32 hafta raporumu tam kendi gunumde alamadim. devlet hastanesinden 32+5 ken aldim. dolayisiyla 37. haftam 24 ekim gorunuyor. kendi dogal 37 haftam 19 ekim. sehir disina gideceğim. gecici olarak is nedeniyle baska bir sehirde bulunuyorum. basindan beri de hep ilerde biraz hamileligim. o yüzden 24 une kadar kalamam. 19 unda raporumu verip gitmek istiyorum.
simdi 32 raporunu yanlis almisim diye duzelttirmek istedim. dr bize muracaat ettigin tarihi baz alir ona gore veririz dedi. o gun 32+5 de olsam 32 verilirmis.
37. hafta raporunu baska doktordan alirsam gercek tarihinde alabilecegimi söyledi ama 657 e tabiyim sonra sıkıntı olmasin. 32 ve 37 arasında uyumsuzluk olmus olacak.
bu konuda bilgisi olan var mi?
simdi 32 raporunu yanlis almisim diye duzelttirmek istedim. dr bize muracaat ettigin tarihi baz alir ona gore veririz dedi. o gun 32+5 de olsam 32 verilirmis.
37. hafta raporunu baska doktordan alirsam gercek tarihinde alabilecegimi söyledi ama 657 e tabiyim sonra sıkıntı olmasin. 32 ve 37 arasında uyumsuzluk olmus olacak.
bu konuda bilgisi olan var mi?