Doğuma Hazırlık 37 hafta bitiyor ve doğum kanalında değiliz..

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

saruras

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2022
278
En iyi cevaplar
1
156
33
32
Kızlar selam.. 37+3 oldum fakat hala doğum yolunda değiliz… Sizinde bu durum oldu mu ve yaklaşık ne zamam sonra doğum yoluna girdi?

Kızlar selam.. 37+3 oldum fakat hala doğum yolunda değiliz… Sizinde bu durum oldu mu ve yaklaşık ne zamam sonra doğum yoluna girdi?
benim de 40+2 ye kadar kanala gırmedı oglum. yarın gel alalım dedı sezaryen oldu beklesem belkı gırerdı ama ben beklemedım:) dr ılk gebelıgım oldugu ıcın sımdıye kadar kanala gırmesı gerekıyordu dedı . 2. 3. bebek olsaymıs doguma yakın kanala gırebılıyormus oyle demıstı. ben rıske atmak ıstemedım bekleyıp de bı sıkıntı olmamasına ragmen . ne bıleyım. :) kardesımın 2. cocugu 38. hafta ıcınde hem döndu hem kanala gırdı :D 39 da da normal dogdu bu arada:)

benim de 40+2 ye kadar kanala gırmedı oglum. yarın gel alalım dedı sezaryen oldu beklesem belkı gırerdı ama ben beklemedım:) dr ılk gebelıgım oldugu ıcın sımdıye kadar kanala gırmesı gerekıyordu dedı . 2. 3. bebek olsaymıs doguma yakın kanala gırebılıyormus oyle demıstı. ben rıske atmak ıstemedım bekleyıp de bı sıkıntı olmamasına ragmen . ne bıleyım. :) kardesımın 2. cocugu 38. hafta ıcınde hem döndu hem kanala gırdı :KK70: 39 da da normal dogdu bu arada:)
E ama zaten doğuma yakın kanala girer ki
Doguma haftalar varken girerse erken doğar zaten ?

Konu sahibi, bebeginiz kanala girmis miydi, bugun tam 37+2yim ve henuz kanala girmedi makat gelis pozisyonunda.

Back
X