- 7 Ekim 2020
- 213
- 48
- 30
-
- Konu Sahibi BERISMERVOS
En son edetimden 38 gün geçti ve daha olmadım kan tahlilimde gebelik 0.1 çıktı neden adetim geçti yada neden tahlilde gebelik çıkmadı öyle bir durum başına gelen var mı yardımcı olsa lütfn????
Adet dongusu 21-35 gun arasi normal kabul ediliyor buna gore 3 gunluk bir gecikmen var. 38 gun okuyunca sok oldum. Bi cok sebebi olabilir mevsim gecisi hormonal bir durum stres vs vs. Doktora gitmekte fayda var yine adet sokturucu verir belki
Gec dollenme olmustur belkiBir hafta önce kan tahlilim ve evdeki gebelik testim negatif çıktı bugun gene tahlil verdim daha sonuç çıkmamış ama tekrar erken gebelik testide aldım ewde yaptım bir çizgisi silik çıktı bilemiyorum yarını bekliyorum
Gebelik pozitif çıktı dun kan tahlili yaptmGec dollenme olmustur belki
Hadi ya çok geçmiş olsn cnm ilaç mı verdiler noldu sonraMerhaba geçen ay bende 10 gün kadar gecikmiştim beklenen adet tarihinden malesef kist çıktı ultrasonda
Tam teşhis koyamadı aslında tomografi verdi daha sıra gelmedi.. Normalde 23 günde olurum bu ay tekrar 30. Günümdeyim yarın randevum varHadi ya çok geçmiş olsn cnm ilaç mı verdiler noldu sonra
Rabbim şifa versin...çoçugunz var mıTam teşhis koyamadı aslında tomografi verdi daha sıra gelmedi.. Normalde 23 günde olurum bu ay tekrar 30. Günümdeyim yarın randevum var
Amin inşallah.. İstiyoruz ama henüz yokRabbim şifa versin...çoçugunz var mı
Allah gönlünüze göre versin tez zamanda inşallahAmin inşallah.. İstiyoruz ama henüz yok
Merhaba benm de 1 hafta gecikmem oldu hala regl olmadim cuma gunu idrar tahlilim negatif cikti. Acaba dedim pozitif oldugunuzu okuyunca da belirtiniz oldu mu acaba benim suan ne adet ne regl belirtim varAllah gönlünüze göre versin tez zamanda inşallah
Benm dger adetimden bi hafta sonrasından acayıp bel ağrısı çekiyordum ara ara sanki doğum yapacakmşm gbi ve akıntım vardı bnmde bi hafta geçmişti yaptm negatif çıktı sonraki hafta sağlıkocağına söyledim tekrar yaptık tahlil ama sonuç almadan ewe geldm idrarkinden çıktı silik akşamda kankine tlfndan naktım çıkmıştı 36 dıMerhaba benm de 1 hafta gecikmem oldu hala regl olmadim cuma gunu idrar tahlilim negatif cikti. Acaba dedim pozitif oldugunuzu okuyunca da belirtiniz oldu mu acaba benim suan ne adet ne regl belirtim var
Ayni benim de oyle ara ara hafif bir kasik agrim ve dediginiz gbi hafif bel ve sirt agrim var fakat test negatif umarim sizin gibi olur benim de . Goguslerinizde bi degisiklik oldu mu peki bende hic yok siskinlik acima gibi seyler yaşamıyorumAma adet sancım hiç yoktu sadece bel ağrım vardı ara ara
Bitek bel ağrısı bide dediğiz gbi kasık ağrısı ara ara ama bn üç defa kan verdim üç hafta ard arda ikisi negatf çıktı üçüncü pozitif ewde yaptıklarımı zatn saymıyorm bileAyni benim de oyle ara ara hafif bir kasik agrim ve dediginiz gbi hafif bel ve sirt agrim var fakat test negatif umarim sizin gibi olur benim de . Goguslerinizde bi degisiklik oldu mu peki bende hic yok siskinlik acima gibi seyler yaşamıyorum
Umutladim umarim sizin gibi cikar benimde sonucunBnmde hiç bişi hisetmiyorum o konuda
Bitek bel ağrısı bide dediğiz gbi kasık ağrısı ara ara ama bn üç defa kan verdim üç hafta ard arda ikisi negatf çıktı üçüncü pozitif ewde yaptıklarımı zatn saymıyorm bile
Umutladim umarim sizin gibi cikar benimde sonucun