- 8 Mart 2022
- 3
- 0
- 1
- 23
- Konu Sahibi ondokuzekim
-
İnsallahEvet silik çizgi var en iyisi kan vermek canım.İnşallah gebesindir
Benim testime de bakarmisiniz adetim 3 gün geçtiEvet silik çizgi var en iyisi kan vermek canım.İnşallah gebesindir
Çook silik var regle kaç gün varBenim testime de bakarmisiniz adetim 3 gün geçti
3 gün geçtiÇook silik var regle kaç gün var
O zaman bence yarın için kan verin daha güvenilir bir sonuç almış olursunuz3 gün geçti
Tamam teşekkür ederimO zaman bence yarın için kan verin daha güvenilir bir sonuç almış olursunuz
merhaba testi tekrarladınız mıMerhabalar son adet tarihim 1 ocak 1 hafta once kan testi verdim negatifti tarlusal kullaniyordum o sira biteli 2 gun oldu bugun test yapmak istedim ve test yaptim bu sekilde cikti yani silik 2. Cizgi belirdi hemen comfort gebelik testi yanlis sonuc verirmi sizce gebelik varmi ? Bu kadar gEki Görüntüle 3021350 Eki Görüntüle 3021351
Malesef adet oldummerhaba testi tekrarladınız mı
Bu markada belirgin bi çizgi çıktı benim de başka marka da çıkmıo ama büyük ihtimal hatalı sonuç verioMalesef adet oldum
Benimde 2 gün gecikmişti adetimden bu şekil ciktiBu markada belirgin bi çizgi çıktı benim de başka marka da çıkmıo ama büyük ihtimal hatalı sonuç verio
Ilk 10 dakikada cikmadiysa kuruma çizgisi. Şu haliyle kurumuş duruyor zaten. Ama ilk andan çift çıkıp bekleyince fotoğraf cektiyseniz pozitif.Benimde 2 gün gecikmişti adetimden bu şekil cikti
Ilk anda çektim çok silikti durdukça böyle oldu o yüzden kuru olarak görünüyo kan verdim 10 cıktı değerim sizce pozitif mjIlk 10 dakikada cikmadiysa kuruma çizgisi. Şu haliyle kurumuş duruyor zaten. Ama ilk andan çift çıkıp bekleyince fotoğraf cektiyseniz pozitif.
Evet pozitif, 5ten büyük olmasi yeterli. Duzenli olarak kan verin, takibi ihmal etmeyin.Ilk anda çektim çok silikti durdukça böyle oldu o yüzden kuru olarak görünüyo kan verdim 10 cıktı değerim sizce pozitif mj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?