtık olur mu korkuyorum ilk gebelik. Bebeğin kilosunun çok olmaması için nelere dikkat etmeli. Çok soru sordum kusura bakmayın.😏😊

Kızlar gebelik şekerim var sınırda çıkmıştı, arada bir çikolata falan yiyorum sadece. Bugün 37.haftadayim, kilosu 3040 kg dedi. doktor bebek haftasıyla uyumlu dedi ama merak ettiğim bir şey var. Normal doğuma yakınım baş aşağı maşallah da, şimdi son haftalarda çok hızlı kilo alir mi? İri bebek olup çok yırtık olur mu korkuyorum ilk gebelik. Bebeğin kilosunun çok olmaması için nelere dikkat etmeli. Çok soru sordum kusura bakmayın.😏😊
37.haftada bana da 3200 dedi kizim 2920 cikti😊 bebegin kilosu bence cok degil cok yirtilmaz😊

Merak etmeyin kardeşim 4550 doğdu normal yırtık falan yok sizinkinin normalkilosu. Kilo alımını yavaşlatıcı bişey yapmana gerek yok ama tatlıdan uzak durman iyi tabiki doğum sonrası süt için zaten şerbeti helvayı dayarlar😀

Bunlar o kadar kişiden kişiye değişen şeyler ki ne desek boş. Bi de siz ne yaparsanız yapın o alacağı kiloyu alır.

Back
X